MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Paturēsim savas idejas pie sevis un ļausim tām izaugt bez šķēršļiem


Arī es esmu bieži līdzīgi domājusi, tādēļ, izlasot šo, man gribējās to šeit arī ievietot.
------------------------------
Bieži vien galvā virpinot dažādas domas, nenāk nekāda skaidrība un nākas tās uzrakstīt, lai izprastu un izveidotos bilde. Tā galvā virpinot dažādas domas par vienu citu tēmu, atnāca šī.
Mēs visi bieži esam novērojuši tādu parādību, ka ja izstāstām kādam to, ko gribam darīt, tad ir ļoti grūti to izdarīt un diezgan bieži arī neko neizdarām un nerealizējam to, ko domājām. Daudziem ir radies jautājums - kāpēc tas tā ir? Daudzi ir dzirdējuši visādas atbildes un katrā no tām ir kāda daļa taisnības.
Pirms uzrakstīt to versiju, kurai es visvairāk piekrītu un kuru es visvairāk sajūtu, gribās uzrakstīt to, kāpēc mums vispār gribās dalīties ar savām idejām. Protams, tie ir tikai mani pieņēmumi un mani novērojumi savā pieredzē.
Pirmais, kas nāk prātā, ir mazvērtības komplekss. Mēs nenovērtējam sevi un neapzināmies - kas esam, tāpēc prasās citu atbalsts vai atzinība.
Vēl mums šķiet, ka vieni to nevaram realizēt un ka vajadzēs kādu, kas palīdz.
Un, protams, gribās arī saprast - vai kādam citam mūsu ideja šķiet interesanta un tāpēc gribās veikt sava veida aptauju.
Jā… laikam tas viss ir saistīts ar sevis neapzināšanos un sevis nenovērtēšanu. Noteikti, ka ir vēl kādi iemesli - kāpēc stāstām citiem savas radošās idejas.
Šeit pastāstīšu par tām idejām, kuras vairo gaismu uz Zemes. Ja mums ir radusies vēlme radīt ko tādu, kas vairos gaismu vismaz mūsu dzīvē un iespējams, pat visu citu dzīvēs, tad par šo ideju nav vēlams stāstīt nevienam, jo citādi vajadzēs ļoti lielu gribas spēku, lai to realizētu un, visbiežāk, tieši gribas spēks ir tas, kurš pazūd tad, kad kādam izstāstām savu ideju.
Kāpēc tas tā notiek?
Tāpēc ka tas, ko mēs saucam par tumsu, kas ir sava veida trenažieris mūsu gaismas ģenerēšanai un radīšanai. Tumsa nekad neguļ, tai nepastāv laiks, jo tā ir ārpus laika. Visa tumsas pasaule, kas ir dēmoni un citas būtnes, atrodas ārpus laika un telpas. Līdz ar to visa ēterī nonākusī informācija viņiem top zināma. Atliek mums izteikt skaļi kādu savu domu - tā tumsa jau par to zina. Protams, ir vietas kur tumsa netiek un nepastāv, tās ir vietas tur, kur ir daudz gaismas. Tāpēc ir svarīgi apzināties - kas mēs esam un apzināti ģenerēt savas psihiskās enerģijas spiedienu, lai mūsu laukā un mūsu dzīvē tumsa nevar ienākt un iztraucēt. Taču pat tad, ja atrodamies savā templī, kur tumsas nav, taču ja stāstām savu ideju cilvēkam, kurš kalpo kādam egregoram, tad atkal par to tumsa ir informēta. Tā kā tumsa atrodas ārpus laika, tad viņi var redzēt, kas notiks pasaulē tad, kad realizēsim savu ideju. Kas notiks tad, kad ideja attīstīsies un kas notiks ar viņiem šīs idejas ietekmē.
Varētu teikt, ka ja tumsa uzzina par to, ka kaut kur var vairoties gaisma, viņi centīsies šo ideju izcirst pašā saknē. Un tā kā arī mūsos ienāk tumsa un paši esam tumši ik pa laikam, tad šī ideja izgaist nemanāmi.
Ja mums bija laba ideja un par to tumšie uzzināja, tad pat mums pašiem šī ideja sāk šķist stulba un nevienam nevajadzīga. Bieži vien ir tā, ka esam iedegušies par kaut ko un atliek šo domu kādam izstāstīt, un šī doma liekās stulbākā, kāda vispār var būt. Tas tāpēc, ka pasaulē lielākā daļa notikumu notiek tieši neredzamajā plānā un mēs pat par tiem nenojaušam. Protams, mēs sajūtam, ka kaut kas izmainās, taču šīs sajūtas ir tikpat niansētas un jābūt diezgan lielam sajūtu meistaram, lai spētu šīs sajūtas atšķirt, tāpat kā meistari atšķir mākslīgu dimantu no dabīga.
Tāpēc saka, ka radīšana ir intīms process un ja mums ir laba ideja, tad pēc iespējas ilgāk to jānotur slepenībā un jācenšās realizēt to pašiem. Un tikai tad, kad tā jau ir realizēta, tad stāstīt par to pasaulei, jo citādi izstāstot to kādam, mēs paši sev radīsim tādu šķēršļu joslu līdz rezultātam, ka griba realizēt ideju var būt par mazu.
Klusēšana zelts.
Paturēsim savas idejas pie sevis un ļausim tām izaug bez šķēršļiem.

Avots -

https://www.facebook.com/harmonijasavots

Komentāri (0)  |  2014-11-12 16:09  |  Skatīts: 1076x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ