MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


04.03.2014.


Esmu atgriezusies no šī rīta gājiena pēc kļavu sulām... Jā, nu jau vairākas dienas dzeru tās un mans ķermenis par to ir tik pateicīgs. Aizvadīts gada tumšākais laiks un nu jāsāk mosties un darboties! Gājiens pāri pļavai līdz mežmalai, kur kļavas dalās ar savu spēka dzērienu jau vien ir tik neatkārtojams un pasakains. Pabūt agrā rītā mirklīti starp vēl sasalušo zemi un plašajām debesīm... dziļi ieelpot un izelpot... ieklausīties... Kur vēl labāka rīta meditācija!

Vakar izbraucu nelielu gabaliņu ar velosipēdu un šodien kājas tādas jūtīgas... Lūk, rezultāts no mazkustīga dzīvesveida! Strostēju sevi un apņemos laboties!:)

Sākas atkal jauna darba nedēļa, kad nākas laiku pavadīt telpās starp grāmatām un dažādiem apmeklētājiem, tādēļ brīvdienās cenšos vairāk pabūt dabā, lai gan ne vienmēr tas izdodas. Brīvdienās sanāk vairāk palasīt gan grāmatas, gan arī internetā rakstīto un pārdomāt, paņemt sev šai mirklī noderīgo, ko pielietot savā dzīvē. Piekrītu uzskatam, ka nav jēgas krāt zināšanas, ja tās nepielietojam. Taču nevaram visus mērot pēc vienas mērauklas – tas, kas mums šķitis svarīgs, var tāds nebūt citiem. Reizēm esmu domājusi, nu kā var nesaprast, taču tad atgādinu sev, ka mums katram ir sava dzīves pieredze, un tādēļ arī skatījums uz visu būs atšķirīgs. Katram mums ir sava Mācība jāapgūst pašam.

Vienurīt izlasīju Draugos savā horoskopā paredzēto - Šodienas laime - tā ir daudzu mazu, burvīgu mirkļu summa. Laimi var dzirdēt, sagaršot un sajust. Tā nav nekas abstrakts, dienas gaitā atliek vien to pamanīt vismazākajos sīkumos. – Pierakstīju, lai atcerētos! Kas par to, ja citu dienu sola ko ne tik patīkamu! Viss jau ir atkarīgs no mums pašiem, kā mēs to uztveram un cik tas svarīgs mums attiecīgā mirklī šķiet.

Lai mums izdodas satikt ŠODIENAS LAIMI!
Ar mīlestību - Maija
Komentāri (0)  |  2014-03-04 17:30  |  Skatīts: 877x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ