MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Dzimšanas gada pēdējā ciparā slēpjas svarīgs vēstījums – piederība stihijai


Divi cipari vienai stihijai

Pastāv uzskats, ka dzimšanas gadu mūsu dvēsele neizraugās nejauši. Tāpēc jo īpaši nozīmīgs ir tieši mūsu dzimšanas gada pēdējais cipars. Tas pakļaujas vienai no piecām pamata stihijām, un katrai no tām ir svarīga nozīme cilvēka liktenī.

Saskaņā ar senu ķīniešu kalendāru, uz kura balstās arī austrumu horoskops, noteiktā laika sprīdī uz Zemes valda kāda no piecām pamata stihijām – koks, uguns, zeme, metāls, ūdens. Astrologi domā, ka šīs stihijas spēcīgi ietekmē ne tikai dabu, bet arī cilvēka raksturu. Stihijas nosaka viņa dvēseles struktūru, ieradumus un aizraušanās.

Lai noskaidrotu savas attiecības ar šīm stihijām, meklējiet, kurai no stihijām pakļaujas jūsu dzimšanas gada pēdējais cipars.

 Zeme

Šai stihijai pakļaujas cipari 8 un 9. Zemes stihijas cilvēki ir uzticami un pacietīgi. Zemes spēks tos ir apveltījis ar atbildību par saviem tuvākajiem cilvēkiem. Viņiem ir daudz ambīciju, tomēr viņi ir ideālisti. Piezemēti, problēmas risina pakāpeniski, ar skaidru galvu. Viņiem ir labi attīstīta intuīcija. Apkārtējie cilvēki cenšas viņiem līdzināties, jo šiem cilvēkiem ir labi attīstīta morāle un tikumi.

Viņi ciena ētiku un disciplīnu, un, pateicoties savam pietiekami konservatīvajam raksturam, prot ar prātu izmantot savus paša resursus.
Zemes stihijas cilvēki labi saprotas ar naudu un spēj novērtēt lietu vērtību. Viņi ir atturīgi savās emocijās, bet arī alkst mīlestības.

Viņiem gan mazliet trūkst avantūrisma un dzīvelīguma. Viņi var būt stingri un ietiepīgi, vēlas visu kontrolēt un nereti vadās tikai pēc sava labuma un interesēm. Vairāk par visu viņus biedē neskaidrība, turklāt tā spēj pat novest līdz depresijai un panikai.

Zeme ir centrs, kas atbild par sezonu maiņu. Zemes krāsa ir dzeltena, un tā saistās ar gremošanas sistēmu, it īpaši kuņģi. Zemes cilvēkiem ir ieteicams turēties tālāk no purvainām vietām ar paaugstinātu mitrumu.

Uguns

Šai stihijai pakļaujas cipari 6 un 7. Uguns cilvēki vienmēr alkst pēc piedzīvojumiem un nekad neatteiksies no kaut kā jauna izpētes. Tās ir ļoti aktīvas un enerģiskas personības ar lieliskām vadītāja dotībām. Viņi mīl sacensties un uzvarēt.

Uguns cilvēki ir pievilcīgi, taču nepanes vientulību un dod priekšroku cilvēku klātbūtnei un pastāvīgai kustībai. Turklāt, viņi ir ļoti tuvi saviem radiniekiem un visos veidos uztur ģimeniskās saites. Uguns stihijas cilvēkus no pārējiem atšķir augsts pašvērtējums, viņi ir gudri un draudzīgi, izlēmīgi un ietekmīgi, ar oratora talantu.

Starp uguns stihijas cilvēku trūkumiem var minēt agresivitāti un pārlieku vēlmi sasniegt mērķi jebkuriem līdzekļiem. Turklāt viņi ir pārlieku emocionāli un nepacietīgi, kā arī egoistiski un pārlieku ambiciozi. Viņi reti kad rēķinās ar citiem cilvēkiem.

Uguns saistās ar dienvidiem un vasaras sezonu. Uguns krāsa ir sarkana, tā saistīta ar sirds un asinsvadu sistēmu. Uguns stihijas cilvēkiem ieteicams neļauties emociju varai un turēties tālāk no siltuma avotiem.

Koks

Šai stihijai pakļaujas cipari 4 un 5. Koka stihijas aizbildniecībā dzimušie ir ļoti devīgi. Viņi stingri turas pie saviem ētiskajiem principiem, aizraujas ar pasaules izpēti un informācijas analīzi. Turklāt viņiem piemīt īpaša spēja pārliecināt.

Koka stihijas cilvēki ir ļoti mākslinieciski un radoši, un tas izpaužas visur, kur vien viņi pieliek savu roku. Viņiem patīk strādāt, un vienmēr meklēt sev nodarbošanos, jo pēc viņu domām darbs ir labākais pašizpausmes veids. Viena no viņu labākajām rakstura īpašībām ir pārliecība par sevi.

Koka stihijas cilvēki ir vienmēr pateicīgi par to, kas viņiem ir, un nedzenas pēc pārmērībām. Viņi ir uzticami draugi un nekad nerīkojas egoistiski, ir ideāli komandas biedri un ļoti līdzjūtīgi.

Viņu trūkums ir tas, ka uzņemas par daudz darbu un pārpūlas, no kā galu gala neiegūst neviens. Koka stihijas cilvēkiem ir jāiemācās novērtēt savus spēkus. Dažkārt viņi var apmaldīties dzīvē un kļūt pārāk atkarīgi no citiem cilvēkiem. Tas izskaidrojams ar zināmu pasivitāti un lēnīgumu.

Koks ir austrumu un pavasara stihija. Tam atbilstošā krāsa ir zaļā. Cilvēka organismā šī stihija saistās ar žultspūsli un aknām. Koka stihijas cilvēkiem ieteicams izvairīties no ļoti vējainām vietām.

Ūdens

Šai stihijai pakļaujas cipari 2 un 3. Ūdens stihijas cilvēki ir apburoši un atsaucīgi, un spēj just līdzi. Viņi ir ļoti lokani un lieliski spēj peldēt pa straumi. Viņi ir gudri un radoši. Ūdens stihijas cilvēkiem piemīt lieliska iztēle, un viņi to labprāt liek lietā.

Viņu vidū ir daudz filosofu un domātāju, viņi ir pietiekami patstāvīgi un nereti apgūst vairākas profesijas. Ūdens stihijas cilvēkiem ir ļoti labas saskarsmes un pārliecināšanas spējas. Viņiem piemīt arī diplomātiskas iemaņas, kā arī spēja uztvert nianses, ko citi palaiž garām. Ūdens stihijas cilvēki ir labi organizatori un arī labi izpildītāji. Viņi spēj pamanīt citu cilvēku talantus un palīdz tos attīstīt.

Ūdens stihijas cilvēki mēdz būt noslēpumaini un nekad nedalās ar saviem noslēpumiem. Viņiem arī piemīt tieksme manipulēt. Viņi vienmēr un visur centīsies atrast vieglāko un vienkāršāko izeju, jo tas raksturīgs viņu pasīvajam raksturam. Viņiem būtu jāmācās stingri stāvēt uz savām kājām un iet dzīvē savu ceļu.

Lai cik paradoksāli tas neskanētu, ūdens stihijas pārstāvjiem ir ieteicams izvairīties no ūdeņiem bagātām vietām.

Ūdens ir ziemeļu un ziemas stihija, tā krāsa ir melna. Ķermenī šī stihija saistīta ar kaulu un vielmaiņas sistēmām.

Metāls

Šai stihijai pakļaujas cipari 0 un 1. Metāla stihijas cilvēki ir ļoti dzīvīgi, neatkarīgi un patstāvīgi, kam pamatā viņu rakstura stingrība. Viņi mīl sevi, tomēr ciena un spēj rūpēties arī par citiem. Viņi ir ļoti atturīgi, taču ārēja spiediena rezultātā aktīvi un stingri aizstāvēs savu viedokli.

Viņi tiecas pēc sakārtotības, līdzsvara un tīrības vārda plašākajā nozīmē. Viņiem raksturīga izlēmība un uzticamība, lai gan dažkārt viņi turas savrupi no pūļa. Ja viņi zina, ko grib panākt, tad viņu apņēmību var tikai apskaust. Nekādi šķēršļi nenovirzīs viņus no ceļa.

Viņi prot viegli risināt problēmas. Viņi nebaidās no vientulības, un vienīgais, ko viņi sagaida no sabiedrības, ir viņu sasniegumu un panākumu atzīšana.

Trūkums ir dažkārt novērojamā impulsivitāte. Metāla stihijas cilvēkiem piemīt īpaša tieksme pēc greznības, naudas un varas. Nereti viņi spēj būt ietiepīgi un uzvesties neaprēķināmi. Kā vadītāja metāla stihijas cilvēki ir prasīgi un vēlas, lai padoties maksimāli atbilstu viņu augstajām prasībām.

Metāls ir rietumu un rudens stihija, tā krāsa ir balta. No organisma sistēmām tā saistās ar elpošanu.

Avots – taynimiro.info

https://www.la.lv/dzimsanas-gada-pedeja-cipara-slepjas-svarigs-vestijums-piederiba-stihijai/

Komentāri (0)  |  2018-05-24 20:46  |  Skatīts: 1867x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ