MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Prakse – pagātnes, nākotnes, tagadnes atbrīvošana.


Prakse notiek pastiprināti caur elpošanu, jo elpa ir tā, kas savieno mūs ar Visumu un sniedz Visuma spēku, enerģiju mūsos, atbrīvo mūs un ievieš mieru, harmoniju utt. - visas SAJŪTAS, ko vien fiziskais ķermenis vēlas piedzīvot. (Tāpēc praktizē caur elpu saņemt to, ko gribi piedzīvot. Praktizē elpu un atbrīvojies, izveido jaunu realitāti, gūsti jaunu sevi, jaunu dzīvi.)
Iesēdies ērti, tā, ka mugura ir taisna un rokas ir uz priekšu, plaukstas uz augšu (vari arī apgulties, nozīme ir tam, lai Tu jūties ērti un koncentrēti sevī).

Aizver acis, un tagad iztēlojies, ka caur kreiso plaukstu Tu ieelpo, elpa aiziet līdz plecam, tālāk kaklam un kaklā, kur ir trijstūrītis, caur turieni tā tiek izpūsta un izelpota uz priekšu. 
(Tas trijstūrītis tiek domāts kakla lejā, kaulu savienojums, kur ir tāda, kā iedobīte un virs krūšu rajona)

Un tagad ar otru roku - ieelpa caur labo plaukstu, elpa aiziet līdz plecam, tālāk līdz kaklam, trijstūrītim un tiek izpūsta uz priekšu. 

Ieelpa caur kreiso roku, izelpa caur trijstūri. 
Ieelpa caur labo roku, izelpa caur trijstūri. 
Vismaz sākot no 8x ar katru roku un reizes 4-7 katru dienu!

Ieelpai jābūt spēcīgai, tādai, ka Tu ieelpotu jaudu un izelpai ir jābūt tādai, kā Tu izpūstu kaut ko lieku, smagu, netīru, neforšu, kaut ko tādu, kas Tev ir pilnīgi lieks un vecs. 

Tādas elpas jātaisa pamīšus - ar kreiso pusi, ar labo pusi, elpošana jāveic tik ilgi, līdz ir tirpoņa galvā, tirpst rokas, tirpst ķermenis un izmainās sajūtas. Jāelpo tik ilgi līdz jūti, ka Tu esi kaut ko lielu un nevajadzīgu no sevis izelpojis. 

Un kad iestājas viegluma sajūta, tad sēdi un elpo tik ilgi līdz jūti, ka esi ar šo sajūtu piepludinājies, piepildījies, uzpildījies, piesūcies. 
Tad vēl mirkli nostiprini sajūtu līdz sajūti, ka sirds rajons sāk starot. 

Dari cītīgi, dari priekš sevis, dari savai atbrīvei un tam, lai palaistu vaļā no savām rokām visu, kas pie tām ir bijis saķēries, visu, ko esi gribējis ar prātu, un neesi sapratis, apzinājis dziļāko būtību. 

Pasaki pats sev - Man nav ko zaudēt! Es atbrīvoju sevi no pagātnes, nākotnes un ļaujos tam, ko Visums man sniedz un ir paredzējis. Es uzticu savu dzīvi, vadību par sevi - Visumam, Dievam, Eņģeļiem, Aizbildņiem, Augstākam Saprātam - sauc to, kā gribi, kā Tev rezonē!

Elpo un skaiti atbrīvojošo mantru, afirmāciju, skaitāmpantiņu un ļauj sev piedzīvot jaunu scenāriju, laimi, brīvību, eiforiju, lidojumu, kaifu un visu pašu labāko, kas vien iespējams no visa Visuma bezgalīgās enerģijas!
Lai izdodas!

Avots: no Lauras rakstītā - https://lv-lv.facebook.com/darbsarsevi
Komentāri (0)  |  2014-08-15 23:20  |  Skatīts: 1433x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ