MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Tikšanās - 07.11.2013.


  Ir sācies mūsu bibliotēkas LAISMAS jaunais mācību gads. Kā izrādās – pulcējamies kopā jau ... 18.gadu...:) Pie mums, Mazsalacā, 3.novembrī viesojās līdzīga grupiņa no Jelgavas novada - “ANTIŅI”, lai izbaudot Skaņākalna parka burvību, nosvinētu savu 18.gadu pastāvēšanas jubileju. Toreiz nebiju paskatījusies precīzi, cik tad gadu LAISMAI. Šķita, nedaudz mazāk. Jā, cik ātri skrien laiks!:)
Mūsu pulciņš nav liels, taču noturīgs. Reizēm man šķitis, varbūt nevajag pulcināt kopā, taču vienmēr ir vismaz daži, kuri izsaka vēlmi turpināt. Un tā nu atkal turpinām mūsu kopējo Ceļu! Daži noiet maliņā, daži pievienojas no jauna, daži atgriežas pēc kāda laiciņa. Tā arī šoreiz – visi bijušie un esošie laismieši, taču sastāvs nedaudz izmainījies. Skaits arī tāds interesants – 9. (Antra, Elga, Līga, Liene, Aija, Vēsma, Baiba, Iluta, Maija) Zinu, ka šad tad mums pievienosies vēl daži. Kā veiksies šajā Mācību gadā?
Sākam, protams, ar mūsu gaismas aplīti un gaišajiem mirkļiem, kam seko kopējā Lūgšana -
https://laisma.1w.lv/790-piedosanas-lugsana/

Nolasu šīs dienas raksturojumu:
 
2013.gada 07.novembris!

Austrumu vilnis – Austrumu diena – 13 IMIX – Pirmsākums, Avots, Krokodils, Dzīvības koks.

Trīspadsmitā diena laika vilnī ir diena, caur kuru pārejam jaunā līmenī. Tā ir diena, caur kuru uzņemam enerģiju jaunam trīspadsmit dienu vilnim. Trīspadsmitā diena ir arī savā ziņā rezultāts, uz kuru gājām iepriekšējās divpadsmit dienas.
Visu šo vilni esam gājuši uz priekšu, lai nonāktu pie kā jauna savā dzīvē. Ja visu vilni darbojāmies ar savu zemapziņas informāciju, izcēlām gaismā to un transformējām vecos paternus uz ko mums atbilstošu, tad šodien mums sāksies kas jauns. Iespējams, tā būs pilnīgi jauna dzīve, iespējams, jauns būs tikai kāds sīkums. Vai arī paši radīsim ko jaunu!
Šodien aktīva ir Imix enerģija un Imix ir pirmsākums!
Tā ir enerģija, kura uzsāk jebkuru procesu un iedod pirmatnējo impulsu. Enerģija, kurā ābols no ābeles kļūst par sēklu jaunai ābelei.
Imix ir tas, kurš visas vakardienas Ahaw enerģijā saņemtās atklāsmes, sāk likt lietā.

Imix ir ļoti saistīts ar Ahaw enerģiju,j o tieši no Ahaw enerģijas sakās jauns ceļš. Ahaw atnes atklāsmes, sapratni vai ideju un Imix šo ideju sāk izmantot. Ja Ahaw enerģijā tas viss vēl bija domu līmenī, tad Imix enerģijā tas viss pāriet darbībā, virzībā uz jaunu sākumu.
Imix ir pirmsākums, pirmavots, jaunā sākums, izteikti spēcīga griba, sēkla, no kuras izaug jauns koks, kā arī dzīvības koks.
Tā kā šoreiz Imix enerģija ir 13.pakāpienā, tad tam ir ļoti liels spēks un ietekme uz mūsu dzīvi. Un gribot negribot, tas iekustinās mūsu dzīvi un ievirzīs to jaunā sākumā.
Kādam, kurš ir aktīvāks, sāksies kas pilnīgi jauns! Kādam, kurš pasīvāks, tiks dots impulss kaut ko sākt no jauna.
Šodien ir Austrumu diena un tas nozīmē to, ka viss ir atkarīgs no mums pašiem! Cik daudz gribēsim, cik daudz darīsim - no tā būs atkarīgs tas, ar kādu spēku sāksies jaunā dzīve.
Imix ir pirmsākums un atcerēsimies, ka mūsu pirmsākums ir Visums, radītājs vai Dievs. Arī mēs esam Dievs, vai ja skatās individuāli, tad katrs no mums ir Dievs savā dzīvē un savā realitāte, kas nozīmē to, ka esam savas Zemes dzīves pirmsākums.
Mēs paši esam radījuši šo dzīvi un gribējuši te būt. Tas ir ļoti pagodinoši un drosmīgi atrasties uz Zemes, un to mēs visi esam paši gribējuši un arī dabūjuši. Griba nākt uz šo planētu ir mūsu pirmsākums un mūsu pirmatnējā griba.

Ir svarīgi atcerēties un izprast savu pirmsākumu, lai turpinātu savu ceļu produktīvi un atcerētos, uz kurieni dodamies.

Tā kā trīspadsmitā diena ir tam, lai saslēgtos ar Augstāko “Es” un uzņemtu enerģiju jaunam vilnim, tad varam arī savam Augstākajam “Es” palūgt, lai apstāsta mums, kas ir mūsu pirmatnējā griba uz šīs planētas, kāpēc mēs te atnācām un kas mums te ir jādara.
Lai labāk saprastu, uz kurieni ejam, ir jāsaprot, no kurienes mēs nākam. Mums Ir jāapzinās savs pirmsākums, lai mēs paši kļūtu par radītājiem un kļūtu par pirmsākumu citiem.
Šī ir ideāla diena, lai meditētu uz savu pirmsākumu un ieliktu jaunu stūrakmeni pilnīgi jaunai dzīvei. Ja gribam sākt dzīvi no jauna, sākt to dzīvot no Dieva skatpunkta un ar Dieva apziņu, tad šī diena un šī enerģija ir īstā, lai sāktu to darīt.
Mēs esam savas dzīves noteicēji un tikai mēs paši spējam ko mainīt savā dzīvē. Lai dzīvē ko mainītu, pirmkārt, vajag spēcīgu gribu un pārliecību, ka mums tas ir vajadzīgs un ka mēs to sasniegsim, neatkarīgi ne no kā. Tāpēc atradīsim šodien laiku sev un padomāsim kārtīgi - ko mēs patiesi gribam savā dzīvē? Kādu mēs gribam savu dzīvi un ko gribam sasniegt savā dzīvē?
Iespējams, ka jau vakar daudziem šī tēma pacēlās un kāds jau sāka domāt par jaunas dzīves sākumu… Ja spēsim saprast, ko gribam, ieklausīsimies savā sirdī, tad šodien varam prasīt savam garam, lai viņš visam šim procesam dod spēku un enerģiju, to visu realizēt.
Un jau šodien ir jāsper pirmie soļi jaunajā dzīve, negaidot neko un ne uz vienu! Vienkārši, spersim pirmo soli tajā virzienā, kurā mums gribās un kurā sirds iepukstas straujāk!
Lai mums visiem skaista diena!
 
Tā lapas -
veidotāji
 
Turpinājumā paskatāmies manis savāktos foto mirkļus sākot no iepriekšējā gada Rudens Saugriežu svinēšanas līdz pēdējai tikšanās reizei ar Kristīni un viņas grupiņu. Katram savas atmiņas un atceres mirkļi, arī tiem, kuri tajā laikā nebija kopā ar mums dažādu iemeslu dēļ...
 
Vēl nolasu novembra enerģiju raksturojumu no Akaši hronikas:
 
 
Pārrunājam, ko un kā mācīties šajā mācību gadā. Mans ierosinājums – katram no dalībniekiem sagatavot vienu nodarbību un novadīt, kā arī vairāk pievērsties praktiskām nodarbībām, ko dažus pēdējos gadus bijām pametuši novārtā...
 
Noslēgumā vēl kopēja Meditācija, kas iesākas ar Kristīnes vārdiem no viņas “Mīļgrāmatiņas” -
Šis ir tas brīdis, kad Tev ir jānoliek malā Tava skrejošā ikdiena. Apstājies, ieklausies! Klusums. Atrodi vietu, kur neviens Tevi netraucē un vienkārši klausies Klusumā.
Savā sirdī.
Un šo mirkli atceries visu savu atlikušo mūžu, jo tas ir brīdis, kad Tu satiec SEVI un ļauj sev satikt savu Sargeņģeli.
Skan mūzika un mēs ieklausāmies...
Pēc tam pārrunājam savas izjūtas.

Tad, sveču gaismas apstarotas, pošamies katra uz savām mājām, lai tiktos atkal pēc divām nedēļām Mazsalacas bibliotēkā plkst. 18.00. Ja vēlies, vari pievienoties arī Tu!
Uz tikšanos!
Maija

 

Komentāri (0)  |  2013-11-09 19:56  |  Skatīts: 908x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ