MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Meditācija Mātei Zemei


Sagatavošanās, saskaņošanās ar Gaismas enerģijām.

1. Iekārtojieties ērti, dziļi ieelpojiet, izelpojiet, pakāpeniski atslābinieties...Ieelpojiet Mīlestību un izelpojiet šaubas, bailes, stresu, nemieru...

2. Dāvājiet savu Mīlestību Mātei Zemei un tās dvēselei Gaijai, dāvājiet savu Mīlestību arī Lielajai Centrālajai Saulei

3. Dāvājiet Mīlestību savam Augstākajam Es, saviem Pavadoņiem, Sargeņģeļiem, Gaismas ģimenei, un mūsu Radītājam... Pieaiciniet visus būt par koprādītājiem šeit un tagad.

4. Vizualizējiet Gaismas staru, jūsu galveno enerģētisko kanālu, kas nāk no Lielās centrālās Saules, no Visuma centra, caur Jūsu kroņa čakru, un caur Jums uz Zemes centru, uz kristālu Zemes centrā. Sajūtiet šo saikni, sazemējaties.

5. Dziļi sevī izpaudiet nodomu sūtīt savu Gaismas un Mīlestības enerģiju Mātes Zemes atbalstam un aizsardzībai: ‘’ Es aicinu palīgā visa Gaismas spēkus, eņģeļus, skolotājus un lūdzu enerģiju attīrīt mūsu Māti Zemi no visa negatīvā un transformēt to par Dievišķo Gaismu!

Iedomājieties Saullēktu....Rīta saulīti, kura lēnām paceļas virs horizonta...rasā nomazgājusies, maiga un mīļa....Sajūtiet prieku par jaunu dienu... Saule- tā ir Dzīvības Enerģija, - tā sasilda visu dzīvo uz Zemes... Saulīte dāvā mums Dzīvi.


Domās pastiepjat rokas un paņemiet Saulīti rokās! Ielieciet Saulīti savā Sirdī, lai aktivētu un vairotu to Mīlestību, to Dzīvības spēku, kas ir katrā no Jums..... Sajūtiet, kā Gaisma piepilda jūsu ķermeni, katru jūsu šūnu.. Kā tumšā istabā iedegas gaisma, tā arī jūsu šūniņas viena pēc otras sāk mirdzēt un spīdēt.. Atcerieties atoma uzbūvi, kur apkārt kodolam ir telpa, kurā kustās elektroni... Piepildiet šo telpu ar Gaismas enerģiju!

Enerģija vienmēr ir, pastāv. Tā varbūt tikai atrodas miera stāvoklī. Bet, kad mēs ar savu domu spēka palīdzību sākam to virzīt, tā sāk darboties. Tikai tad tā sāk savu kustību. Atdodiet šo Enerģiju. Jo vairāk Jūs tagad atdodiet no savas Sirds šo Dzīvības un Mīlestības Enerģiju, jo vairāk tās rodas jūsu Sirdī. Jūsu Sirds- tas ir neizsīkstošs Mīlestības, Gaismas un Dzīvības Avots. Iedomājieties, ka Jūs pats esat Saulīte- nesiet un vairojiet Gaismu, Mīlestību, Prieku un Dzīvību.

Visdziļākajā, atomu līmenī mēs visi esam Vienoti. Viss Visumā šajā līmenī ir ar vienādu struktūru. Iedomājieties Māti-Zemi savā priekšā... Viņa ir tik skaista!! Mūsu palīdzība Gaijai smalkajā līmenī ir nenovērtējama. Jo mums ir iespēja virzīt Enerģiju, sākt to kustināt, piešķirt radošu vektoru...Iedomājieties visu Zemi: Zemes garozu, kodolu....Sāciet virzīt enerģiju no savas Sirds uz Zemes iekšieni, dziļumā, piepildiet starp-atomu telpu ar Aizsardzības enerģiju, ar Mīlestības enerģiju. Iztēlojieties kā tā kustās, virzās starp atomiem un elektroniem, kā viss piepildās ar Gaismu...ar Mīlestību...kā viss atdzīvojas... Tā ir Dievišķa, Dziedinoša enerģija. Un dziedinot Māti Zemi, mēs dziedinām paši sevi.

Iedomājieties visas jūras un visus okeānus, visas upes...Sūtiet savu Mīlestības Gaismu visiem planētas ūdeņiem... Iekļūstiet pašos dziļumos, atomu līmenī...piepildiet katru ūdens molekulu.. Sajūtiet, kā sāk priecīgi mirdzēt viss Planētas ūdens klajs.

Tagad nosūtiet enerģiju no savas Sirds visiem augiem, kokiem...No sākuma piepildiet šūnas, tad visu starp-atomu telpu...Piepildiet to ar Saules Gaismu, apmīļojiet tos...Un tagad sūtiet enerģiju visai dzīvnieku pasaulei...

Tālāk sūtiet Mīlestības enerģiju no sava Sirds centra visai Cilvēcei... Tad piepildām ar Gaismu un Mīlestību visu informācijas telpu. Izšķīdiniet, transformējiet visu negatīvo, kas tajā atrodas... iedomājieties šīs negācijas kā tumšus traipus, kuri izšķīst Dievišķajā Mīlestībā.

Lai Mīlestība plūst milzīgiem viļņiem no mūsu sirdīm, maigi un saudzīgi pārklājot Zemi ar necaursitamu, mirdzošu zelta pārklāju- ar Mīlestības Sfēru, ieslēdzot To sava lauka iekšpusē, pasargājot no negatīvās ietekmes, saules vētras, saules uguns daļiņām, kuras nespēs iekļūt sfēras iekšienē. Lai katra dzīvības forma uz Zemes iegūst tādu pašu sfēru, atrodoties tās aizsargājošā lauka iekšpusē, lai sajūt to bezgalīgo Mīlestību pret sevi un visu, kas blakus. Ietiniet šajā sfērā paši sevi, savus mīļos un tuvos...

Un, ja jūs vēlaties būt pastāvīgi Zemes aizsardzības enerģijas pārvadītāji, izsakiet šādu nodomu! Esiet Mīlestības, Gaismas, laimes un Prieka pārvadītāji! Piepildieties ar to paši un piepildiet visu apkārtni! Starojiet!

Un tagad sajūtiet Mātes Zemes atbildi- pateicību, smaidu...sajūtiet tās milzīgo Mīlestību, kuru viņa tagad atgriež Jums! Pateicieties par šo Mīlestības straumi, pateicieties sev par šo darbiņu, savai komandai tur Augšā - Sargeņģeļiem, Augstajiem Skolotājiem, Gaismas Būtnēm, ko bijāt pieaicinājuši...

Mazliet vēl pakavējieties šajā kopīgajā, skaistajā enerģiju kokteilī...un tad lēnām, katrs savā ritmā, atgriezieties atpakaļ - šeit un tagad...

Komentāri (0)  |  2015-03-13 16:10  |  Skatīts: 1220x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ