MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Lorna Bērne "Cerības Vēsts no Eņģeļiem"


     “Pēdējā laikā Cerības eņģeli redzu daudz biežāk. Gandrīz katru dienu. Šķiet cilvēkiem tagad ļoti ir nepieciešama cerība.”
Lorna Bērne

 

Lorna Bērne eņģeļus redz tikpat skaidri, kā mēs redzam cilvēkus. Eņģeļi jau no mazotnes viņu gatavo īpašam uzdevumam – nodod cilvēkiem gudrību, ko Lornai uztic eņģeļi un Dievs. Šajā grāmatā viņai ļauts lasītājiem atklāt būtisku ziņu – cerība neiespējamo padara iespējamu.
Cerības vēsts no eņģeļiem iedvesmo un apliecina: pat vissarežģītākajās situācijās mēs neesam vieni. Mēs varam pieaicināt palīgus. Lorna sniedz viegli izpildāmas norādes, kā būt kontaktā ar Visuma pozitīvajiem spēkiem un vienmēr gūt atbalstu no eņģeļiem.

Lorna Bērne (Lorna Byrne, 1955) ir daudzu starptautisku bestselleru autore, mūsdienu īru mistiķe un dziedniece, pie kuras pēc padoma vēršas tūkstošiem lūdzēju no visas pasaules. Lorna kā neviens spēj rosināt uzticēšanos eņģeļu spēkam. Vairāk informācijas par autori mājaslapā www.lornabyrne.com

Latviešu valodā izdotas arī grāmatas “Eņģeļi manos matos” un “Kāpnes uz debesīm”.

-----------------------------

Tiktāl grāmatas anotācija. Es esmu izlasījusi visas latviski tulkotās Lornas Bērnes grāmatas un man tās ir palīdzējušas. Viņas publicēto dziedināšanas lūgšanu esmu pieņēmusi par sev noderīgu un bieži pielietoju. Arī šajā grāmatā ir sešas īpašās lūgšanas. Protams, lasot šo grāmatu, katrs sajutīs to, kas viņam tieši šobrīd ir svarīgāks. Es noteikti pie šīs grāmatas vēl atgriezīšos.

Pievienoju saiti ar Didža pārdomām:

https://www.didziskukainis.lv/blogs-raksti/params/post/1365788/lorna-berne-ceribas-vests-no-engeliem

 

Komentāri (0)  |  2018-03-18 03:23  |  Skatīts: 1011x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ