MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Nomierinies un ieklausies SEVĪ


Miers ir tas, kas mums bieži vien trūkst.
Balss, kas mūsos mīt, bieži vien mūs iedzen stresa pilnās situācijās un attālina no miera un sevis sajušanas.
Ko tad darīt? N O M I E R I N Ā T I E S.
Kā nomierināties? Pirmkārt, atslēdzot apkārtējās vides trauksmainumu un atrodot apkārtējā burzmā mierīgu plūsmu, kura vibrē pa vidu visiem notikumiem.

Planētas šobrīd rada lielu spiedienu, un tiem, kas ir jūtīgāki, tiem, šis laiks ir emocionāli smags un paņem daudz spēkus un enerģiju. Tikai netiesājiet sevi, atrodiet sevī spēju nomierināties un pieņemt to, ka šī ir daļa no transformācijas procesa.

Otrkārt, elpojiet, elpojiet, elpojiet un dzeriet vēsu ūdeni - tas palīdz uzturēt mundrumu un "vēsu prātu".

Un treškārt, runājiet ar sevi - pastāsti sev kā Tu jūties, pasaki sev kā Tu gribi justies un pajautā, lai Tev visi apstākļi sakārtojās tā, ka spēj izjust mieru, drošības sajūtu un enerģijas pieplūdumu, lai spēj rīkoties un darboties tā, kā Tu izjūti par nepieciešamu.

Mācies sevi sadzirdēt! Kā to sākt saprast - to, ka Tu dzirdi sevi.
Miera praksēs - aizved acis un klausies sirdī! Daudzi ir teikuši, ka viņi neko nedzird un viņiem nekas neizdodas, tādos gadījumos atbilde ir viena - vai Tu maz to gribi un vai maz esi gatavs klausīties sevī, jo tad arī būs jārīkojas tā, kā iekšā saka un tas var nozīmēt to, ka Tavā dzīvē izmainās viss? Un reizēm prāts ir tas, kas ir ieņēmis virzienu un atsakās klausīties sirds balsij, tāpēc neko arī cilvēks nejūt un pat negrib just, jo tas nesakrīt ar sirdsbalsi. Izvēle katram brīva!

Taču ja Tu saproti, ka "ir ziepe" un ir laiks tomēr ieklausīties, tad aizver acis un klausies sirdi, skaties ainas, bildes, vīzijas, kas nāk, un pēcāk pieraksti. Lai gan ne viss uzreiz būs skaidrs, taču ar laiku pēc "prāta izpsihošanās un miskastes izmešanas", sāksi ķert patieso kaifu, kas Tevī mīt un tad jau sirds arī sāks raidīt spēcīgāku enerģiju, kura Tevi arī aizvedīs tieši tur, kur Tev jābūt un savedīs Tavu dzīvi kārtībā.
Savai sirdsbalsij ir jāuzticas, ja gribi beigt "triekties pret vējdzirnavām" savā dzīvē un lieki izmest savu radošo enerģiju.

Iedvesmas un enerģijas trūkums norāda, ka dodies ne tur, kur Tev jābūt. Un, jo vairāk iesi pret sevi, jo grūtāk pašam būs. To jau ir laiks katram pašam gan saprast, gan sajust.

Tāpēc sāc ar miera terapiju sevī, nenoved sevi līdz bezdibenim cenšoties izdabāt apkārtējai pasaulei, cenšoties piepildīt citu vēlmes un dzīvi, sāc dzīvot sev. It kā vienkārši pateikt, taču nav tik vienkārši izdarīt. Vieglāk laikam ir nomest sevi bezdibenī un pēc tam domāt, kā tikt ārā. Kā saka: „Pingvīns lepns putns, ja neiesper, tad pats nelido!" Vai arī tas teiciens bija par vistu vai strausu, tas gan nebūtu tik svarīgi, svarīgāk būtu saprast ideju, ka dzīvē var arī mierīgākos ceļos un veidos visu mainīt un ikvienā situācijā ir mācība, kura ir apgūstama, ikviens cilvēks mums kaut ko rāda un pasaule savu kustību nepārtrauc, tieši pretēji, tā tikai paātrina darbības tempu un veidu, kā tā mūs māca.

Daudzi šajā laikā ir piedzīvojuši kārtējo kritienu, daudzi jūtās nomākti un šoreiz spēkus saņemt ir stipri grūtāk kā parasti. Un tas pateicoties planētu stāvoklim un enerģijai, kura skaidri baksta degunā: "Nu ko Tu dari? Vēl joprojām nesaproti par ko ir runa? Vēl gribi to pašu, vēl nepietiek? Kā tad mums šoreiz Tev pateikt - laid vaļā un sāc klausīties sevī?"...
Tā notiek ar daudziem no mums, tāpēc neturies tur, kur Tev nav jāturas, ļaujies lidojumam, aizver acis un ļauj sirdij pateikt to, kur Tev ir jābūt un ļauj tai visu sakārtot, tikai klausies!

Ieelpo, izelpo un sajūti. Sajūti sevi, sajūti savu sirdi un sajūti mieru. Ieelpo ar pilnu krūti un izpūt visu lieko. Ja ir smagi, izlaid pūtienu ar asarām, izlaid, neturi sevī. Un ieelpo kaut ko pilnīgi gaišu, siltu un tīru. Pacel galvu uz augšu, sajūti, ka uz sejas Tev ir kaut kas ļoti gaišs un spēcīgs - kā pie Tevis būtu atlidojusi balta gaismas lode, balons, kurš piepildīts ar enerģiju tieši priekš Tevis. Ieelpo to un izpūt to, kas Tev ir pilnīgi lieks.

Un tagad - kā tagad jūtas Tava sirds un Tava galva?
Kā jūties Tu?
Esi gatavs jaunam periodam savā dzīvē?
Tu neesi viens, Tu esi daļa no visa lielā, kas eksistē, sajūti ap sevi lielu plašu telpu un enerģiju, kas virmo un sasilda, piepilda Tevi un spēcina.
Tagad tikai izvēlies sadzirdēt vēl savu sirdi ar aizvērtām acīm un uzpildies kārtīgi ar šo sajūtu. Nostiprini to pieceļoties kājās un izstaipoties.

Ieelpa, izelpa, smaids sev un uzsit sev pa plecu – malacis!
Avots:
Komentāri (0)  |  2014-10-20 22:26  |  Skatīts: 1853x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ