MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Izabella Losada „Izabellas ceļš uz paradīzi”


     Restartē dzīvi!
Noskaidro, kur un kā gribi dzīvot, kas tev ir svarīgi un kas nav, ko tu vari saprast un ko nevari.
Uzzini, kad kaut kas ir jādara un kad nekādā gadījumā nevajag neko darīt, bet vienkārši būt.
Izlem, no kuriem uzskatiem atteiksies un kurus labprāt paturēsi.
Dari to kopā ar Izabellu Losadu!

Izabella grib būt laimīga katru dienu. Taču ceļš uz šo mērķi izrādās pagalam grambains. Iekritusi kārtējā bedrē, Izabella nolemj restartēt savu dzīvi, turklāt nostabilizēt to uz pieciem elementiem – metāla, uguns, koka, ūdens un zemes.

Izabella apņēmīgi izmēģina visu, sākot ar fen šui konsultācijām, staigāšanu pa kvēlojošām oglēm, desmit dienu klusēšanas retrītu un beidzot ar došanos uz Amazones džungļiem, lai satiktu īstu šamani un piedalītos apziņu izmainošā rituālā.

Meklējumi aizved Izabellu pie sevis pašas. Jā, tas nav ne oriģināli, ne revolucionāri, taču – viss ir personiski izdzīvots. Un jā – šis restarts nemaina dzīvi, bet dzīves uztveri gan.

Izabella Losada (Isabel Losada) ir aktrise, TV producente un diktore, lektore, komiķe un autore. Viņas grāmatas ir tulkotas vairāk nekā 20 valodās.

---------------------------
Man patika šī grāmata. Patika forma, kādā aprakstīts šis Izabellas Ceļš pie Izabellas. Katram jau tas ir citāds, tādēļ grāmatā nav uzsvērts, ka jādara tā vai citādi. Patika vieglais un rotaļīgais izklāsts. Es domāju, ka daudzi lasītāji atradīs priekš sevis noderīgas norādes.

--------------------------------
 
Publikācijas:
Komentāri (0)  |  2015-04-07 15:46  |  Skatīts: 1469x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ