MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


01.01.2014.


   Esi sveicināts, mans, Jaunais gadiņ! Es nezinu, ko atnesīsi, bet priecājos, ka esmu Tevi sagaidījusi!
  Šogad gadu mijā nav sniega un ir neparasti silts. Vakar pabiju mirklīti pie jūriņas, bet vējš tik stipri pūta, ka drīz vien bija jāpošas projām. Ar pateicību pieņēmu jūras sāļo gaisu, skrejošos mākoņus, saulītes stariņus... Īss, bet skaists mirklis pie jūras Ainažos, aizvadot veco gadu.
  Atpakaļceļā pie Salacas dzelzs tilta netālu no Mērniekiem piebraucām, jo nebija redzēts. Un tālāk uz māju pusi piestājām pie pieturas, kurā bija jāizkāpj, kad ciemojos pie vecāsmātes... Bērnības atmiņas pie tās vietas Salacas krastos... Mazliet skumjas, jo visapkārt tāds neapdzīvots un diezgan neapkopts šķita... Izbraucām cauri manas bērnības pilsētiņai Alojai un tad jau cauri Matīšiem braucot, atgriezāmies Mazsalacā. Sanāca neliels gada pēdējās dienas ceļojums ar atmiņām un pārdomām... Esmu pateicīga par šo iespēju.
  Ziemassvētku laikā vairākas dienas ciemojās bērni, bet Jauno gadu sagaidījām klusi divatā. Mana jaunā gada laimīte izlējās tāda neparasta, ka īsti nesaprotu – vai tas ir burts L, vai cipars 7, vai kāds dzīvnieks – pūķim, čūskai līdzīgs... Ar tādu loku vidū, kas varētu simbolizēt straujas pārmaiņas... Gan jau VISS NOTIKS tieši tā, kā tam jānotiek!:)

  Jau 4.gadu veidoju šo lapu un ļoti priecājos, ka vēl kādam ir noderējis tas, ko esmu šeit ievietojusi. Izrādās - diezgan daudz jau sakrājies. Varbūt vajadzētu pāršķirot un šo to izdzēst vai pārkārtot citādi. Šī lapa tiek veidota uz gatava šablona, un joprojām vēl neesmu apguvusi šīs lapas iespējas, tādēļ tā ir tāda, kāda ir. :) Bet tas nenozīmē, ka pārmaiņas nenotiks! To rādīs Laiks.
  Ak, jā! Gribēju vēl par eņģeļiem mazliet... Atļāvos sev uzdāvināt Eņģeļu kārtis un šorīt izvilku:

ZINĀŠANAS eņģeli

IEKŠĒJĀ ZINĀŠANAS IZJŪTA VADA MANI PRETĪ GAISMAI

Tāds tad arī varētu būt mans šī gada moto!

  Un vēl esmu apņēmusies atsākt rakstīt ikdienas pierakstus dienasgrāmatā... Un vēl...
Nu, labi, lai paliek! Iešu atkal solīti pa solītim uz priekšu. Ja sastapšu Ceļā arī Tevi, priecāšos, lai kas Tu būtu!

Lai izdodas būt tādiem, kādi esam, atrodot iekšējo līdzsvaru!

Ar mīlestību - Maija
Komentāri (0)  |  2014-01-01 19:15  |  Skatīts: 985x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ