MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


23.08.2012.


Tā jau tai Dzīvē notiek - mēs sastopam Īstos cilvēkus, izlasām Īstās grāmatas, piedalāmies Īstajos Notikumos... Un tas VISS notiek mūsu Īstajā Laikā! Tikai - ne vienmēr to spējam novērtēt un uztvert, kā SEV adresētu. Taču atskatoties saprotam - VISS ir bijis PAREIZI! Citādi mēs taču nebūtu tur, kur esam šobrīd un es nerakstītu šīs rindiņas un Tu tās nelasītu...

Manā vecumā (tuvojos 60...) reizēm nomāc domas - ko tad es vairs? Lai dara un domā jaunie! Bet ko tad darīšu es - sēdēšu un gaidīšu, kamēr „smiltis pār mani nobirs"?!... Taču nē! Ne jau tāpēc Dzīve mums dota, lai ar skumjām gaidītu beigas, bet gan lai ar prieku izdzīvotu VISU, ko spējam. Un es turpinu savu iesākto Ceļu! Un tā priecājos, kad saņemu arī kādu vēstulīti, kurā ne tikai lūgums pēc atbalsta, bet arī ierosinājumi gan lapas pilnveidošanai, gan manis pašas izaugsmei...

Bija vēlēšanās, lai ierakstu Wicca lūgšanu par Priesterieni, ko arī izdarīju nu jau mazliet kvalitatīvāk, jo man nesen uzdāvināja ilgi klusībā kāroto - diktofonu...:) Gan jau vēl kādu meditāciju varēsiet klausīties arī manā izpildījumā!

Jā, un tad man piedāvāja iespēju piedalīties Agneses lekcijā... Diemžēl, apsverot visas iespējas, tomēr nācās atteikt, taču tas radīja vēlmi iegādāties kādu disku ar lekciju ierakstiem un radās arī iespēja to piepildīt! Nu man mājās ir trīs Agneses diski un 1. vakar noklausījos... Tas aizņem visu dienu un rada klātbūtnes sajūtu notikuma vietā, taču vari klausīties kā vien vēlies un pašam ērtāk... Man jau ilgāku laiku šķita, ka vēlos kaut ko tādu - dvēselei... Daudz lasīju, bet tomēr - kaut kas tā kā trūka. Jā, lasīju arī informāciju, ka visā Latvijā ik pa laikam notiek dažādi saieti ar dvēseliskām ievirzēm, bet - man tie bija par tālu, par dārgu un bieži manā darba laikā... Prieks, ja atrodu internetā kādu interesantu ierakstu, ko noklausos. Nu esmu sajūsmā par Agneses lekcijām, jo pēc vakar dzirdētā sapratu, ka esmu uz PAREIZĀ CEĻA!:) Saņēmu apstiprinājumu daudzām savām domām, kā arī uzzināju daudz kā jauna un kā tikt galā ar vēl neatrisinātām lietām... Šos diskus var pasūtīt - https://www.ameija.lv Ar nepacietību gaidu nākošo brīvo dienu, kad varēšu veltīt Agneses lekcijas turpinājumam.

Ja man pirms pāris mēnešiem teiktu, ka notiks tā, kā risinājies tieši šis pavediens, diez vai ticētu, jo mūsu pasaulē tik liela vieta ir naudai, ka tiem, kuriem tās mazāk, nākas piekāpties pirmās nepieciešamības vajadzībām... Man palīdzēja un esmu tik pateicīga saviem mīļajiem un tuvajiem.

Lai jauka un mīlestības pilna šī diena, kad lasi šeit uzrakstīto!

Ar mīlestību un gaismu sirdī - Maija

Komentāri (0)  |  2012-08-23 17:13  |  Skatīts: 1197x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ