MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Vēstule no Tava ķermeņa


1. Es izskatos tā kā tu domā par mani, tāpēc domā par mani, ka es esmu skaists un es būšu tāds.

2.Tad, kad tu domā par slimībām un mēģini tās atrast manī , man nākas pielāgoties tavām domām un es sāku slimot

3.Kad tu daudz laika velti domām, kuras izsauc tevī  sāpīgas emocijas, es arī sāku slimot, tāpēc, ka dārgais dzīves spēks tiek izlietots šīm domām

4.Kad tu domā domas, kuras izsauc prieku es burtiski atplaukstu un sāku ziedēt

5.Manas iespējas un mani resursi ir ļoti augsti. Vienkārši pārstāj mani kritizēt. Es esmu spējīgs atjaunoties. Es varu izveseļoties, pat tad, kad ārsti ir uzstādījuši neizārstējamu diagnozi.

6.Es esmu tā iekārtots, ka varu funkcionēt ļoti ilgi. Kāpēc tu jau 35-40 gados, vai pat ātrāk, sāc domāt par novecošanu? Tu padari mani vecāku ar savām domām.

7.Kad tu gatavojies kaut ko apēst, nebūtu par skādi kādreiz pajautāt man vai man tas ir vispār vajadzīgs? Ja tu iemācīsies sadzirdēt mani , es tev vienmēr atbildēšu. Un tas mums abiem nāks tikai par labu. Tu lieto ēdienu autopilotā vai arī esi salasījies kaut kādas gudras grāmatas.

8.Es vēlos pieskarties SKAISTUMAM, tāpēc nebāz manī iekšā visādas tabletes, silikonu, botoksu, akrilu, gēlus. Es varu būt skaists arī bez visa tā .Es ar lielāko prieku ieņemšu to formu, kuru tu no manis izveidosi , dodot man dažādus vingrinājumus.

9.Man ļoti patīk pastaigāties svaigā gaisā. Peldēt. Skriet. Dejot. Patīk masāžas. Sekss. Nodarbošanās, kuras tev sniedz prieku

10. Es tev uzticos, un ja tu apēdi gabaliņu tortes un domā, ka paliksi resnāks, es tikai realizēšu tavas domas un sākšu palikt resnāks.

11. Es tevi ļoti mīlu un man ļoti gribās dzirdēt pateicības vārdus no tevis. Kaut vai dažreiz...

Pat ja tu to neizdarīsi, es vienalga tevi mīlēšu ar beznosacījuma mīlestību.

Es, tavs ķermenis, tavs Visums un arī tu esi daļiņa no varenā Visuma.

Es pateicos tev, ka tu mani uzklausīji!

Pateicos Tev, jo es eksistēju tāpēc, ka tu to vēlies un es esmu tāds, kādu tu vēlies mani redzēt. Palīdzēsim viens otram!


Tavs ķermenis 


Avots: https://www.draugiem.lv/#/httpilure.livejournal.com/news/?p=13169893

 
Komentāri (0)  |  2015-04-28 17:48  |  Skatīts: 1278x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ