MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Vibrāciju paaugstināšanas metodes – cilvēks un viņa frekvence


Jebkurš stāvoklis, doma, vārds vai emocija ir vibrācija ar noteiktu frekvenci.

Zemo frekvenču vibrācijas bieži vien ir destruktīvas: aizvainojums, skaudība, kluss naids... Tās sagrauj no iekšpuses, darbojoties pēc pašlikvidācijas programmas principa.

Cilvēks, kurš atrodas dusmu vai aizvainojuma stāvoklī, ko izraisījuši savtīgi vai emocionāli motīvi, vibrē zemajās frekvencēs. Taču šajā gadījumā tā destruktīvais starojums izpaužas uz ārpusi. Pēc komunikācijas ar šādiem cilvēkiem varam sajust enerģijas zudumu vai emocionālu nomāktību.

Tomēr katram ir gadījies sastapt kādu, kurš vibrē augstās frekvencēs. Atrodoties blakus tādam cilvēkam, mēs uzlādējamies ar enerģiju un smeļamies iedvesmu. Jūs sapratīsiet, kur tad ir šo cilvēku noslēpums un kāpēc tie pievelk citus kā magnēts, ja iepazīsieties ar  vibrāciju paaugstināšanas 10 metodēm.

1. Lai mīlestība ir jūsu galvenais motīvs

Mīlestība ir universāla enerģija, spēks, ar kuru var darīt brīnumus. Jebkura lieta, kura uzsākta ar mīlestību, saņem Augstāko Spēku atbalstu, un rezultāts vienmēr ir pozitīvs. Vai vēlies paaugstināt savas vibrācijas? Tad izvēlies, uzdodot sev jautājumu par savas rīcības motīvu: vai tā ir mīlestība vai egoisms? To pārbaudīt ir ļoti vienkārši. Indikators: jūs gribat darīt labu vai saņemt labu? Mīlestībai nav nekā kopīga ar patērēšanu.

2. Samazini svarīguma līmeni

Pārmērīgas nozīmes piešķiršana lietām, ar ko cilvēki nodarbojas, bieži vien beidzas ar sabojātu garastāvokli. Tāpēc pacentieties darboties esošajā brīdī un tam veltīt maksimālas pūles, nevis visu enerģiju ieguldīt vēlamā rezultāta sasniegšanā. Jo rezultāts var neattaisnot jūsu cerības un tām nemaz neatbilst, tāpēc ir visai muļķīgi tam “piesieties” emocionāli. Nepiepildītas cerības pazemina vibrācijas. Bet vislabākā reakcija uz negatīvu rezultātu ir pareizs secinājums, tā transformācija un gudrība.

3. Pateicies

Pateicības likums ir viens no svarīgākajiem metafiziskajiem principiem, kuru izmanto apziņas vibrāciju paaugstināšanā. Padari pateikšanos par ikdienas praksi, pēc iespējas biežāk pateicies par visu to labo, kas ir tavā dzīvē. Visuma Augstākie Spēki dāsni atdara tam, kurš pamana un novērtē tā dāsnumu.

4. Mācies dot, negaidot pretī atlīdzību

Viss, ko tu kādreiz esi atdevis, atgriezīsies. Bet tikai tajā gadījumā, ja dosi, negaidot personīgo labumu. Došanai jābūt nesavtīgai, nevis avansam par vēl nepalūgto pakalpojumu pretī. Tā ir visisplatītākā kļūda. Mācies dot, neafišējot savu mecenātismu. Labākais treniņš ir anonīma palīdzība vai ziedojums, pavadīts ar mīlestību un gaišām domām. Taču vienmēr ziedo, kad esi pārpilnībā, neziedo, nodarot sev ļaunu.

5. Mācies pieņemt, neuzstādot noteikumus

Cilvēku un situāciju pieņemšana ir ļoti svarīga īpašība, bez kura vibrāciju paaugstināšana ir neizpildāms uzdevums. Nepatika un atgrūšana ir agresīvas vibrācijas attiecībā uz apkārtējo pasauli. Ieturot šādu dzīves pozīciju, jūs ne tikai radīsiet ne visai patīkamus mentālos viļņus un pārdzīvosiet nepatīkamas emocijas, bet gan pastirpināsiet šo Augstākā Visuma Spēka efektu. Pasaule jums atbildēs tieši tāpat, sūtot jūsu dzīvē atbilstošas personības vai apstākļus, liekot jums pārdzīvot šo diskomfortu atkal un atkal, kamēr neiemācīsieties pieņemt cilvēkus tādus, kādi tie ir.

6. Esi radošs savā dzīvē un visās lietās

Pateicoties radošajam impulsam, ir radīta visa pasaules telpa. Radošums ir paša Radītāja mums dotā augstākā dāvana. Cilvēks, radoši darbojoties, apstiprina savu līdzību ar Dievu. Tāpēc māksliniekam vienmēr tiek dotas gan otas, gan krāsas, gan iedvesma radīt.

Viennozīmīgi, ka vibrāciju paaugstināšana nav iedomājama bez kāda radoša vaļasprieka. Cita alternatīva ir prasme radoši pieiet ikdienas lietām, vai nu sadzīvē, vai darbā, vai uzņemot ciemiņus, personīgā tēla radīšanā, vai jebkurā citā pašizpausmes veidā.

.

Apziņa attīstās tikai tam, kurš rada. Tāpēc nekautrējieties parādīt savu individualitāti, rakstiet dzeju, saceriet dziesmas, gleznojiet un komponējiet, uzņemiet filmas, fotografējiet. Ir miljons variantu, no kuriem izvēlēties.

7. Baudi skaisto

Mākslas uzdevums ir iekļūt cilvēka dvēseles dzīlēs, izsaucot augstāko pārdzīvojumu, kura nosaukums ir katarse, un tā nes pārvēršanos, attīrīšanos un garīgo evolūciju caur skaistuma iedarbību uz cilvēka apziņu.

Šis vienkāršais un patīkamais vibrāciju paaugstināšanas veids neprasa lielas pūles. Viss ir pavisam viegli: lasiet labas grāmatas, apmeklējiet teātri, klausieties harmonisku mūziku. Starp citu, daudzu zinātnisku eksperimentu rezultātā tika pierādīts, cik līdzsvarojošu un dziedinošu iedarbību sniedz Mocarta komponētā mūzika. Lai noskaņotos uz augstākajām frekvencēm, pietiek tikai dažas minūtes paklausīties šī ģeniālā komponista mūziku.

8. It visā atrodi pozitīvu nozīmi

Negatīvi emocionālie stāvokļi krasi pazemina cilvēka apziņas vibrāciju frekvenci. Ir grūti domāt apzināti un skaidri stresa situācijas apstākļos, kad realitāte krasi atšķiras no gaidām. Turklāt, kā likums, zemu frekvenču emocijas parasti izraisa pilnīgi nenozīmīgi iemesli. Un, cik gan bieži cilvēks, sadarījis muļķības afekta stāvoklī, pēc tam nožēlo pateikto vai izdarīto! Jo mēs taču varējām tajā brīdī paraudzīties uz situāciju no malas, un tad mums kļūtu acīmredzami, ka problēmas nopietnība ir stipri pārspīlēta.

Vibrāciju paaugstināšana sākas no tāda paraduma kultivēšanas, kad meklējat pozitīvo it visā, arī negatīvās situācijās. Precīzāk, šis pozitīvais skatījums uz pasauli paredz atteikšanos no termina “problēma” un šī vārda aizvietošanu ar neitrālāku  - “situācija”. Augstu vibrāciju cilvēkiem nepastāv problēmas. Pastāv situācijas, kuras vai nu dod patīkamus iespaidus, vai vērtīgu dzīves pieredzi.

9. Baudi dzīvi

Spēja no dzīves gūt baudu ir cilvēka eksistences pamatstimuls. Saskaņā ar garīgajām mācībām baudu centrs atrodas Svadhistanas čakrā, ko sauc arī par seksualitātes un seksuālās pievilcības čakru. Šis enerģētiskais centrs ir rezervuārs, kurā uzkrājas pirmējā enerģija. Tālāk šī enerģija sadalās pa sadzīves aspektiem: intelektuālo, juteklisko, materiālo vai garīgo.  Taču tieši no šī bioenerģētiskā baudu centra stāvokļa atkarīgs sākuma, izejas enerģijas daudzums. Šī iemesla dēļ ne garīga izaugsme, ne augstu vibrāciju palielināšanas prakse nav iedomājama bez savas dzīves piepildīšanas ar patīkamiem iespaidiem. Katram tuvākās prieka iegūšanas metodes var būt: garšīgs ēdiens, komunikācija ar tuviniekiem, atpūta, ceļojumi, spēles, sekss, SPA salonu apmeklējumi, vēlamo lietu pirkšana.

Šeit jāpiezīmē, ka nonākšana galējībās arī nenes līdzsvaru. Prieka trūkums izsauc depresīvu un nomāktu garastāvokli. Bet pārmērības un dzīšanās pēc baudām izsauc cilvēkā slinkumu, dzīvniecisku apmierinājumu, skopumu. Tāpēc ievērojiet zelta vidusceļu vienmēr un visur. Patiesība mīl mēru.

10. Biežāk smaidi

Smaids ne tikai citus cilvēkus noskaņo pret jums labvēlīgi, bet arī pozitīvi ietekmē visu organismu. Ir pierādīts, ka smaids tonizē sejas muskuļus, normalizē spiedienu un pulsu, stimulē laimes hormonu rašanos. Izmantojiet smaidu kā cīņas metodi ar stresu, kā arī vibrāciju paaugstināšanai.

Pat viszemākos emocionālos stāvokļus iespējams pārvarēt, izmantojot šo metodi. Ja uznāk grūtsirdība, sāciet praktizēt smaidīšanu. Lai sākumā tā ir mehāniska. Jo drīzumā, turpinot šo praksi, jūs sajutīsiet pārvērtības emociju-sajūtu līmenī.

Šīs 10 metodes viena otru neizslēdz. Ir vērts pieminēt, ka vislielāko efektu var sasniegt, visas rekomendācijas izmantojot kompleksi.

Iespējams, ka uzdosiet ssev jautājumu, kāpēc šajā sarakstā nav kādu sarežģītu enerģētisko prakšu. Atbilde ir filozofiskajā patiesībā, ka jebkuras parādības avots slēpjas dziļumā. Visi iepriekš minētie ieteikumi virzīti uz iekšējo transformāciju un ilgstošu iedarbību. Jā, enerģētiskās tehnikas var sniegt ātru un iedarbīgu rezultātu. Bet, kā jebkuras tabletes iedarbība, tam var būt zināmi riski un ir derīguma termiņš. Un, protams, ka tehnikas ir laba lieta, bet tikai kā papildus instruments jūsu attīstībā.

Iemācies sadzirdēt savu dvēseli, un tev atvērsies visas durvis.

* Avots: taynoe.com

  • No krievu valodas tulkoja Anna Ikerta.

Avots: https://garavasara.com/articles/vibraciju-paaugstinasanas-metodes-cilveks-un-vina-

 

Komentāri (0)  |  2020-07-24 17:37  |  Skatīts: 1026x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ