MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Nenosūtītās vēstules


Domāju, ka ikvienam cilvēkam ir pazīstama situācija, kad attiecības ar cilvēku ir beigušās, taču viņam adresētās jūtas, domas un vārdi vēljoprojām nebeidz plūst.

Attiecības var beigties dažādi. Dažkārt tās izbeidzas it kā pašas no sevis – tā, ka pat nepaliek nekā nepateikta, jo tajās izdzisusi enerģija. Bet mēdz būt arī savādāk – tās “apraujas” neatkarīgi no tā, vai esi gatavs tādam pavērsienam.
...
Komentāri (0)  |  2016-08-03 18:58  |  Skatīts: 811x         Ieteikt draugiem

Lasīt tālāk.


Tuvojas Vasaras Saulgrieži


Tuvojas īpašs laiks - vasaras Saulgrieži.

Tas ir laiks, kad dabā ir visspēcīgākās enerģijas, tāpēc tā ir milzīga iespēja mums katram paveikt lielu soli savai Gaismai. Mūsu senči to ļoti labi zināja, gatavojās šim lielajam sakrālajam notikumam jau kopš ziemas.

Mums priekšā ir četras brīvas dienas, kas ir svarīgas, lai pavadītu ar ģimeni. Tikpat svarīgi ir atrast laiku arī sev un savam Saulgriežu laikam, kā arī pastrādāt jau pirms tam.
...
Komentāri (0)  |  2016-06-17 17:55  |  Skatīts: 750x         Ieteikt draugiem

Lasīt tālāk.


Vecāku svētības spēks


Mūsu senčiem bija svētīšanas rituāls, kuru izmantoja, lai nekad nepārtrūktu dzimtas paaudžu saites un, lai brīvi varētu plūst dzimtas enerģijas. Savus bērnus un mazbērnus svētīja vecāki un dzimtas vecākie, lai tie varētu izveidot stipras ģimenes, dzīvotu labklājībā. Tas ir ļoti nozīmīgs rituāls, kas katram dzimtas loceklim dod pieeju dzimtas enerģijām.

...
Komentāri (1)  |  2016-06-09 23:03  |  Skatīts: 3904x         Ieteikt draugiem

Lasīt tālāk.


Ko darīt, ja neizdodas piedot?


Aizvainojums.
Viens neuzmanīgs vārds un garastāvoklis sabojāts uz visu dienu.
Hm, dienu, bet, ja nu tie ir gadi?
Kad tu jau esi aizvainots, pats grūtākais ir iemācīties ignorēt domu, kura visu laiku tevi dzenā “pa apli”.
...
Komentāri (0)  |  2016-05-27 18:46  |  Skatīts: 841x         Ieteikt draugiem

Lasīt tālāk.


Iespējams, esi aizmirsis, ka…


… dzīvē svarīga ir PATI DZĪVE!

Atlaid vēlmi kontrolēt, jo pats Visums spēlē ar Tevi lielo eksistences spēli.
Uzaicini savā dzīvē brīnumu, atļauj to savā saprātā un katra tavas dzīves sekunde kļūs par brīnumu. Paplašini savu uztveri līdz pat kopdarbībai ar Veselumu un tu iegūsi Zināšanas, pēc kurām vienmēr esi tiecies. Tava dzīve kļūs pilnīga, garšīga, skaista, spontāna, viegla, tajā parādīsies spēles elementi, bērna azarts, laimīga cilvēka smiekli. Tu būsi pārsteigts par notikumu, kuros pats piedalīsies, milzīgajiem mērogiem. Tu sajutīsies viens vesels ar Visumu. Tu pamodīsies!
...
Komentāri (0)  |  2016-05-19 23:20  |  Skatīts: 1496x         Ieteikt draugiem

Lasīt tālāk.


8 lietas, kas jāatcerās, kad viss nav tā, kā gribētos


1. Sāpes ir daļa no izaugsmes. Reizēm dzīve aizver durvis, tāpēc, ka laiks virzīties uz priekšu. Un tas ir – labi, tāpēc, ka mēs bieži nesākam kustēties, ja apstākļi uz to nespiež. Kad sākas grūti laiki, atgādiniet sev, ka nevienas sāpes nerodas bez iemesla. Virzieties prom no tā, kas jums nodara sāpes, bet nekad neaizmirstiet mācību, ko tās jums sniedz. Tas, ka jūs cīnaties, nenozīmē to, ka ciešat neveiksmi Katra liela veiksme pieprasa cienīgu cīņu. Labais prasa laiku Palieciet pacietīgs un pārliecināts. Viss nokārtosies; visdrīzāk ne pēc brīža, bet galu galā viss būs.... Atcerieties, ka ir divu veidu sāpes: sāpes, kas ievaino un sāpes, kas jūs maina. Kad jūs ejat pa dzīvi, tā vietā, lai pretotos tai, palīdziet tai jūs pilnveidot.
...
Komentāri (0)  |  2016-03-30 16:52  |  Skatīts: 982x         Ieteikt draugiem

Lasīt tālāk.


Trollīšu Muminu dzīves patiesības


Trollīši Mumini (somu valodā: Muumi; zviedru: Mumintroll) ir pasaulē pazīstamākie somu bērnu grāmatu varoņi. Tos radījusi rakstniece Tūve Jānsone (Tove Jansson). Oriģinālvaloda ir zviedru. Izdotas vairākas grāmatas, komiksi un multiplikācijas filmiņas. Mumini ir skandināvu troļļu ģimene, balti, apaļīgi un ar lielu purnu, kas rada līdzību ar nīlzirgiem. Viņiem ir daudz draugu, ar kuriem notiek dažādi atgadījumi un piedzīvojumi.
...
Komentāri (0)  |  2016-03-23 19:07  |  Skatīts: 2156x         Ieteikt draugiem

Lasīt tālāk.


Kāpēc mēs nespējam atbrīvot no sevis emocionālos atkritumus?


Ļoti daudziem cilvēkiem ir grūtības atbrīvoties no sliktām atmiņām, pārdzīvojumiem un emocijām, kas savukārt rada veselības problēmas un neapmierinātību ar dzīvi. Es bieži praksē esmu likusi cietējam atdot savas problēmas Dievam vai kādam Augstākam spēkam, bet cilvēks pats atzīst, ka viņš nespēj to izdarīt, kaut kādu nesaprotamu iemeslu dēļ viņš negrib atdot savas problēmas.

...
Komentāri (0)  |  2016-03-09 18:56  |  Skatīts: 971x         Ieteikt draugiem

Lasīt tālāk.


Lai melnais izgaist!


Ir laimīgās dienas, kad liekas - pasaule smaida un viss izdodas, un ir arī melnās dienas, kad viss šķiet bezcerīgi, kad jūties viens, kad apzinies savu neaizsargātību un saproti, ka ne visu spēj ietekmēt.

Var jau, protams, censties iedziļināties savos tumšākajos prāta un dvēseles nostūros, meklēt iemeslus un risinājumus, bet tas ne vienmēr ir iespējams. Tas prasa kā minimums laiku, bet noskaņas maiņa, kaut nedaudz, ir vajadzīga jau tagad uzreiz, citādi tā vien šķiet, ka melnā diena tevi aprīs uz visiem laikiem.
...
Komentāri (0)  |  2016-02-17 20:50  |  Skatīts: 833x         Ieteikt draugiem

Lasīt tālāk.


Ieslēdz savu gaismu!


Satiekoties ar daudz un dažādiem cilvēkiem, mēs neizbēgami sastopam tos, kas pret mums izturas slikti. Uz tādiem cilvēkiem dusmoties nevajag. Viņi nezin, kā tikt galā ar savām sāpēm un tāpēc tās interpretē attiecībā uz citiem cilvēkiem. Katram no mums ir sava personīgā sāpe, ar kuru grūti tikt galā. Un kad sakrājies pārāk daudz ciešanu un mēs tās paslēpjam sevī un necenšamies vēlreiz tās pārdzīvot, tām noteikti atrodas iespēja izlauzties uz āru – uz citiem cilvēkiem. Tieši tāpēc visbiežāk mēs nodaram pāri tiem, kuri atrodas blakus.
...
Komentāri (0)  |  2016-02-10 19:17  |  Skatīts: 886x         Ieteikt draugiem

Lasīt tālāk.



Lapa | [1] [2] 3 [4] [5] |