MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Piepildi savu Laimes Trauku!


Vai vēlaties šajā gadā vairot laimi sev un savai ģimenei? Šajā nolūkā ierosinu ieviest kādu viegli īstenojamu paradumu – izveidojiet LAIMES TRAUKU. Atrodiet lielu, vēlams caurspīdīgu, trauku, burku, bundžu vai pat grozu, sagatavojiet mazas krāsainas lapiņas un turpmāk katru dienu uz tās uzrakstiet vienu dienas laimīgāko brīdi. Salociet lapiņu un ielieciet Laimes traukā. Ja darīsiet to kopā ar bērniem un citiem ģimenes ļaudīm, tad uz lapiņas rakstiet katrs savu laimīgo brīdi. Varat to pārrunāt un dažreiz traukā varat ielikt pat vairāk kā vienu zīmīti. Tikai parūpējieties, lai trauks ir pietiekami liels!

Laime sastāv no maziem mirkļiem un ir būtiski iemācīties tiem pievērst uzmanību, tos novērtēt. Laimes trauks palīdz virzīt uzmanību uz laimi un to vairot. Visai ātri tas kļūst par pierādījumu tam, ka mums ir daudz mazu laimīšu.

Šī ideja aizgūta no rakstnieces Elizabetes Gilbertas, kura šādu laimes trauku piepilda jau 10 gadus. Parasti literatūrā un eksperimentos runā par pacietības trauku, bet Laimes trauks taču ir daudzkārt foršāks! Sāciet jau šodien un lai jums izdodas!
Komentāri (0)  |  2016-01-02 21:08  |  Skatīts: 898x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ