MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Tikšanās - 09.01.2014.


Iesācies jauns gads, un arī mūsu laismieši turpina izzināt, uzzināt, darboties, dalīties, uzklausīt... Un tā nu atkal norunātajā ceturtdienas pievakarē pulcējamies mūsu bibliotēkā, lai pāris stundas pabūtu kopā.
Šoreiz nodarbība mazliet citāda, jo visus vadības grožus uzņēmušās Liene un Antra, tādēļ es piedalos tikai kā viena no dalībniecēm. Līdz ar to man nav jāsatraucas, kas un kā, bet mierīgi varu vērot mūsu grupiņas dalībnieces un tās enerģijas. Esam sapulcējušās 7, Elga piemirsusi un Līgai jāstrādā, taču šoreiz tikusi Iluta arī. Interesanta mūsu grupiņa, aktīva.
Nodarbības telpa šoreiz Lienes pusē, bērnu nodaļā, kur tīrāka aura jau no brīža, kad sākām strādāt šajās telpās. Līdz šim es diezgan spītīgi, kā jau Mežāzis:) turējos pie pieaugušo nodaļas telpām, kur pati strādāju. Man gribējās ienest vairāk pozitīvās enerģijas , jo šķiet “smaguma” šeit vēl gana, ņemot vērā bijušos un esošos iemītniekus virs bibliotēkas telpām... Bet – varbūt tā ir tikai mana iedoma...
Liene skaisti iekārtojusi telpas galdu ar svecītēm un nodarbība var sākties! Kā jau ierasts – ar gaismas mirklīšiem... Priecājos, ka mirklīšu vidū izskanēja arī pateicības vārdi aizvadītajam gadam un ticība jaunā gada sapņu piepildei... Patika Lienes aicinājums piecelties, sadoties rokās un 3 reizes izteikt – AUM... Man pēc gaismas mirklīšiem prasās kaut kas kopējs un tā līdz šim bijusi kopēja Lūgšana kādu nu esmu attiecīgi izvēlējusies, bet tagad jutu, ka var arī šo Lienes ideju pieņemt un pilnveidot.
Antra, gatavojoties nodarbībai, izvēlējusies padalīties ar sev tuvām atziņām par āderēm, starojumiem, veselību, turpretī Lienei šai mirklī gribējās parunāties par sev tuvu tēmu – totēmu dzīvniekiem, šamanismu, duālismu...
Abas gatavojušās cītīgi, sameklēti attiecīgi teksti, taču izvēršas arī diskusijas. Varbūt dažām no dalībniecēm, kuras nesen pievienojušās, šīs tēmas bija pasvešas, taču mēs atkal un atkal pārliecināmies, cik dažādi ir Ceļi uz Sevi. Es šoreiz vairāk vēroju visu nodarbību no malas un tā bija mana šīs reizes mācība. Vēlāk pārdomāju, kāpēc mūsu pulciņš ir tieši tāds, kāds tas šobrīd ir un ko katra no dalībniecēm atspoguļo no manis... Mēs katra esam tik dažādas un tomēr ir kaut kas tāds, kas mūs aicina pulcēties kopā.
Tiekamies atkal pēc divām nedēļām – 23.janvārī plkst. 18.00 Mazsalacas pilsētas bibliotēkā! Nodarbību vadīs Vēsma.
Uz tikšanos - Maija
Komentāri (0)  |  2014-01-11 18:17  |  Skatīts: 823x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ