MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Dvēseļu biedri partnerattiecībās. Kā atpazīt?


Dvēseles biedrs ir tas, kuram ir slēdzene, kas sader ar mūsu atslēgu, jebšu: viņam ir atslēga, kura atslēdz mūsu dvēseles slēdzeni. Tas ir tad, kad mēs jūtamies pietiekami droši, lai atvērtu savu pasauli, spējam izlikt savu dziļāko patību un būt absolūti godīgi par to, kas un kādi esam.
 
Dvēseles biedri  - Mīlestības un partnerattiecību patiesais iemiesojums. Mūsdienu steigas un haosa pilnajā pasaulē arvien vairāk cilvēku cenšas saprast to, kas tiem patiesībā ir vajadzīgs. Jo īpaši attiecībās, meklējot cilvēku, kurš patiesi spēj atvērt visciešāk noslēgtās durvis uz sajūtu pilniem notikumiem un Būtību, kuru pat nenojaušam: tās, kuras pilno krāšņumu var reizēm tikai atklāt ar sava dvēseles biedra klātesību.
 
Cilvēki mūsu ceļā neienāk tāpat vien. Katram ir sava misija un vēstījums, kuru  jācenšas saprast, izprast, pieņemt: caur piedošanu, atzīšanu vai iemantojot atziņas, kas patiesībā mums katram ir patiesi vajadzīgs. Pilnībā mūs papildināt spēj tikai un vienīgi dvēseles biedrs. Esot kopā ar savu dvēseles biedru, ir pabeigtības un pilnības sajūta. Vairs nav zemapziņā vibrējošā nemiera un steigas „pēc kaut kā sava, īstā, ilgotā”. Tā vietā stājas  atklāsme, ka viss ir tieši tā, kā tam ir jābūt un pēdējais, trūkstošais puzles gabaliņš ir savā vietā.
 
Dzīves partneris, kurš nav dvēseles biedrs, spēj būt lielisks atbalstītājs, draugs un ilgtermiņa partneris, bet tam ir ierobežota kapacitāte, lai spētu pilnvērtīgi bagātināt mūsu garu.
 
Liela daļa ļaužu partnerattiecības veido dažādu iemeslu pēc. Viens no tiem, visbiežāk sastopamais: bailes būt vienam. Tam, protams, ir iemesli, par kuriem būtu jārunā atsevišķā tēmā. Kā bioloģiski dabas veidots elements, cilvēkam ir vajadzība caur iemīlēšanos atstāt aiz sevis pēcnācējus. Tā ir iespēja nodot tālāk savus gēnus, kas ir dabisks dzīves notikums.
 
Dažkārt cilvēks mākslīgi pagarina savas attiecības, kļūdaini izjūtot to par labu sev esam. Attiecības cilvēkiem ir dotas, piemēram, uz noteiktu laiku dzīvē, lai pabeigtu kādu karmisku nodaļu. Ir attiecības, kuras ir izveidotas, lai radītu bērnus, bet ne vienmēr tas nozīmē – palikt līdz mūža galam kopā. Tas daudziem dažādu iemeslu dēļ (reliģisku, kultūras, audzināšanas, aizspriedumu utt.) šķiet ļoti mulsinošs moments, kas neļauj vai kavē satikt savu īsto dvēseles biedru.
 
Tad nu lūk, ja reiz Tev ir aktuāla šī tēma, tad te būs 10 elementi par Dvēseles biedru:
 
1. Sajūta dvēseles dziļumos. Aprakstīt, kā dvēseles biedrs liek justies otram, ir grūti. Tās ir saturīgas, izturīgas, dziļas un ilgstošas emocijas, sajūtas, kuras vārdiem ir grūti aprakstīt. Parasti cilvēki, satikuši un atpazinuši savu dvēseles biedru, to vienkārši zina. Tā teikt, sirds pasaka priekšā…
 
2. Pagātne. Ja Tu un Tavs partneris esat dvēseļu biedri, visticamāk, ka esat regulāri tikušies arī iepriekšējās dzīvēs, un viņa klātesība šajā dzīvē ir tikai loģiska, jo dvēseļu biedri bieži nolemj atgriezties viens otra dzīvē esošajā Laikā un Telpā, plašajā pasaulē. Bieži vien rodas sajūta, ka Tu šo cilvēku jau zini, pazīsti sen un esi jau saticis iepriekš. Var rasties ļoti spēcīga deja vu sajūta – it kā konkrētie notikumi ar viņu kopā ir jau pieredzēti.
 
3. Saprašanās bez vārdiem. Vai ir satikti pāri, kuri pabeidz viens otra teikumus? Daži uzskata, ka tā ir normāla parādība, ja divi cilvēki daudz laika pavada kopā un kopā ir jau krietnu laiku. Tomēr tas ir viens no radniecīgo dvēseļu izpausmes veidiem. Var ļoti izjusti saprast draudzeni, mammu, bet tas ir pavisam kas cits. Dvēseļu biedru partnerattiecībās šis elements ir īpaši izteikts, sajūtams un acīmredzams.
 
4. Tu mīli viņu pilnībā. Tas nozīmē, ka Tu iemīli arī sava dvēseles biedra trūkumus, ne tik izsmalcinātās (no Ego radītajiem pieņēmumiem) rakstura īpašības un īpatnības. Nevienas attiecības nav ideālas, pat dvēseles biedri piedzīvo savstarpējos kāpumus un kritumus. Tomēr šo saikni ir daudz grūtāk lauzt. Dvēseles biedriem vienam otru ir daudz vieglāk pieņemt, pat iemīlēt otra nepilnības. Visticamāk, jūs esat dvēseļu biedri, ja viens mīlat otru, kāds viņš ir, akceptējot pat vissīkāko niansi otra būtībā.
 
5. Tās ir intensīvas.  Dvēseles biedru attiecības vienmēr ir ļoti intensīvas. Gan pozitīvo, gan negatīvo emociju noskaņās. Tomēr atšķirība starp cita veida partnerattiecībām un šīm, ir tāda, ka dvēseles biedri vienmēr spēs saskatīt problēmu, to atzīt, izpētīt, kopīgi atrisināt, atrodot cēloņus. Un ne tik patīkamais, bet atrisinātais vairs netiek pieminēts. Dvēseļu biedri stāv tam pāri.
 
6. Jūs pret Pasauli. Dvēseļu biedri ir tik ļoti „salipuši” kopā, sapludināti, ka jūtas divi pret visu pasauli. Tikai viņi viens otru saprot, izjūt. Kopā abi jūtas  tik pārliecināti, ka ir gatavi un spējīgi kopā uzņemties jebkuru varoņdarbu tik ilgi, kamēr viens otram ir līdzās. Dvēseles biedru attiecības balstās uz absolūtu godīgumu, atklātību, kompromisiem un vienotību. Tas viss ir augstāk, dziļāk un izjustāk par jebko citu uz pasaules…
 
7. Garīgi nešķirami. Dvēseļu biedriem garīgā saikne ir līdzīga kā dvīņiem. Viņi paceļ telefona klausuli, lai zvanītu viens otram, iegādājas dāvanu, par kuru otrs klusībā ir iedomājies pavisam nesen, sajust, ja otram draud briesmas vai ir skumji utml.. Lai kā dzīve viņus dažādos notikumos šķirtu (uz ilgāku vai īsāku brīdi), viņi paliek garīgi saistīti spēcīgā, neredzamā burvībā. 
 
8. Tu jūties drošs un pasargāts. Neatkarīgi no Tava partnera dzimuma, viņš vai viņa Tev liek vienmēr justies droši un pasargātam. (Te es gribētu piebilst, ka tas ir arī sargeņģeļu atbalsts:  šāda dvēseļu biedru savienība apvieno un piesaista spēcīgu gaismas būtņu atbalstu un aizsardzību!). Pašu dvēseles biedru nereti uztveram un izjūtam kā savu garīgo pavadoni vai sargeņģeli – tik spēcīga ir šī sajūta! Partneris, kurš apzināti vai neapzināti rotaļājas ar Tavu drošības vai nedrošības sajūtu, nav Tavs dvēseles biedrs.
 
9. Tu nespēj iedomāties dzīvi bez viņa (viņas). Dvēseles biedrs nav kāds, no kura Tu, tik vienkārši un uzreiz aizmirstot visu, spēj aiziet projām. Tas ir cilvēks, bez kura Tev ir grūti iedomāties savu dzīvi (sajūtu un garīgā ziņā) un par kuru ir vērts cīnīties. Tiesa, nevajag jaukt ar apmātību un karmiskām attiecībām, kuras nes līdzi duālismu: kad otrs Tavā dzīvē ir tikai apliecinājums Tavam Ego un bailēm, neatrisinātām iekšējām dvēseles situācijām.
 
10. Jūs skatāties viens otram acīs. Dvēseļu biedriem ir tendence skatīties vienam otram acīs biežāk nekā citiem pāriem. Gan sarunājoties, gan klusējot. Tas ir dabiski dēļ viņu dziļās saiknes. Skatīšanās vienam otra acīs sarunas laikā, liecina par augstu komforta līmeni un pārliecību (ne augstprātību šajā gadījumā).
 
Tas ir tikai neliels ieskats par dvēseļu biedriem.
Jāsaka, ka katrs pats ir savas Dzīves un Visuma veidotājs. Un katra paša ziņā ir izlemt par labu tādām vai citādām attiecībām. Gaidīt vai negaidīt, iestigt attiecībās, kas nenes kaut piekto daļu no aprakstītā vai kādu laiku pabūt vienam, sevi pilnveidojot, lai, satiekot savu Īsto, Tu būtu daudz elastīgāks, spējīgāks izprast, izbaudīt, dot, nest un izjust. Bieži vien attiecības, kurās jūtamies mazliet vai pat ļoti pazaudējušies, nes līdzi mācību spēt pašiem iemācīties izprast, kas ir vajadzīgs un – kas nav. Iemācīties pateikt NĒ!, sākt strādāt ar sevi un pašiem mālēt savu Likteni. Un neviens, itin neviens nav vainīgs pie tā, ka jūtamies vientuļi, nodoti, skumji, nepiepildīti, tukši vai kā citādi  nekomfortabli. Mūsu izvēles konkrētos brīžos ir tieši tādas, kādas tās ir, vajadzīgas un piemērotas konkrētajam dzīves laikam. Pieņemam, izprotam cēloņus un ejam tālāk. Lai dotu vietu tam, kam ir jānāk. Un tam cilvēkam, kurš patiesi ir Savējais!
 
Lai Tev izdodas. Ieraudzīt!  Jo speciāli meklēt nevajag… Vien turi acis vaļā un savu laiku pagaidu iluziorajā vienatnē izmanto – piepildot sevi, attīstoties. Izaugsmei…

 

Komentāri (0)  |  2014-08-17 20:48  |  Skatīts: 1263x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ