MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Indu Puri “Jaunā laikmeta enerģijas un izmaiņas tevī”


    Mūsdienu pasaulē, kad garīgā atmoda ir uzsākusi savu ceļu, lietas mainās gaismas ātrumā, vecā laikmeta uzskati pamazām sairst, un mēs tiecamies atmodināt savu patieso potenciālu un dabu. Pasaulē ienākot Jaunajām enerģijām, mainās viss – paradumi, uzskati un pat fiziskais ķermenis. Vai tu esi aizdomājies, ka tavas slimības, emocionālā nestabilitāte un pārmaiņas personībā var būt pārlieku lielas un tevis neizprastas enerģijas darbības rezultāts? Garīgās atmošanās ceļš ir viena no dzīves mulsinošākajām, vientulīgākajām un apjukuma pilnākajām, bet tajā pašā laikā skaistākajām pieredzēm ikviena dzīvē.

Grāmatā “Jaunā laikmeta enerģijas un izmaiņas tevī” Indu Puri sniedz zināšanas un padomus, kā atgūt saikni ar dvēseli, izprast ego dabu, iemīlēt sevi un veidot pašizpratni Jaunajā laikmetā, lai atklātu savu patieso būtību, atbrīvotos no ierobežojošajiem uzvedības modeļiem un iegūtu iekšējo mieru. Šajā grāmatā atradīsi praktiskas metodes, meditācijas un ieteikumus, kā piekļūt savam iekšējam bērnam, praktizēt darbu ar ēnas pusēm un atrast dzīves jēgu.

Grāmata sniedz atbildes uz tādiem jautājumiem kā:
• kas ir Jaunā laikmeta enerģijas un kurp ved garīgā atmošanās;
• kādas ir Jaunā laikmeta enerģiju radītās pārmaiņas;
• kādi ir garīgās atmošanās posmi un simptomi;
• kāpēc veģetatīvā distonija un depresija ir dabiska garīgās atmošanās daļa;
• kā Jaunajā laikmetā praktizēt iekšējo darbu ar sevi.

Vairāk par grāmatu: www.facebook.com/indupuridomni

------------

Ko man piebilst? Lasīsim! Pielietosim to, kas tieši mums katram pašam noderīgs, kā jau autore to aicina. Nedzīvosim kādā konkrētā rāmītī ar vienu vienīgu patiesību, bet ieklausīsimies savā sirdī! Paldies autorei!

 

Komentāri (0)  |  2020-02-07 17:08  |  Skatīts: 984x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ