MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Dace Judina "Septiņi vakari"


  Dace Judina – pazīstamā mūsdienu ironisko detektīvu sērijas autore piedāvā jaunu pavērsienu – psiholoģisku dzimtas stāstu ar mistikas klātbūtni – Septiņi vakari (Ozoli. Māju un dzimtas stāsts) ciklā Latvijas simtgades romāni.

Ar mājām ir kā ar cilvēkiem – tās piedzimst, uzaug, mācās, nobriest, mīl, nīst, sargā, auklē, glābj, gaida, ilgojas, tic, cer, sapņo, priecājas, skumst, apraud, noveco un... mirst.

Katrīna un Mārtiņš ierodas nesen nopirktajās Ozolu mājās, kas noslēpušās dziļi mežā. Pārkāpjot vecā nama slieksni, viņi nonāk it kā citā dimensijā – pazūd laiks, un nākamajās septiņās dienās jaunieši piedzīvo biedējoši reālas atklāsmes par to, kas divsimt gados noticis ar šo māju un tās saimniekiem. Septiņi Ozolos pavadītie vakari izmaina jaunā pāra dzīvi, pārbauda viņu jūtu stiprumu un atsedz kāda rūpīgi glabāta noslēpuma plīvuru.

Rītdienas vārdā mūs šodien uzrunā balss no pagātnes, aicinot visiem kopā meklēt atbildi uz mūžseno jautājumu - vai cilvēka rīcību nosaka viņa brīvā griba, vai tā ir Likteņa nolemta?
 

--------------------------------------------------------
Manī šī grāmata izraisīja dziļu rezonansi un lika padomāt par to, par ko iepriekš nekad nebiju domājusi... Mani aizkustina, kā autore atklāj šo māju noslēpumu. Paldies Dacei Judinai!
Komentāri (0)  |  2017-02-06 01:35  |  Skatīts: 1048x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ