MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Kas notiek spēka vietās.


Mūsu zeme ir bagāta ar daudzām sakrālām enerģētiskām vietām. Tāpēc, esot tajās, ir svarīgi izprast, kas tur notiek ,kāda ir šīs vietas enerģētiskā uzbūve un kā rīkoties.
           
Katras sakrālās spēka vietas centrā dabiskā veidā ir izveidojies ceļš jeb tunelis ar Zemes gaismas kodolu. Šis ceļš ir palīdzējis vietas viedajiem cieši kontaktēt ar dabas elementiem un to līderiem – zemes, ūdens, uguns un gaisa enerģiju vadoņiem, jo viņi dzīvo Zemes iekšienē. Tur ir iespēja savienoties arī ar Zemes Mātes dvēseli, kura pulsē un ved cilvēci uz priekšu tās attīstībā.

            Uz svētvietas centru pa tuneli var atnākt tie Zemes iekšējās pasaules elementi, kas ir vajadzīgi tobrīd šim reģionam un aiziet tiem, kuru ir par daudz. Piemēram, ja apkārtnei draud plūdi, tad noved uz leju ūdens elementus un pieaicina uguns garus, lai nosusina šo vietu. Kā arī otrādi, ja vietai draud sausums, tad uguns garus transformējam un pieaicinām ūdens garus. Līdz ar to šī vieta un tās apkārtne dzīvoja līdzsvarotās dabas enerģijās.

            Katrai šādai vietai jeb spēka centram Zemes kristāliskajā režģī bija savs Atbildīgais, kurš tālāk šīs zināšanas nodeva nākamajam – savam māceklim. Tā tas ir turpinājies daudzus gadu tūkstošus līdz šī ķēde sāka dažās vietās sabrukt. Bija tautas, kas aizgāja degradācijas ceļu, citas iznīcināja kari. Līdz ar to enerģija Zemes kristāliskajā ķēdē vairs neplūda tā kā agrāk. Parādījās reģioni, kuriem pazuda saikne ar dabas gariem un galvenais – ar Zemes dvēseli. Tādā veidā Zeme sāka pastāvēt pati par sevi un cilvēki atsevišķi. Notika sadalīšanās un sašķelšanās. Vēl tikai dažos, pašos spēcīgākajos Zemes punktos pastāvēja Viedie jeb Vecie, kuri nodeva zināšanas tālāk. Tieši no šīm vietām ir sākusies atgriešanās pie dzīves saskaņā ar Zemes dvēseli. 21 gs sākums – tā ir pagrieziena līnija šajā procesā.

            Tā kā daudz kas apkārtnē un Kosmosā ir mainījies, tad šīs seņču zināšanas vairs nevar pārņemt pa tiešo un rīkoties identiski.

            Tie, kas atdzīvina un iepūš jaunu elpu spēka punktos, dara un darīs to jau saiknē ar jaunajām Kosmosa enerģijām, savienojot Zemes iekšējo režģi ar to, kas tagad veidojas un transformējas apkārt Zemei.

            Lai to darītu, vispirms ir jānotic un jāsajūt, ka viss apkārt ir DZĪVS. Pieņemot elementu pasauli ar cieņu, viņa atbildēs ar to pašu.

            Galvenais darbs spēka vietās notiek šādi – pieaicināt garus no visām debess pusēm. No ziemeļiem zemes garus, no dienvidiem uguns garus, no austrumiem ūdens garus, no rietumiem gaisa garus un  sapulcina sakrālās spēka vietas centrā. Tad uzrunā tos un godina, atstāj ziedojumu un aicina aiziet tos, kuriem laiks ir doties, kuri savu darbu ir paveikuši un atnākt tos, kuriem ir jāierodas un jāienes jauna dvesma šajās vietās.

            Svarīgi ir nonākt kontaktā ar vietas Sargu jeb centrālas enerģijas turētāju. Senās svētvietās, kur ir veikti rituāli, tas var būt Viedais vai Viedā, kas vēl šobrīd dzīvo šajā vietā smalkā līmenī. Sakrālajās ainavās enerģiju kopā satur dēva, kas ir augstākā no dabas garu pasaules. Nozīmīgi ir atrast ainavas centra punktu un no tās ieraudzīt vietu kopumā. Te arī notiek saskarsmes veidošana ar sakrālās ainavas dabas enerģijām un dabas gariem.

            Pirmais noteikums, veidojot saskarsmi ar sakrāliem spēka centriem, ir iet uz šīm vietām ar atvērtu un jūtīgu sirdi, paklanīties un godināt. Vienmēr ir jāatceras, ka ir jāatstāj ziedojums vietas Viedajiem un dabas gariem kā pateicība par iespēju šeit būt. Tad dabas smalkā pasaule ir gatava nākt ar mums uz kontaktu.

             Zeme ir Māte, mēs esam bērni.

             Maija Kadiķe
             https://www.engelupasaule.lv
 
Komentāri (0)  |  2015-08-31 21:17  |  Skatīts: 813x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ