MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Tikšanās - 23.01.2014.


Bieži vien laismiešu tikšanās vakari ir bijuši reizē arī kā pārbaude – vai tiešām man to vajag? Ne vienmēr ir tik patīkami laika apstākļi un iespēja mērot pat vairākus kilometrus pa tumsu uz bibliotēku. Arī šoreiz iekavējusies ziema steidz parādīt savu īsto seju – sals kniebj ne pa jokam. Taču – visas, kuras varēja un vēlējās pulcēties, bija klāt! Un mūsu nodarbība, kuru šoreiz vada Vēsma, var sākties! Tēma – joga. Plaša tēma, kuru līdz šim plašāk neesam aplūkojušas, lai gan ne gluži sveša lielākajai daļai no mums. Liene un Vēsma jau vairākus gadus nodarbojas ar jogas vingrošanu, tādēl viņas viszinošākās šajā jomā.

Protams, nodarbība kā parasti sākas ar gaismas mirklīšu aplīti. Tiek pieminēta arī enerģētiski spēcīgā grāmatu, kuru skaitā arī dažu mūsējo dāvinājumi, ķēde uz jauno Gaismas pili, kurai gan esam sekojušas tikai no TV ekrāniem, taču Baiba bijusi uz barikāžu atceres pasākumu Rīgā, kas arī bijis ļoti saviļņojošs.

Vēsma, kā jau bijusī augstskolas pasniedzēja, nodarbību sagatavojusi pēc visiem pedagoģiskiem likumiem – īsu un kodolīgu tēmas izklāstu, prezentāciju, izdales materiālu, demonstrējumiem, dalībnieču iesaistīšanu (īsa meditācija..., vingrojumi...)
Laiks pagāja nemanot. Paldies Vēsmai!

Nākamā tikšanās Mazsalacas pilsētas bibliotēkā – 6.februārī Sveču dienas noskaņās... Nodarbību vadīšu es – Maija.:)
Uz tikšanos!

 

Komentāri (0)  |  2014-01-28 20:27  |  Skatīts: 843x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ