MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Septiņi soļi organisma attīrīšanai


Pēc Nadeždas Semjonovas metodes

Pirmais solis.
Zarnu trakta attīrīšana
Diviem litriem ūdens pievienojam ēdamkaroti citronu sulas, ābolu etiķa vai citas dabiskās skābās sulas. To visu ielejam Esmarha krūzē. Nometušies uz ceļiem un atbalstoties uz elkoņiem, taisām sev klizmu. Vēdera muskuļus atslābinām, elpojam caur muti. Ievadot ūdeni, apgulieties uz kreisajiem sāniem, un skaitiet līdz desmit. Pēc tam skaitiet līdz desmit, guļot uz muguras. Un, visbeidzot, pavadiet pārējo laiku, guļot uz labajiem sāniem.
Procedūra veicama vakarā: pirmo nedēļu – katru dienu, otro nedēļu – ik pārdienas, trešo
nedēļu – ik pēc divām dienām, ceturto nedēļu – ik pēc trim dienām, piekto nedēļu – reizi nedēļā. Iknedēļas klizmu var praktizēt visu laiku.
Šī procedūra novērš arī aizcietējumus un atbrīvo no hemoroīdiem, kā arī citām kuņģa un zarnu trakta disfunkcijām.
Jau pirms 200 gadiem I. Kants apgalvoja, ka saberzta ogle iznīdē dažādus puvumus. Tā tika pareģota aktīvās ogles nozīme toksisko produktu izvadīšanā no organisma, arī no zarnu trakta.

Otrais solis.
 Atbrīvošanās no disbakteriozes
Vienu - divas nedēļas katru rītu tukšā dūšā stundu pirms brokastīm apēst (bez maizes) vienu ķiploka daiviņu, bet otru vakarā – 2 stundas pēc ēšanas. Izveseļošanās pazīme būs tā, ka kuņģis pēc ēšanas nepiepūtīsies. Tas liecina, ka rūgšanas process izbeidzies.

Trešais solis
Locītavu attīrīšana
5 gramus lauru lapu ieliek 300 gramos ūdens un vāra 5 minūtes, tad ielej termosā un ļauj 3-4 stundas ievilkties. Šķidrumu nolej un 12 stundu laikā maziem malciņiem izdzer (nedrīkst visu dzert uzreiz, lai nesāktos asiņošana). Procedūra jāatkārto trīs dienas pēc kārtas. Pirmajā gadā atkārtojiet kursu reizi ceturksnī, pēc tam retāk – reizi gadā. Šī procedūra neļauj locītavās uzkrāties sāļiem, novērš locītavu nogurumu un sāpes „uz laika maiņām”.

Ceturtais solis
Aknu attīrīšana
Pirms sākam tīrīt aknas, vienas nedēļas garumā ieturiet veģetāru diētu.
Aknu attīrīšanas procedūras veikšanai būs nepieciešami 200 grami olīveļļas un 200 grami citronu sulas. Pirmajā dienā no rīta tukšā dūšā jāiztaisa klizma. Visu dienu jādzer svaiga ābolu sula neierobežotā daudzumā. Otrajā dienā jādara tas pats. Trešajā dienā – tas pats, tikai ābolu sula jādzer līdz pulksten 19.00 (šajā laikā, saskaņā ar diennakts bioritmu, iestājas aknu darbības atslābums). Tad jāapguļas, aknu apvidū jāuzliek sildītājs un ik pēc 15 minūtēm jādzer šķidrums šādā secībā – vispirms 3 ēdamkarotes eļļas, tūlīt pēc tam – 3 ēdamkarotes sulas. Sārņu izvadīšana no organisma parasti notiek trīs reizes diennaktī. Nogaidot 1.5-2 stundas pēc pēdējās no šīm reizēm, izdariet klizmu.. pabrokastojiet (sula, viegla biezputra vai augļi), pēc 12 stundām atkārtojiet klizmu. Vēl vienas nedēļas garumā ieteicams veģetārs uzturs, jo zarnu trakts turpinās izvadīt sārņus. Pirmajā gadā šo procedūru var veikt reizi ceturksnī, pēc tam – reizi gadā. Darbojoties zarnu traktam, aknās un žultspūslī sākas esošo zaļo bilirubīna akmeņu, holesterīna
”korķu” u.tml. izvadīšana no organisma. Aknas jāattīra arī tāpēc, lai attīrītos asinis.

Piektais solis
Nieru attīrīšana
Vislabāk to darīt vasaras beigās vai rudenī. Vienu nedēļu jālieto tikai arbūzi un rupjmaize. Ja nierēs un urīnpūslī ir akmeņi, vislabāk divos vai trijos naktī ieiet vannā un ēst arbūzu ar rupjmaizi. Procedūra jāatkārto pēc 2-3 nedēļām, līdz tiek gūts rezultāts. Tautas līdzeklis pret urīnpūšļa iekaisumu vēl ir šāds: tukšā dūšā izdzert krūzīti kukurūzas drīksnu vai saldo ķiršu kātiņu tējas. Var pievienot medu. Kukurūzas drīksnu un ķiršu kātiņus var uzglabāt žāvētus.

Sestais solis
Limfas attīrīšana
Iesakām pagatavot maisījumu pēc dr. Vokera metodes. Ņem 900 gramus greipfrūtu sulas un 900 gramus apelsīnu sulas (nopērciet šo augļu pa 3.7 kg), 200 gramus (iegādājieties 1 kg augļu) citronu sulas, 2 litrus ledusskapī sasaldēta sniega ūdens.
No rīta ņemiet ēdamkaroti rūgtās glaubersāls šķīduma un pievienojiet to 100 gramiem sniega ūdens. To izdzeriet. Pēc pusstundas dodieties uz karstu pirti vai ejiet dušā. Kad sāksit stipri svīst, ik pēc 30 minūtēm dzeriet 100 gramus minēto citrusaugļu sulas maisījuma (to uzreiz gatavojiet pa 4 litriem). Tā dariet trīs dienas pēc kārtas. Visas šīs dienas uzturā ir jālieto augļi.

Septītais solis
Asinsvadu attīrīšana
Kā zināms, iekšējās sekrēcijas dziedzeri asinīs izdala hormonus, kas regulē dažādu orgānu darbību un antiķermenīšus, kuru uzdevums ir cīnīties ar slimībām. Taču tikmēr, kamēr asinsvadu sieniņas un dziedzeru vadiņus klāj dažādas nogulas, hormonu un antiķermenīšu izdalīšanās asinīs samazinās. Asinsvadus var attīrīt, dzerot speciālu uzlējumu.
Glāzi sastampātu diļļu sēklu un divas ēdamkarotes samaltu baldriāna sakneņu samaisa ar divām glāzēm medus. Maisījumu ieliek lielā termosā un pārlej ar karstu ūdeni, lai kopējais tilpums būtu 2 litri. Tad diennakti tur, lai ievelkas. Lieto pa ēdamkarotei pusstundu pirms ēšanas, kamēr izlieto visu..

Uzmanību!
1.   Nav ieteicams veikt attīrīšanas procedūras, izlaižot kādu no septiņiem soļiem.
2.   Visās dienās, kad veiciet procedūras, ieturiet veģetāro diētu.
3.   Sniega ūdeni pagatavo tā: parasto krāna ūdeni noved līdz vārīšanas pakāpei, ļauj tam atdziest un ieliek ledusskapja saldēšanas kamerā. Izkusušais ūdens kļūst par sniega ūdeni. Izņemtā kastroļa vietā ieliek citu – jaunai porcijai.
4.   Pēc visa attīrīšanās kursa vēlams regulāri nodarboties ar sabalansētu fizisku slodzi, rūpēties par norūdīšanos, atveseļojošo skriešanu, pirti, autogēno treniņu un, protams, ir jāpāriet uz „dalītā uztura” metodi.

Avots - https://www.draugiem.lv/www.malus.lv/#/www.malus.lv/news/septini-soli-organisma-attirisanai/  
Komentāri (0)  |  2014-11-11 15:34  |  Skatīts: 1849x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ