MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Kā var saprast, ar kādiem spēkiem – Gaismas vai tumsas – cilvēks sadarbojas?


Elvita Rudzāte atbild: Visiem cilvēkiem, kas šobrīd ir iemiesojumā, ļoti svarīga mācība ir IZŠĶIRTSPĒJA. Ja senos laikos bija diezgan skaidri redzams kas ir kas, tad mūsdienās viss ir sajaucies kopā. Kā tas izpaužas ikdienā? Visi runā skaistus, pareizus vārdus par gaismu, mīlestību, piedošanu u.tml., bet ne visi paši ievēro savā praksē to, ko runā. Latvijā ir ļoti daudz dziednieku, bet es nezinu nevienu, kurš būtu saņēmis no Dieva Dziednieka mantiju. Varbūt, ka kāds ir, bet es viņu nepazīstu un neesmu par viņu dzirdējusi. Dziednieka mantiju no Dieva nevar iegūt tikai, lasot gudras grāmatas vai beidzot kaut kādus kursus un dziedniecības skolas, tāpēc, ka Dziednieka mantiju nepiešķir cilvēku sastādīta komisija, bet gan pats Dievs.

Katrā cilvēkā ir daļa Gaismas (51%) un daļa tumsas (49%). Kaut kādā brīdī cilvēks parāda savu daļu no Gaismas un kaut kādā brīdī viņš parāda daļu no savas tumsas. Pareizi ir godīgi sev atbildēt: kam es vēlos kalpot  - Gaismai vai tumsai? Tie kuri atbildēs savai sirdij, ka vēlas kalpot Gaismai, tiem Dievs dos iespēju izprast savu negatīvo un lēnām no tā atbrīvoties. Tie, kuri netic Dievam, bet tic tikai savām spējām, bet nevēlas nevienam darīt ļaunu, tiem Dievs dos dzīvē situācijas, kas lēnām šo cilvēku vedīs atpakaļ pie Viņa. Tie, kuri netic Dievam, bet tic tikai savām spējām un kā galveno dzīvē uzskata savu labumu gūšanu, naudas pelnīšanu, baudas un slavas gūšanu, arī šiem cilvēkiem Dievs dos iespēju atgriezties pie Viņa, bet tie kuri šo iespēju neizmantos, paliks tumsas spēku varā. Katram cilvēkam Dievs ir devis brīvo gribu un saprātu, lai mēs uzņemtos atbildību par savām domām, vārdiem un rīcību. Kā mēs šo iespēju izmantojam, tas jau ir katra paša ziņā.

Arī cilvēkiem, kuri sniedz palīdzību citiem cilvēkiem, Dievs ir devis izvēli kā šie cilvēki to dara un kāds ir viņu motīvs to darīt. Tie, kuri to dara, lai iegūtu slavu, varu, naudu, mantu un baudu vai tikai vienu no šiem aspektiem, tiem palīdzība no Gaismas spēkiem tiek liegta. Tie saņem palīdzību no tumsas spēkiem. Cilvēks, kas saņem palīdzību no šādi motivēta cilvēka to nezina, jo viņš ir koncentrējies tikai uz savas problēmas atrisināšanu un viņam pat nav nojausmas no kā viņš šo palīdzību saņem, jo neviens nevar zināt kādi ir palīdzības sniedzēja patiesie motīvi, tos zina tikai pats cilvēks un Dievs.

Es pazīstu cilvēkus, kuri sirdī patiešām vēlas palīdzēt citiem cilvēkiem un to nedara tikai naudas dēļ, bet šiem cilvēkiem pietrūkst zināšanas un viņi pielieto apgūtas ezotērikas metodes pat nezinot, ka palīdzību saņem no tumsas spēkiem nevis no Gaismas spēkiem, jo viņu apziņas līmenis vēl nav tik augsts, lai viņi saņemtu palīdzību no Gaismas spēkiem. Tāpēc kristietība tik ļoti vēršas pret cilvēkiem, kuri izmanto dažādas ezotēriskas metodes, jo viņi zina kā strādā tumsas spēki, kā tie maldina cilvēkus, kuri labu domu vadīti domā, ka palīdz cilvēkam, izmantojot Gaismas spēku enerģiju, bet patiesībā palīdzību sniedz saslēdzoties ar tumsas spēku enerģijām.

Mani Skolotāji kategoriski aizliedz pieņemt palīdzību no cilvēkiem, kuri strādā ar enerģijām, jo ļoti liela daļa palīdzības sniedzēju sava nepietiekami augstā apziņas līmeņa dēļ, paši nezinot saslēdzas ar tumsas spēku enerģijām, priecājoties, ka ir snieguši palīdzību, bet vēlāk izrādās, ka šī palīdzība ir nākusi no tumsas spēkiem. Mani Skolotāji māca man izprast dzīvi un sevi, palīdzot pašai sev. Šo mācību es cenšos nodot arī tālāk, tāpēc uzskatu, ka cilvēks var palīdzēt tikai pats sev, mainot savu domāšanu un attieksmi pret dzīvi, atbrīvojoties no savām negatīvajām īpašībām un paradumiem, apgūstot savas mācības, kuras izpaužas caur sliktiem dzīves notikumiem, problēmām un slimībām. Ja cilvēks strādā ar sevi, tad viņš pats atbrīvo no sevis savu negatīvo enerģiju jeb savas slimības, kuras rada negatīvā enerģija. To sauc par ārstēšanu ar domu spēku, kas ir visaugstākais līmenis no visiem ārstniecības līmeņiem. Bet tieši tāpēc, ka tas ir visaugstākais līmenis, ļoti maz ir cilvēku, kas var palīdzēt paši sev, jo viņi nav gatavi ar sevi strādāt, izzinot dzīvi un sevi. Tāpēc Dievs radīja medicīnu, lai tā palīdzētu cilvēkiem, kuri vēl savā apziņas līmenī nav sasnieguši to pakāpi, lai palīdzētu paši sev. Ja medicīna cilvēkam nespēj palīdzēt, tas nozīmē, ka cilvēka apziņas līmenis ir sasniedzis tādu līmeni, ka ir pienācis pēdējais brīdis, lai sāktu strādāt ar sevi, izzinot Dievišķo zinātni.

Ja cilvēks saņem palīdzību no malas, neizprotot savas problēmas cēloni, tad mācība paliek neapgūta un tā atkal atgriezīsies pie cilvēka tikai citādā veidā, piemēram, dziednieki, kuri palīdz it kā noņemot no slimnieka negatīvo enerģiju, patiesībā to pārvieto uz citu orgānu, jo Dievs viņiem nav devis tiesības noņemt negatīvo enerģiju. Šādas tiesības Dievs dod tikai cilvēkiem, kuriem ir ļoti augsts apziņas līmenis un ir piešķirta Dziednieka mantija.
Cilvēki, kuriem ir piešķirta Dziednieka mantija savu dzīvi ir veltījuši Dievam, pilnībā Tam kalpojot, vairs nedomājot par savām personiskajām interesēm. Šāds cilvēks nekad neprasīs par izdziedināšanu naudu, jo viņš zina, ka šo dāvanu bez maksas ir saņēmis no Dieva. Taču palīdzības saņēmēja pienākums ir pateikties par saņemto palīdzību tādā veidā kā viņš to var izdarīt, darot to no sirds. Tā notiek savstarpējās enerģijas apmaiņa. Cilvēks, kas kalpo Dievam, pats ievēro Dievišķos likumus, cilvēciskās vērtības un māca citiem tās ievērot. Šāds cilvēks nealkst slavas un varas, arī materiālās vērtības viņam ir nepieciešamas tikai tik cik, lai pieticīgi dzīvotu un, ja Dievs viņam dāvā materiālos labumus vairāk nekā nepieciešams, tad viņš visu lieko novirza labdarībai, lai palīdzētu cilvēkiem atgriezties pie Dieva. Cilvēks, kas ir Gaismas nesējs nekad nevienam nevēlēs un nenodarīs ļaunu. Ja tomēr savas nezināšanas dēļ viņš nodarīs kādam kaitējumu, tad viņš to nožēlos un turpmāk tā vairs nekad nedarīs.

Cilvēki, kuriem nepalīdz tradicionālā medicīna, meklē palīdzību pie cilvēkiem, kas nodarbojas ar alternatīvo medicīnu. Taču starp alternatīvās medicīnas pārstāvjiem ir dažādi cilvēki, ar dažādu apziņas līmeni un ļoti atšķirīgiem motīviem – gan savtīgiem, gan nesavtīgiem. Tāpēc cilvēks nedrīkst būt “akls”, bet jādomā līdzi ar savu galvu ko viņš dara, pie kā viņš iet un kāds ir šis cilvēks, kas sniedz viņam palīdzību. Tas nebūs vienkārši, arī es ar visām savām zināšanām esmu kļūdījusies, domājot, ka cilvēks kalpo Gaismai, bet vēlāk cilvēks sevi nodeva kam patiesībā viņš kalpo. Ar to es gribu teikt, ka uzreiz diez vai jūs sapratīsiet ar ko jums ir darīšana, jo kā jau minēju, daži no viņiem paši pat nezina, ka strādā ar tumsas spēku enerģijām. Tāpēc visdrošākais veids, kad jūs patiešām nevarat kļūdīties, ir darbs ar sevi, sava negatīvā izpratne un atbrīvošana.
Ja tomēr nevarat iztikt bez citu palīdzības, tad izvēloties palīdzības sniedzēju, galvenais padomdevējs ir jūsu SIRDS. Sirdī mājo Dievs, tāpēc svarīgi ir klausīties savā sirdī un nevis prātā. Ne katrs dzird savu sirdi, vairums dzird tikai savu prātu. Tāpēc ir ļoti jāstrādā ar sevi un jāapgūst Dievišķā zinātne, lai sadzirdētu savu sirdi jeb savu Augstāko potenciālu, kas ir Dievs.

Dievišķās zinātnes apgūšana ir ļoti interesants darbs, bet zināšanas patiešām ir apgūtas tikai tad, kad tās tiek pielietotas praksē. Dievs vienmēr mums dod iespēju zināšanas pielietot praksē, nostādot mūs dzīves situācijās (negatīvi notikumi, negatīvas situācijas, problēmas, slimības u.tml.), kad mēs kārtojam dzīves testus un eksāmenus. No tā kā mēs tos nokārtojam, ir atkarīga mūsu apziņas līmeņa celšanās.
----
Tāpēc svarīgi ir mācīties un attīstīt savu apziņas līmeni, lai neviens – ne plašsaziņas līdzekļi, ne dziednieki, ne citi gudri cilvēki nevarētu ar jums manipulēt.




Komentāri (0)  |  2015-01-21 19:59  |  Skatīts: 1844x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ