MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Visjaunākā informācija Jaunās apziņas cilvēkiem


Ievadam: mazliet vairāk kā pirms gada.
Iesākšu, atkāpjoties krietni atpakaļ, lai patreiz notiekošie procesi būtu saprotami un būtu redzami notiekošā cēloņi.

Tātad, 2015.gada februārī tiku saņēmusi informāciju, par kuru vēlāk, apstiprinot un paužot prieku, tika rakstīts, ka viss patiešām tieši tā arī tiek izjusts un notiek: no cilvēkiem, kuru misija ir bijusi palīdzēt apziņas paplašināšanā, palīdzēt dziedināšanā, [tagad] ir noņemts grupas karmas atstrādāšanas uzdevums un [tagad] atbildība ir jāuzņemas katram cilvēkam [pašam].

Tāpat arī - tā iemesla dēļ, ka daļa Dvēseļu ir pārstājusi uzņemties cilvēces negatīvo kolektīvo karmu, bet ir sākušas spēcīgi atstrādāt tikai savējo, ir notikusi ļoti spēcīga cilvēku sadalīšanās enerģētiskajā un vibrāciju ziņā! Faktiski ļoti liela daļa cilvēces pārstāvju Dvēseļu ir palikusi trešās pasaules blīvumā un apziņā: ar tās traģēdijām, sāpēm, nevēlēšanos virzīties uz priekšu un attīstīties.

Laika gaitā, nosacīti runājot, starp trešo un daudz augstāk vibrējošo enerģiju slāņiem radīsies enerģētiskā robeža – “neatgriešanās punkts”, kad būs ļoti sarežģīti, faktiski neiespējami šajā iemiesojumā pārcelties uz citu apziņas slāni. Robeža pastāv arī  šobrīd, taču pagaidām tā ir elastīga, tomēr visai ātri kļūst aizvien blīvāka un blīvāka!

Nesena pagātne: apmēram pirms pusgada.

Aptuveni 2015.gada decembrī – 2016.gada janvāra sākumā daudzi jaunās apziņas cilvēki varēja sajust sevis apgūtās pieredzes vērtības krišanos, intereses zudumu par to, ko bija darījuši, pat sajust sava darba bezjēdzīgumu, plašas auditorijas pieprasījuma trūkumu attiecībā uz to, ko viņi spēj piedāvāt pasaulei, lai gan no 2015.gada marta līdz decembrim tika dzīvojuši prieka stāvoklī, atklājot aizvien jaunas savu radošo spēju robežas!

Kas tad sāka notikt? Jauna spēcīga transformācija, kas ilga turpat 4-6 mēnešus, līdz 2016.gada maijam, bet kādam vēl turpināsies arī ilgāk, sniedzot iespēju attīrīt atlikušo karmisko kontraktu ar cilvēkiem pārpalikumus, savas pagātnes dziļākās traumas, kuras vēl nav tikušas aptvertas! Tāpēc ar 2016.gada janvāri daudzi sāka slimot: alerģijas, nebeidzamas saaukstēšanās, svara pieaugums, piepampšana – varēja sākt “nobrukt” viss fiziskais ķermenis – viena problēma pakaļ otrai – caur fizisko ķermeni virspusē parādījās atstrādāšanai paredzētās, neapzinātās karmiskās traumas! Turklāt, jo vairāk spējāt pretoties, jo spēcīgāk “nobruka” fiziskais apvalks.

Tāpat arī šis periods ir kļuvis par spēcīgu pārbaudījumu attiecībā uz to, ar ko kopā turpināt dzīves ceļu! Un tā ir patreizējā tendence! Cilvēki “atdalīsies” no mijiedarbības ar jums un jūs no mijiedarbības ar viņiem; gadiem ilgusi draudzība izbeigsies, jums apkārt esošo rindas attīrīsies. Tendence izskatās apmēram šādi: uz 5-10 cilvēkiem, kuri izzudīs no jūsu redzesloka, mijiedarbība ar kuriem būs faktiski pabeigta vai saglabāsies virspusējā “paziņu”  līmenī, nāks viens cilvēks, ar kuru izveidosies dziļa mijiedarbība, spēcīgs projekts, radīšanas etaps! Iespējams, ka tas būs uz laiku, kā darbs pie projekta, taču šī mijiedarbība būs ļoti dziedinoša abiem [šiem] cilvēkiem!

Tāpēc meklējiet tagad paši tos, kurus Jūs izjūtat kā līdzvērtīgus pēc vibrāciju saderības, pēc apziņas līmeņa, cilvēku, kurš ir gatavs ar jums mijiedarboties vienlīdzīgā/līdzsvarā esošā līmenī.

Pilnībā izslēdziet no sev tuvo loka tos, kuri nodarbojas tikai ar patērēšanu, vēlēšanos tikai ņemt. Stipri ierobežojiet savā tuvumā tos, kuri grib paņemt un atdot nelīdzvērtīgi – tas viss ir pagātnes programmas, kuras izjauc mijiedarbības harmoniju starp cilvēku un jauno laikuJ Un mūsu uzdevums ir izbeigt atbalstīt šādas programmas!

Tagadne: Pašlaik.

2015.gada septembra beigās rakstīju, ka tika atvērta piekļūšana jaunai radīšanas vibrāciju telpai.
Taču šajā telpā pagaidām  nebija iespējams uzturēties ilgstoši, turp varēja doties uz laiku - “ekskursijā”; mūsu apziņas, vibrāciju līmeņi, palikušās traumas vēl neļauj mums būt un “dzīvot” šajā telpā pastāvīgi!

Pusgadu notikušo transformāciju laikā tiem, kuri nevis vienkārši ierastā veidā darbojās un dzīvoja, bet gan reāli “pamatīgi strādāja” [ar sevi], pēdējo dienu laikā ir sākusi izpausties jau pastāvīgas pārvietošanās un dzīvošanas [jaunajā] radīšanas telpā tendence!

Atrašanās šajā telpā atklāj pilnīgi citu/citādu mijiedarbību ar pasauli! Vai atceraties tādu pievilcīgu vārdu, kā “misija”  vai “kalpošana”, vēlēšanās padarīt pasauli labāku, īstenot tos uzdevumus, ar kuriem Dvēsele ir atnākusi? Liels skaits jaunās apziņas Dvēseļu savu misiju ir izpildījušas un, kā es jau rakstīju iepriekšējā sadaļā, faktiski pēdējo mēnešu laikā ir zudusi interese un jēga attiecībā uz šo uzdevumu. MISIJA IR PABEIGTA! VISS! Protams, tiem, kuri to ir izpildījuši.

Taču, kas ir parādījies/sācis izpausties tā vietā? Jaunajā telpā skan šāds raksturojums: Jūs esiet ienākuši tādos sevis izpaušanas aspektos, kurus vienkārši NEspējat Neizpaust! Tā ir tā Dievišķīgo īpašību daļa, kuras iepriekš baidījāties spilgti izpaust. Šeit jūsu īpašības un darbība sāk izpausties nevis tāpēc, lai kādam kalpotu, nevis tāpēc, lai dziedinātu sevi, bet gan nepieciešamība izpaust radīto (!), kura, neapšaubāmi, ietekmēs dzīves uzlabošanos pasaulē! Taču ne priekš visiem.

Faktiski jūsu radītais, jūsu spējas, jūsu zināšanas būs pieprasīti PAGAIDĀM tikai nelielam skaitam cilvēku, kuri atrodas uz robežas pārejai uz jauno telpu! Jūsu radītais var citiem palīdzēt “pāriet” uz jauno telpu.

Jūs nevarēsiet [nevienu] pārstiept, paņemt sev līdzi, “pārvilkt” otru cilvēku. Jūs varēsiet tikai palīdzēt aktivizēt viņa atmiņu, iedvesmot viņu ar savu piemēru, bet cilvēka pāriešana uz radīšanas telpu ir atkarīga tikai no viņa spēcīgā, tieši spēcīgā, iekšējā darba!

Vienam ir grūti, ārkārtīgi grūti paveikt tik milzīgu iekšējo darbu. Apvienošanās lielās grupās šobrīd ir vienkārši neefektīva tāpēc, ka tādās grupās  ir cilvēki ar ļoti spēcīgu vibrāciju izplatību enerģijā. Tagad ir efektīvi strādāt kopā pāros vai nelielās grupās, tieši atstrādājot savus ierobežojumus.

Daudzi dzīvo domādami: “Mans darbs nav pieprasīts! Maz ir to, kam tas ir vajadzīgs!”  un faktiski, tas patiešām tā arī ir, tāpēc, ka tāds masveida pieprasījums, kā tas bija 2012.gadā, šobrīd nav un tuvākajā laikā arī nebūs! Taču tagad ir pieprasītas jūsu dziļākās zināšanas, spējas, projekti, radošums, idejas – no jaunās apziņas cilvēkiem! Tāpēc ir pienācis laiks iznākt no ēnas, no turienes, kurp daudzi aizgāja 2013.gadā. Tagad ir laiks darīt to, kas vienmēr tika atlikts, kas tika uzskatīts par nevajadzīgu, tagad jāizpauž realitātē jūsu jaunos projektus, tomēr jāatceras, ka pagaidām tie būs pieprasīti tikai savā, šaurā domubiedru lokā.

Jeļena Davidova 2016.gada 11.maijā

 https://www.omartasatt.ru/blog/elena_davy…


 Mīļie, visi, kas lasāt
Ieraudzīju šo informāciju un tā ļoti saskan ar to, kā pati izjūtu notiekošo. Varbūt tā noder arī kādam no jums.
Lasiet un uzņemiet - Mīlestībā
 
 
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
Komentāri (0)  |  2016-05-20 20:45  |  Skatīts: 1392x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ