MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Inta Blūma "Pārcēlāja dienasgrāmata. Ceļš pie sevis"


    Intas Blūmas piektā grāmata, kurā viņa retrospektīvi raugās uz noieto ceļu garīguma un sevis meklējumos 12 gadu garumā. Dienasgrāmatas formātā apkopoti atšķirīgos laika posmos un par dažādām tēmām radušies ieraksti, kurus vieno kopēja nots- tās ir autores pašizziņas ceļā gūtās atziņas un atklāsmes, īpaši pievēršoties ezotēriskās jomas virtuvei, ar kuru šo gadu laikā ir saskārusies.

"Esmu ceļā uz Brīvību. Uz brīvību būt pašam. Pa ceļam satiekot Savējos un piedzīvojot brīnumus uz šīs skaistās planētas- Zemes. Grāmatu ''Latvietes Karma'', ''Ardievu, Karma!'', ''Pieskāriens bērna Dvēselei'', ''Dvēseles Mājas'' autore. Izdevēja. Vidzemes Retrītu Centra dibinātāja, sakrālie ceļojumi uz Spēka vietām Kaukāzā, Indonēzijā, Sirds Ceļa klubiņa sociālā platforma, Meditācija kā terapija, Dvēseles ceļš uz Zemes, Jaunais Laikmets, Iziešana no Sistēmas, ceļš no Ego uz Sirdi, pārdomas rakstiņos blogā, un ne tikai... Tas, ko runāju un rakstu ir mans šodienas skatu punkts uz pasauli. Es nemēģinu nevienu pārliecināt vai ''piegriezt savai ticībai'', ja rezonē un noder- lieliski! Ja nē, tad droši dodies tālāk. Lai katram skaists šis ceļš!" Inta Blūma

 

Daži citāti no grāmatas:

***

Tu nezini, uz ko esi spējīgs, pirms neesi spēris soļus un nogājis ceļu pretī savam spēkam. Tu nezini, cik spēles līmeņi šajā realitātes matricā ir iespējami un cik ir iespējami tieši Tev. Tev nav ne jausmas par to potenciālu un iestrādēm, kuras var atvērties, kad pieej pie nākamajām durvīm. Atver tās un vari tikai noelsties: “Ai-i-i, vai tiešām es varu arī vēl to?!”

 

***

Ir svarīgi meklēt sevi, ir svarīgi uziet savas atbildes, lai beidzot atrastu sevi. Taču vissvarīgākais ir saskaņā ar sevi dzīvot katru savas dzīves dienu. Katra diena ir būtiska, jo tā ieauž savu īpašo, vienreizīgo musturi Tavas dzīves deķī. Tieši dzīvošanai un pieredzēšanai, izjušanai un izgaršošanai ir galvenā nozīme un jēga. Tu esi svarīgs un skaists tāds, kāds Tu esi, un nekāds pasaules izdomāts un piešķirts diploms vai nosaukums nepadara Tevi vērtīgāku Dieva acīs. Jo neko no tā Tu no šejienes līdzi nepaņemsi.

***

Viss, kas notiek Tavā dzīvē, - gan notikumi, gan pašreizējā situācija, ir Tavu pieņemto vai nepieņemto lēmumu sekas. Tavu sperto vai nesperto soļu rezultāts. Tātad Tevis paša izvēle palikt šeit vai doties tālāk. Stagnēt vai augt un attīstīties.

 

***

Varbūt Dievs tā arī ir iecerējis – lai Tu atrastu kādu patiesības graudu, ir jāatsijā ārkārtīgi daudz sēnalu, jo tad patiesība ir daudz vērtīgāka. Tā ir iepazīšanās pašam ar sevi, paskatīšanās spogulī un sava dievišķā atspulga ieraudzīšana. Lai līdz tam nonāktu, Tev jāiemācās izšķiršanas māksla un jāizbrien malduguņu purvi.

 

***

Katra diena, lai vai kā to vērtētu Tavs prāts, ir unikāls mirklis – pērle šī iemiesojuma pērļu virtenē. Katrai ir sava nozīme un vērtība, kas liek vien pateicībā iesaukties: “Cik skaists ir bijis šis ceļš!”

Dzīve fantastiski skaista kļūst tad, kad saproti, ka katra diena ir Tava atbildība – kādu to radīsi, kā to nodzīvosi, kādas izvēles izdarīsi, ko no sevis dosi pasaule tieši šodien. Katra diena ir vissvarīgākā.

 

----------------

Izlasīju. Lasīšu vēl. Uzrunāja. Iesaku! Paldies autorei!

Komentāri (0)  |  2020-11-27 22:12  |  Skatīts: 636x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ