MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Uzraksti sev vēstuli


Gadu mijai tuvojoties uzraksti sev vēstuli, kuru atvērsi pēc gada. Vēstulē uzraksti, ko vēlies sasniegt dzīvē un, kur redzi sevi pēc gada.
Tāpat iekārto savu Dieva kasti, Enģeļu kasti, Sapņu kasti, Manifestācijas kasti vai nosauc to kā vēlies tieši Tu un vēstuli vari ielikt tajā kastē, kā arī katru reizi, kad ir kādas raizes, pateicības vai mērķi/sapņi, ko vēlies piepildīt arī droši liec tur.
Šis ir viens no veidiem un pat ļoti efektīvs, lai patiesi manifestētu sirds vēlmes un paši virzītos dzīvē uz priekšu, jo šādi ieguldam pozitīvi enerģiju un aizsūtam pareizo vibrāciju Visumam.
Un Visums patiesi izpilda mūsu vēlēšanās, tāpēc ir jāzina no sirds un kādam mērķim, to vēlies, jātic, jāsper vajadzīgie soļi, ja reiz esi nolēmis, jāpalaiž vaļā, zinot, ka tas jau ir ceļā pie Tevis un jāredz sevi rezultātā/gala mērķī....un atceries, ka mums nav jāzina KĀ atnāks lietas, jo tas jau ir Debesu rokās.
Protams vari sastādīt plānu, kas nepieciešams un pēc plāna skatīties, ko Tu vari sava sapņa labā jau izdarīt šodien, jo neatlaidīgi un ar gribas spēku ejot uz priekšu, Tev Visums noteikti dos visādas iespējas kā rezultātā nonāksi līdz galam.
Bet tie kuri šaubās un netic, un neko nedara, tie arī paliks tur, kur ir....
Tā kā viss ir Tavās rokās, lai nākošais gads būtu labākais Tavā mūžā līdz šim.
Un atceries, ka situācijas, kas dzīvē var rasties, ejot savu ceļu, varbūt tieša iespēja Tev kaut ko mainīt, rīkoties, atlaist, izvērtēt, piecelties, sapurināties, tāpēc piefiksē visu, kas ar Tevi dzīvē notiek, it sevišķi, ja Tu pieņem lēmumu, ka kaut kas jāmaina vai jādara, jo Augša šādi mums piepalīdz doties dzīvē uz priekšu.

Avots: https://www.facebook.com/engeluvestijumi444/
Komentāri (0)  |  2016-12-08 15:38  |  Skatīts: 808x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ