MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Matu enerģētika


Ērika un Pēteris ANTONI, dziednieki-gaišreģi.
 
 Matu griezums. Garie vai īsie mati?

Agrāk runāja, ka garos matos krājas cilvēka spēks un garīgā pieredze. Tā bija, taču kādu laiku tā vairs nav. Un mūsdienu sievietes ar gariem matiem nemaz nav laimīgākas, veselīgākas vai gudrākas par īsa griezuma piekritējām. Drīzāk otrādi: sieviete (un vīrieši arī) ar gariem matiem nes nevajadzīgu enerģētisko nastu.
Tagadējā Jaunajā laikmetā, ņemot vērā pārmaiņas Zemes un cilvēka bioenerģētikā, nevajadzētu audzēt garus matus. Matu galos uzkrājas negatīva informācija, ko mēs jau pazīstam kā enerģētisko skādi.
Paskatieties! Mati aug apmēram pa vienam centimetram mēnesī. Griezums līdz zodam nes informāciju par veselu gadu no cilvēka dzīves. Griezums līdz pleciem – jau divi gadi utt.
Mati patiešām „iegaumē” pagātni, tie glabā mūsu negatīvās jūtas un pārdzīvojumus, kas ir saistīti ar pagātnes notikumiem.
Uzsveram: mati glabā negatīvu informāciju, nevis pozitīvu pieredzi. Tāpēc negriezt matus nozīmē turēties pie negācijām, pie enerģētiskās skādes. Ir cilvēki, kuri ekonomijas vai kādu citu apsvērumu dēļ matus griež ļoti reti.

Kas notiek ar mūsu atmiņu tad, kad mēs apgriežam matus?

Apgriežot matus, mūsu atmiņa, protams, nekur nepazudīs, taču kopā ar nogrieztajiem matiem mēs pazaudēsim pārdzīvojumus un emocionālās sāpes kāda cilvēka vai kāda notikuma sakarā. Mēs visu atcerēsimies, taču jau bez liekām emocijām.
Matu griešana vienmēr ir bijis un arī būs sakrāls rituāls. Tā ir ikdienas maģija, kas pieejama ikvienam cilvēkam. Protams, par sakrālo rituālu matu griešana pārvēršas tikai tad, ja friziera apmeklējums ir apzināta darbība, kas piepildīta ar tavu nodomu attīrīties no enerģētiskās skādes, pašlāsta, vainas sajūtas un kādām citām negācijām.
Matu apgriešana ir īpaši vajadzīga tad, ja nesen tu pārdzīvoji kādu konfliktu, nelaimes gadījumu, slimoji pats vai slimoja kāds tev tuvs cilvēks; tu izšķīries, zaudēji darbu, piedzīvoji apkaunojumu vai pazemojumu. Un visos šajos gadījumos matu apgriešana tev krietni palīdzēs.
 Visai bieži cilvēki pat neapzināti dodas pie friziera tad, kad vēlas pārmaiņas savā dzīvē. Cilvēks grib mainīties, mainīt savu identifikāciju, izskatīties savādāk, un tādā veidā nokļūt uz citas dzīves līnijas.

Kā pareizi sagatavoties šim sakrālajam rituālam – matu apgriešanai?

Pirmkārt, tev ir jāizvēlas frizieris-meistars, kurš izraisa tavas simpātijas, jo tieši šim cilvēkam tu uzticēsi maģiskā rituāla veikšanu (kaut arī nav obligāti, ka meistars par to ir lietas kursā). Piem., mēs griežam matus tikai pie vienas meistares (Pēteris – 34 gadus, Ērika – 24 gadus).
Sēžot friziera krēslā, tev iekšēji jāpiepildās ar brīnuma gaidīšanas sajūtu. Tad, kad meistars sāks „burties” ar šķērēm virs tavas galvas, nedomā par savām problēmām, neapspried ar frizieri kādas tukšas lietas, kopējas paziņas – labāk aizver acis un paklusē. Atslābinies, iegremdējies savā veidolā, kas veidojas uz tavas galvas, savā jaunajā noskaņojumā, savā jaunajā identifikācijā, uzskaņojies uz citām, jaunām savās dzīves frekvencēm. Tā ir centrēšanās meditācija - tu centrējies uz savu jauno, ļoti svarīgo Nodomu.
Sēžot krēslā apceri tikai labas, pozitīvas domas, neļauj vaļu šaubām un negācijām.
Kamēr meistars griež tavus matus, domās izrunā apmēram tā: «Lai viss vecais aiziet, es atlaižu visu veco, lai tas mani netur, neietekmē, es atbrīvojos. Es atbrīvoju ceļu visam jaunajam un labajam. Es piesaucu savā dzīvē visu skaisto un pozitīvo. Lai notiek man prāts!»
Palūdz, lai frizieris savāc un atdod tev tavus nogrieztos matus. Tagad cilvēki arvien biežāk lūdz savu frizieri savākt matus maisiņā. Piem., visi populārie (publiskie) cilvēki, kinozvaigznes tā dara, jo baidās, ka nelabvēļi var tikt pie nogrieztajiem matiem, burties un nodarīt enerģētisku skādi.
Tātad, ja gribi pilnībā veikt šo sakrālo attīrīšanas rituālu, tad nogrieztos matus paņem pie sevis. Pirms friziere sāks ar tevi darboties, pasaki viņai, ka tu vēlies, lai tavus matus nejauktu ar citu klientu matiem, un tu gribi tos paņemt pie sevis.
Mēs esam jautājuši savai frizierei: „Vai cilvēki lūdz savākt nogrieztos matus?” Viņa atbildēja: „Pie tam ļoti bieži. Un frizierus tas neizbrīna, jo tā ir mūsu senču tradīcija. Nekā neparasta šeit nav”. Tāpēc nekautrējies arī tu – frizieri tevi sapratīs, viņi labi saprot šo klientu vēlmi.

Tālāk. Tu paņēmi savus matus. Ko ar tiem darīt?
Tu vari tos sadedzināt, pie sevis izrunājot: «vecais sadeg, pārvēršas pelnos, jaunais nāk...» Ja negribi dedzināt matus – vari ierakt tos zemē. Zeme arī ļoti labi neitralizē jebkādu negatīvo informāciju.
Mēs uzskatām, ka nogriezto mati likvidēšana ir obligāta vajadzīga, jo savādāk nogrieztie mati turpina dzīvot, tie satur tavu DNS, un tiem joprojām ir neredzama saite ar tevi – ar tavu organismu.
Iedomājies, kopā ar citu cilvēku nogrieztiem matiem, tavi mati, tava DNS nonāk miskastē... Un kāds būs tavu nogriezto matu liktenis tu nezini.
Tikai tad, kad tu veiksi šo procedūru pilnībā, tu sapratīsi cik milzīgs spēks ir matu nogriešanai un iznīcināšanai.
 
Aksesuāri un frizūras.

Brīvi krītoši mati nozīmē cilvēka brīvību, taču mati, kas ir sapīti bizē vai pārsieti ar lenti, gumiju vai sprādzi – nozīmē pretējo: pakļaušanos, pazemību, sastingumu. Jūs droši vien nezināt, ka senos laikos sievietes pina bizes, jo tas bija pakļaušanās simbols: sieviete bija sākumā tēva, pēc tam vīra varā.
Bet patiesībā tas nav tikai simbols. Jums jāzina, ka matu pārsiešana un sapīšana pavisam reāli maina cilvēka enerģētiku, tas veido spēcīgus enerģijas blokus.
Mēs neiesakām bizes un astes, kā arī matu sprādzes un citus karekļus uz galvas, jo tas viss „pārsien” cilvēka enerģētiku. Matiem jābūt brīviem! Un arī cilvēkam jābūt brīvam!
Ja matu griezums ir īss, tad arī nav nekādas vajadzības pārsiet matus.
Daudzas sievietes ir atbrīvojušās no kakla osteohondrozes, no hroniskām galvas sāpēm, kad pārstāja valkāt asti un īsi apgrieza matus.
Uzdrošinies arī tu! Tā ir laikmeta nepieciešamība. Tas ir vajadzīgs tavai veselībai. Un galu galā – mati nav zobi – tie ataugs, ja tu tik ļoti gribēsi atgriezties pie vecās frizūras. Taču mēs jau zinām uz priekšu – tu vairs negribēsi atgriezties pie gariem matiem.
Tie cilvēki, kuri nostājušies uz mistiķu ceļa, noteikti ies uz savu brīvību un apgaismību. To darīs arī tie, kuri vēlēsies nodarboties ar dziedniecību – Jaunajā laikmetā viņi vienmēr būs ar perfektu, dinamisku un īsu matu griezumu.

Kā ar blondīnēm – dabiskajām un krāsotajām?

Vai blondi mati uzlabo sievietes dzīvi?
Nevienam nav noslēpums, ka dienvidu tipa cilvēki, t.i., cilvēki ar tumšiem matiem un ādu, ir aktīvāki un ar spēcīgāku temperamentu. Viņu enerģētiskais potenciāls ir spēcīgāks, nekā cilvēkiem ar gaišiem matiem. No kurienes radušies blondie?
Blondi cilvēki nāk no ziemeļiem, kur ir maz saules. Tā ir visvājākā cilvēces genofonda daļa. Tieši šajā apstāklī slēpjas atbilde, kāpēc vīriešiem patīk blondas sievietes – ar vājāko vieglāk manipulēt.
 Blondiem cilvēkiem, cilvēkiem ar gaišiem vai gaiši rudiem matiem, ir gaiša āda, bieži vien arī gaišas acis. To nosaka tā saucamais recesīvais gēns. Recesija nozīmē degradēšanos, vājumu. Tātad recesīvais gēns ir vājais gēns.
Mistiķi un gaišreģi zina, ka dabīgiem blondīniem dzīvības enerģijas ir tik maz, ka tās pietiek tikai izdzīvošanai. Viņiem nepietiek enerģijas spēcīgām emocijām, līdz ar to spēcīgs stress viņus var pat nogalināt. Šiem cilvēkiem ļoti jāsaudzē savi nervi un nemitīgi jārūpējas par enerģijas uzkrāšanu un saglabāšanu.
Bez tam, jums jāzina, ka blondu cilvēku negācijas nevar nodarīt nopietnu kaitējumu citiem cilvēkiem. No šejienes nāk ticējums, ka blondi cilvēki, cilvēki ar gaišām acīm, nevar uzlikt enerģētisku skādi: ļaunu aci, lāstu utt.
Jā, tā ir taisnība, jo to nosaka hronisks enerģijas trūkums. Kaut gan tagad, kad cilvēki masveidā ir pazaudējuši enerģētisko aizsardzību, arī blondi cilvēki droši vien var negatīvi ietekmēt apkārtējos.
Maiga un gaiša āda, smalki gaiši mati, kas līdzinās zīdam, klusa balss, emocionāls trauslums un piekāpīgums – tās ir blondu cilvēku galvenās īpašības. Un tieši šo īpašību kopums ir tas, kas ļauj izmantot šos cilvēkus un manipulēt ar tiem.
Blakus tādai sievietei, jebkurš vīrietis būs varonis un aizstāvis, un tas glaimos vīrieša pašcieņai. Tieši tādēļ, blonda sieviete ir kļuvusi par sievišķības un maiguma simbolu. Kaut veselīgākas un arī spēcīgākas ir sievietes ar tumšiem matiem.
Dabā viss ir otrādi. Baltu vārnu pārējās vārnas cenšas iznīcināt. Albinosiem nav izredžu izdzīvot – jo tie nes tikai vājākos gēnus. Tā ir dabas ielikta atlases programma, kad uzvar spēcīgākie.
Bet mēs-cilvēki uzskatam, ka arī dabīgi blondiem cilvēkiem ir tiesības būt šajā pasaulē, tikai viņiem ir vajadzīgs lielāks atbalsts, jo viņi ir enerģētiski vājākie. Un es domāju, ka tas ir pareizi.
Taču, tagad padomāsim, kas notiek ar cilvēku, kurš nokrāso blondus matus. Nedomājiet, ka to dara tikai sievietes - arī daži vīrieši balina matus.
Iznāk, ka krāsota blondīne ir sieviete ar stipru enerģētiku, taču pateicoties matu balināšanai, viņa ieslēdza savu vājuma programmu.
Mēs esam „par” pārvērtībām tavā izskatā, ja tas skar tavu matu griezumu, tavu apģērbu, tavu stilu. Taču tas noteikti neattiecas uz tavu matu krāsu. Mūsu matu krāsa mums ir dabas dota, tā ar laiku var pat mainīties. Dažiem cilvēkiem ar gadiem mati kļūst tumšāki, taču lielākai daļai mati nosirmo.
Daudzi gaišreģi un arī mēs apgalvojam, ka mainīt matu krāsu ir ne tikai neveselīgi, bet arī bīstami.

Vai gribat zināt, kādas slimības draud sievietei, kas mēģina piemānīt dabu, piemānīt savas smadzenes, nokrāsojot matus blondus vai kādā citā krāsā, kas atšķiras no dabas dotās?
smadzeņu audzēji un smadzeņu cistas;
anēmija; (mazasinība)
hormonālās sistēmas pārslodze;
neauglība;
ginekoloģiskās slimības;
patoloģiska greizsirdība.

Bez tam matu krāsošana ir kaitīga veselībai!
Angļu zinātnieki ir novērojuši, ka pie biežas matu krāsošanas (līdz 9 reizēm gadā) var dabūt aknu slimības un pat cirozi.
Tas notiek nemanāmi – toksiskās vielas organismā uzsūcas pakāpeniski - apmēram 5-7 gadu laikā. Ilgu laiku var nebūt nekādu nepatīkamu simptomu, taču tad, kad aknas un nieres, kā mūsu organisma filtri būs galīgi piesārņoti, notiks ļoti ātra organisma saindēšanās.
Pētījumi rāda, ka matu krāsa satur vielas, kas izraisa vēzi;
Palielinās risks saslimt ar leikēmiju un folikulāro limfomu.
Neticiet jauno matu krāsu nekaitīgumam – tas ir tikai tirgotāju reklāmas triks. Pētījumi rāda, ka visas veikalos pieejamās krāsas ir toksiskas. Arī tā saucamās dabīgās krāsas – arī hennas kaitīgums jau ir pierādīts.

Sieviešu zināšanai, zinātnieki ir klasificējuši visu kosmētiku pēc to kaitīguma pakāpes:
Viskaitīgākā izrādās ir matu krāsa (pie tam, visi toņi no blondiem līdz tumšajiem);
Nagu laka;
Skropstu tuša;
Smaržas.
Par smaržām es varētu runāt gari un plaši, taču tā nav mūsu šodienas tēma. Atceries tikai vienu: aptuveni 50 kaitīgie komponenti, ko satur smaržas, nav norādīti uz iepakojuma. Taču tieši šīs noslēptās vielas izraisa hormonālās sistēmas traucējumus un onkoloģiju. Savos kursos, arī individuālajos seansos, mēs kategoriski aizliedzam pacientiem lietot jebkādas smaržas. Ja gribi indēties, tad dari to vienatnē, bet neindē citus cilvēkus.
Vispār runājot par sievietes skaistumu, būtu veselīgāk katru dienu izpildīt sakrālās tehnikas, tad jūs būsiet skaistas un neatvairāmas, pie tam, bez kaitīgās kosmētikas.

Tagad parunāsim par dabīgas matu krasas sakrālo nozīmi.
Apgaismotie mistiķi apgalvo, ka eksistē 4 sieviešu enerģētiskie tipi. Katrs sieviešu tips ir saistīts ar īpašu debess puses enerģiju, kā arī ar savu vēju. Katram sieviešu tipam ir savs garīgās attīstības ceļš ejams, kā arī jāpielieto īpašas metodes un tehnikas. Taču mūsdienās vairs nevar atrast „tīru” enerģētisko tipu, jo sievietes ir pazaudējušas savu enerģētisko tīrību un vairs nesaņem tik svarīgo enerģētisko atbalstu, kaut vai tādēļ, ka krāso matus.
Katrai sievietei dabas dota unikāla matu krāsa, kas norāda uz viņas enerģētisko potenciālu, temperamenta īpatnībām un piederību kādam konkrētam enerģētiskajam tipam. Matu krāsas toņi ir dažādi, taču visus toņus var apvienot 4 grupās. 4 debesu pusēs, 4 vējos

1.   Blondas sievietes, sievietes ar gaišiem zeltainiem vai sudrabainiem matiem. Enerģētiskais virziens – ziemeļi.
Ziemeļi ir nāves enerģijas virziens. Kad cilvēks nosirmo, tas nozīmē, ka viņam dabiski parādās ziemeļu enerģijas ietekme: cilvēks lēni un neatvairāmi virzās uz „ziemeļiem”. Mēs visi agri vai vēlu iesim ziemeļu virzienā. Taču jums jāzina, ka pārkrāsojoties par blondīni, tu paātrini šo procesu. Tavam smadzenēm jau ir vienalga, vai tavi mati blondi vai sirmi – smadzenes un tava dvēsele uztver šo matu krāsu vienādi.
Bet mēs jau runājām, ka dabiskajām blondīnēm ir iedzimtās enerģijas trūkums, taču neskatoties uz to, ja sieviete ar gaišiem matiem būs disciplinēta un neatlaidīgi taupīs un uzkrās enerģiju, viņas raksturs vairs nebūs tik maigs un padevīgs. Gluži pretēji, šāda sieviete var kļūt pat par mistiķi (protams tikai tad, ja viņai nav bērnu, jo bērns paņem vismaz 2/3 enerģijas, kuras blondai sievietei jau tāpat nav daudz).
Ziemeļu enerģijas sieviete-mistiķe būs atjautīga, taisnīga, skarba, asa, skarba un nelokāma, ka aukstais ziemeļu vējš.

2.   Sievietes ar rudiem matiem. Enerģijas virziens – dienvidi.
Dienvidu enerģijas sievietes-mistiķes ir attīstības nesējas, viņas palīdz un atbalsta, jo jūt enerģijas pārpilnību. Šīs sievietes ir kā karsts dienvidu vējš: vieglas, siltas, skaļas, smejošas, jautras.

3.   Sievietes ar pelēcīgi brūniem matiem. Virziens – rietumi.
Tā ir visizplatītākā matu krāsa – koku mizas krāsa. Sieviete – meža nimfa, kas pārvalda koku un zemes maģiju – noslēpumaina un neatvairāma. Diemžēl tieši no šīs matu krāsas sievietes arī vēlas atbrīvoties, saucot to par „pelēko latviešu krāsu”.
Rietumu enerģijas sieviete-mistiķe ir ļoti spēcīga, viņa ir intuitīva, artistiska, gudra un nedaudz skumīga. Viņa ir līdzīga aukstajām rietumu vēja brāzmām.

4.   Sievietes ar ļoti tumšiem vai melniem matiem. Virziens – austrumi.
Austrumu enerģijas sieviete-mistiķe ir ļoti disciplinēta, kārtīga, optimistiska, pastāvīga, sabiedriska, viņai ir patīkams, viegls raksturs.
 
Jaunais laikmets jau ir klāt no 2013.g.janvāra.
Jaunās ēras dziednieki un dziednieces, gaišreģi un gaišreģes jau ir ar koptiem, savas dabīgās krāsas, īsa griezuma matiem, ne garākiem par zodu. Ja tā tas nav, tad padomā, vai tu vari uzticēt savu veselību un likteni speciālistam, kurš nejūt Jaunā laikmeta enerģētiskās pārmaiņas, kurš dzīvo tā, kā tas bija pieņemts pirms simts gadiem? Kā var uzticēties gaišreģei ar balinātiem, gariem matiem, kuras jau pats izskats liecina pat to, ka viņa neredz enerģijas?
Ceram, ka jūs, mūsu mīļās sievietes, mūs sadzirdēsiet un nogriezīsiet visu veco un nevajadzīgo, pārkrāsosiet savus matus savā dabiskajā tonī un turpmāk dzīvosiet saskaņā ar savu dabu. Jums jāsaprot, ka arī sirmiem matiem nav ne vainas, un tie izskatīsies skaisti, ja cilvēks sevi pieņems kā enerģētisku būtni.

Avots - https://veselibastreneri.1s.lv/381-matu-energetika/
Komentāri (0)  |  2015-01-08 21:36  |  Skatīts: 5303x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ