MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


28.04.2014.


Tāda neparasta šī brīvdiena izvērtās!
Pēc rīta meditatīvā gājiena uz avotiņu pēc ūdens gribējās ko labu kādam teikt... Vienmēr jau varam atrast kādu, kam pateikties – vai nu skaļi vai tikai domās... Tā arī izdarīju un notika Brīnums – pēc neilga laiciņa saņēmu šo vēstulīti, kuras fragmentu atļaušos ievietot, jo tā mani saviļņoja līdz asarām...
 
„Esmu laimīga, ka it kā nejauši, (bet, kā zinām, nejauši nekas nenotiek) atradu šo mājas lapu. Priekšvēsture sekojoša - pagājušajā ceturtdienā biju frizētavā, kur tajā brīdī bijām trijatā - izvērtās saruna par situācijām, kas mums ne īpaši patīk, un ka atliek vien mainīt savu attieksmi un situācija izmainās. Viena no apmeklētājām ieteica sameklēt Antuāna de Sent-Ekziperī lūgšanu. Mājās pārnākusi, attiecīgo tekstu ievadīju Google, kur no piedāvātajām versijām izvēlējos tieši šo lapu, nezinot kur tas mani aizvedīs. Ar rezultātu esmu vairāk, kā apmierināta.
Paldies! Tiešām laba mājas lapa, es teikšu, priekš manis labākā. Mani uzrunā un iedvesmo.
Visu protams vēl neesmu izlasījusi. Sāku ar lūgšanām - ir gan zināmas, gan arī tādas, ko iepriekš nezināju. Patīk tas, ka ir iespēja izvēlēties - lūdzu, viens klikšķis, un ir tieši tā, kura dotajā brīdī uzrunā. Ērtāk, nekā meklēt pierakstos, visas no galvas neatceros. Informācijas daudz un ir viegli uztverama.
Man patīk, kā sevi pozicionējiet. Esmu arī padalījusies ar savu "atradumu" un arī citi ir atzinuši par labu esam.
Paldies par lielisko, informatīvi dažādo un saturīgo mājas lapu. Mani ļoti iedvesmojoša un uzrunājoša. Prieks, ka esmu to atradusi. Un patiess prieks, ka ir cilvēki, kas dara šo svētīgo darbu.
Lai veicas un izdodas, Maija!
Pateicībā, Harita”
 
Paldies Haritai, paldies visiem tiem, kuri ir man atrakstījuši kaut dažus vārdiņus, paldies arī tiem, kuriem šķiet interesantas manis ievietotās fotogrāfijas, lai gan to skaits šeit ir neliels. Vairāk var redzēt Draugiem.lv galerijās. Man patīk spēlēties ar krāsām, taču nav dots gleznotājas talants. Kādreiz zīmēju brīvajā stilā ar krāsiņām mandalas, kas man ļoti palīdzēja sevis sakārtošanā. Tagad krāsu terapiju izeju caur savām fotogrāfijām, kas radušās ko skaistu un neparastu ieraugot. Tverot Mirkli fotogrāfijā to vieglāk atsaukt atmiņā. Tā krājas daudz skaistu atmiņu. Mirkli tikai izdzīvojot, tas it kā izzūd un paliek neredzams, taču saglabājas sajūtas... Mums vajadzīgi dažādi Mirkļi. Arī šis, kad sakām viens otram ko labu, kad sūtam viens otram gaismu un savu sirds siltumu...
PALDIES VISIEM!
          Ar mīlestību - Maija 

Komentāri (2)  |  2014-04-29 03:47  |  Skatīts: 1913x         Ieteikt draugiem
lindak - 2014-05-08 20:15
Maija un šī viņas lapa ir Zelts!!! Es arī pirms pāris gadiem pilīgi nejauši uzgāju šo pērli un biju un prezgala laimīga visu lasīt un praktizēt:) Tagad gan ļoti ilgi nebiju bijusi un kā atveru, tā redzu, ka man ir sekotāji...(nu vispār jau Maijai un Mīlestībai:))... Meditācijas ar burvīgas!!!!,,, lai Jums jaukdiena..:)

maija - 2014-05-09 04:32
Paldies! Tu esi brīnišķīga! :) Lai mums veicas!


- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ