MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


12:12 Vārti – 12.decembris.


Kara Šalloka
Mēs esam veidojuši inerci līdz nākamajiem Lielajiem Vārtiem, 12:12, tieši 12.decembrī. Kā rezultātā, daudz kas notiek ne tikai pasaulē, bet arī mūsos. To pastiprina arī Solārie vēji, kas īpaši ietekmē mūsu iekšējo [polu] un ārējo polu (domāju, dualitāti). Šī enerģija mūs nesīs caur 12:12 Vārtiem un turpināsies caur Ziemas Saulgriežiem. Esi tīrs savā komunikācijā un esi pacietīgs pret sevi un citiem.

Labāk ir atturēties no iesaistīšanās kaujās, būt iecietīgam Novērotājam un objektīvam labāk, tādam, kurš vēro bez spriedumiem vai pieķeršanās to, kas notiek vai rezultātu.*
 
Ja vienmēr esi bijis `taisnīguma uzraudzītājs` vai `miernesis`, ļauj šīm lomām `iet` (līdz ar visām, kuras līdz šim esi spēlējis). Atgādini sev, ka ikviens izvēlas, kāds vēlas būt. Kāds tu esi iekšēji, tādu tu radi savu dzīvi. Ja ir jāveic `tīrīšana`, šī ir lieliska iespēja to darīt. Neuztver lietas personiski un raugies uz visu neitrāli, lai nereaģētu [asi]. Tev nekas nav jādara, izņemot jāuztur telpa Mīlestībai, esot autentiskajam ES. Apzinies, ko esi iemācījies, tostarp, [apzinies] dziļās ilūzijas, kuras tev ir par noteiktām lietām.

Mēs esam aicināti galēji atlaist mūsu pagātni ļoti spēcīgā veidā, - tas ietver arī iepriekšējās dzīves. Mēs esam aicināti vienkāršot mūsu dzīves tā, ka viss, kas atrodas mums apkārt, iedvesmotu bez īpaša uzsvara; tās var būt lietas, emocijas un veci priekšstati, tāpat, cilvēki. Jo gaišāk tu jūties, jo tīrāks tu esi, tas palīdzēs tev virzīties caur Lielo enerģiju. Pavēro, kas tevi aiztur, tas ir tas, kas tevi piesaista. Perfekti šai sezonai, tiesa? Mēs esam piesaistīti noteiktām tradīcijām, ka ir gandrīz neiespējami ļaut tām `iet`, jo tās paildzina to pasaules mēroga izplatība, pat tradīcijas [vecās dzīves], mēs bieži veicam bez APZIŅAS [par to nozīmi]. Izvēlies ar atvērām acīm.

Kopš 11:11 Vārtiem, mēs sevī esam integrējuši Dievišķo Sievišķo un Dievišķo Vīrišķo. Tas noslēgsies 1/1/2016 (citā 11). Šī ir arī vienotās Apziņas integrācija. Ja pamani sevī ievērojamas pārmaiņas (tās var būt aizsargāšanās formā), atbrīvo tās Sakrālajā Rozē un atgādini sev, ka tu esi Dievišķs; tu esi Dievišķs fiziskajā formā. Izlauzies caur jebkurām barjerām, kas tevi `velk atpakaļ` (kur tu jūties kā upuris, baiļu pilns, apspiests un bez prieka). Tu vari droši virzīt enerģiju, darot kaut ko atšķirīgu. Tas var būt kaut kas liels, kā ceļojums uz kādu svešu vietu vai, kaut kas mazs, atšķirīgs piegājiens darbam vai spēlei. Man, kurai patīk lietas ar vērienu, es devos uz Kostariku, kas bija atšķirīgi visās nozīmēs un, patiešām man palīdzēja `izsisties` caur visu, kas `vilka` mani atpakaļ, pat lietām, par kurām man nebija nojausmas. Kā redzi, enerģijas virzība mums palīdz tikt skaidrībā, kas der mūsu jaunajā dzīvē, un, kas neder. Katru dienu, es jautāju sev, ja kaut ko daru, vai tas saskan ar manu Dievišķumu, vai ne, un vienmēr sekoju vadībai, bez brīnīšanās, kāpēc. Ja pārmaiņas, kuras es piedzīvoju var būt neredzamas citiem, skatoties uz manu dzīvi, es izjūtu milzīgas pārmainās, ieskaitot Pacelšanās plūsmas `simptomus`. Mana apziņa ir diezgan aktīva un es pastāvīgi saņemu Ahā! momentus par lietām, par kurām man iepriekš nebija ne jausmas. Droši `iekustini` savu enerģiju un komforta zonu, cik spēj, un vēro sevis paša pārmaiņas.

Virzība caur šo gadu ir gan uzmundrinoša, gan nedroša. Daudziem tā varēja šķist, it kā tu atrastos brīvajā kritienā (aina, kuru redzu, - personas lec no klints brīvajā kritienā, līdz viņu spārni tiek izplesti, lai sasniegtu otru pusi). Tā kā, mēs atrodamies `šeit un tagad` mēs vēl neredzam, kas sekos tālāk. Te ienāk Uzticēšanās. Mēs turpinām integrēt mūsu jauno apziņu. Man patīk termins `ārpus kontroles`, tā var šķist tiem, kuriem patīk kontrole. Tā ka, jā, tā ir kā vienlaicīga atrašanās divās pasaulēs. Tas nav nekas jauns, mēs esam bijuši `divu starpzonā`. To var izjust, kā [kaut kā] noslēgumu un jauna sākumu, tikai mēs vēl nezinām kāds jaunais ir; mēs patīkami iesakņojamies Jaunajā `šeit un tagad`, sperot vienu mazu soli uz priekšu. Lai tev tas ir LABS; te nav steigas. Tas, ko es zinu, - mēs integrējam mūsu Dievišķumu; mūsu Dvēseles, pamazām.

Mēs visi esam ļoti `iesakņoti` būt multidimensionāli, tā ka mēs daudzas lietas piedzīvojam visas uzreiz. Lai gan enerģijas paātrinās, mēs nesam rūpi arī par mūsu ikdienas pasaulīgajiem uzdevumiem. Mēs varam būt viss, kas esam un, tajā pašā laikā, dzīvot pasaulīgajā pasaulē (vēl, ne ārpus tās). Mēs varam būt ar citiem, kuri joprojām dzīvo vecajā, jo mēs esam, kas mēs esam, bez vecajām raizēm par nevēlēšanos būt ar jebkuru, tikai tiem, kuriem ir līdzīga domāšana. Tas, patiešām ļauj mums būt iezemētiem un autentiskiem, kādi esam; citiem mums apkārt [tā[ ir laba iespēja augt. Daži vēlas; daži nevēlas. Te nepastāv ne nosodījums, ne gaidas. Ikviens lineārs skatījums (fokusēts uz vienu lietu) sāk izšķīst, un, kā mēs zinām, lineāra domāšana, rīcība un laiks ir vecais. Zini, ka šeit ir mūsu vecās `versijas` un mūsu Jaunā Dievišķā ES sajaukums; rīkojies visā ar augstāko apziņu, tas ir galvenais šajā laikā. Bez pretošanās; esi plūsmā. Nē, esi plūsma.
Lai paliktu līdzsvarots, fokusējies uz savu Sirdi, savu Dievišķo Centru. Elpo tajā; meditē ar fokusu tur un esi saskarsmē ar Dievišķo Liesmu savā Sirdī. Šajā ziņā, tev var kļūt skaidrs par daudzām lietām... nākamie soļi, kurus spert – tos, kuros vairs neieplūst prieks. No šejienes [Sirds] tu vari izvēlēties ar Apziņu. Tici, ka jebkura dualitātes forma vairs netiek atbalstīta. Tāpēc, tu varētu pat mēģināt būt dualitātē, taču bez rezultātiem. Tā ir patiesība… tu nevari iet atpakaļ. Tu vari vēlēties atgriezties vecajā, tu zini, ko sagaidīt; vēl, tā ir atgriešanās tavā komforta zonā, kur viss balstīts uz veco drošības [sistēmu], kas ir ilūzijas.

Kad pavadi daudz vairāk laika esot autentiskais ES, tava perspektīva un uztvere kļūst augstāka. Tu raugies uz dzīvi no Ērgļa skatupunkta, un, tajā pašā laikā, dzīvo pilnasinīgu dzīvi uz Zemes. Ērglis lido virs pasaulīgā un ir vēja atbalstīts, tāpat, kā mēs esam mūsu Dievišķuma atbalstīti. Esi saskaņā ar visu, ko dari, runā un, kas esi. Paliec apziņā un apzinies ikvienu izvēli un darbību, kuru veic. Tas paceļ tevi augstāk. Kad esi galēji apzinošs, lejupielādes tevī ienāk vieglāk, kas, turklāt, noenkuro Kristus Apziņu. Atceries, ka te nav apstāšanās punkta, pat Kristus Apziņa attīstās Universālajā Apziņā. Lai kāda apziņa integrējas tevī, zini, ka tu kļūsti daudz tīrāks un pat daudz apzinātāks par to, kāds esi tagad. Tu turpināsi saņemt atziņas, par kādām pirms tam neesi domājis un jaunas idejas, kā izpaust savu dvēseli. Mēs virzāmies daudz dziļāk Jaunajā. Kad Jaunajā tu dari lietas, kuras iepriekš neesi darījis, tava drosme visu laiku ir augstā līmenī.

12:12 Vārti: šajā dienā, mūsu pašu Saule caurlaidīs Avota Kodus no mūsu Galaktiskās Saules. Šie kodi ienāks mūsos un tad, ieplūdīs Zemē (automātiski; mēs plūstam uz viļņiem, pieskaroties visam dzīvajam). Skaistā gaisma, kas plūst mūsos, šajā dienā, turpināsies veidoties līdz (un caur) Ziemas Saulgriežiem 21.decembrī. 12:12 Vārti palīdz `saplūst` kopā atšķirībai starp veco un Jauno. Tas ievērojami palīdz [arī] tālāk noenkurot Vienotu apziņu par to, ka šeit ir nevis mēs un viņi; [bet] mēs esam VIENS. Tas ir tik svarīgi tādā laikā, kā šobrīd, trešajā dimensijā. Šis ir laiks, kad Dievišķā Sievišķā un Dievišķā Vīrišķā savienība ir daudz vairāk noenkurota mūsos līdzsvarā un mīlestībā. Tu redzi, ja mēs turam un izplatām augstu dimensiju gaismu, tā plūst caur veco pasauli, palīdzot to celt Mīlestībā.

Jaunā dzīve kļūst daudz acīmredzamāka, ja esi pamanījis, ka tavs vecais domāšanas veids un esība tikusi mīlestības pārveidota. Tas izceļ 12:12 Vārtus. Tiem, kuri joprojām turas pagātnē (nereti, tradīciju veidā), šis var būt pārdomu laiks; tik daudz gaismas stumj mūs uz priekšu, it kā mēs sērfotu uz milzīga Mīlestības cunami viļņa. Pret tiem, kuri ir atvērti enerģijām, kas plūst tālāk, atklāsi, ka esi beznosacījuma mīlestības un pieņemšanas pilns. Šie ir spēcīgi Vārti, kas īpaši uzlabos tavu Sirdi; pamanīsi, ka esi vairāk Mīlestība nekā jebkad iepriekš. Turi savu Sirdi un Augstāko Sirdi atvērtu, tas tev palīdzēs daudz vieglāk saņemt Vārtu lejupielādes.

Apzinies, ka Avota Kodi, kas tevī ieplūst nonāk dziļi tavās šūnās, DNS un visos enerģētiskajos centros. Tavs Jaunais Projekts ir daudz vairāk aktīvs, - tas nes jaunu Apziņu un atšķirīgus veidus, kā izpaust tavu dvēseli. Esi pateicīgs par visu, ko saņem. Ja tiec vadīts būt ar citiem, fiziski vai ēteriski, tā ir tava iespēja. Būt vienam arī ir labi. Vēlies saņemt; tas ir viss, kas vajadzīgs. Uztver to vienkārši, kā vienmēr.
 
Tu vari sev uzdot dažus jautājumus, lai vairāk atvērtos.

1.Vai es mīlu visus cilvēkus uz Zemes?
2.Vai es cenšos kontrolēt citus vai notikumus savā dzīvē?
3.Vai es uzņemot pilnu atbildību par savu dzīvi un apzinos, ka radu savu dzīvi un visu tajā?
4.Vai jūtos kā upuris, kaut kādā ziņā? Vai jūtos tā, ka dzīve izrīkojas ar mani un nevis manā labā, lai es augtu un mainītos?
5.Vai es patiešām zinu, ka esmu Dievišķs un redzu arī citus kā Dievišķus?
6.Vai es varētu gribēt kaut ko mainīt savā dzīvē, lai dzīvotu patiesi un autentiski?
7.Vai esmu saskaņā ar saviem vārdiem, rīcību un sajūtām? Vai esmu saskaņā, vai tas, ko saku par sevi ir patiess?
8.Vai dzīvē ir kāda joma, kurā esmu bailīgs?
 
Te var būt daudz vairāk jautājumu, kurus uzdot. Tavas atbildes palīdzēs vadīt uz pārmaiņām, kādas tev vajadzīgas, lai daudz vairāk būtu tu pats. Tu esi tas, kurš attīra ceļu, lai pārsteidzošā 12:12 Gaisma ieplūst tevī.

Gaisma, kas tu esi, staro spoži, izgaismojot ne tikai tavu ceļu, bet arī citu ceļus. Staro spoži, drosmīgi un unikāli. Tas ir tas, ko Vārti palīdz tev sasniegt.. tie palīdz mums būt mūsu Autentiskajam Dvēseles ES visā mūsu spozmē.
 
 
 
 
Komentāri (0)  |  2015-12-12 23:03  |  Skatīts: 1342x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ