MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


16.03.2015.


   Rit pēdējās dienas pirms Pavasara Saulgriežiem, kad Dabā un cilvēkos mostas jaunas enerģijas, jauns Sākums.

Bet pirms jaunā ienākšanas vēl jāatvadās no vecā, savu laiku nokalpojušā, lai atbrīvotu vietu.

Šogad Pavasara Saulgrieži tādi neparastāki, jo sakrīt ar saules aptumsumu un jaunā mēness sākumu, kad var veikt dažādus rituālus savas dzīves uzlabošanai. Vai tos veicam vieni, domubiedru pulciņā vai kādā lielākā pasākumā – tas katra paša ziņā.

Man šis ir interesants laiks – daudz mācos. Mācos saprast, mācos just, mācos dzirdēt, mācos vērot, mācos... Caur dažādiem notikumiem, caur internetā atrastiem rakstiem vai videolekcijām, caur grāmatām, ko izlasu, caur vēstulēm, ko saņemu vai arī nesaņemu, lai gan gaidu, caur cilvēkiem, ko satieku... Ir brīži, kad informācija nāk straumēm, kad nākas izvērtēt – kas man šai mirklī noderīgāks... Ir arī nosacīta klusuma brīži, kad it kā nekas nepiesaista un vajag vienkārši padomāt par jau iegūtām zināšanām...

Es ļaujos tam, kas ar mani notiek un vairs nesteidzinu notikumus. Zinu, ka ar mani notiks tas, kas tieši man ir vajadzīgs, lai atkal apgūtu ko jaunu. Priecājos par jaunajām vēsmām, kas ienāk manā dzīvē, par jaunajām atziņām, kas ļauj turpināt iesākto Gaismas Ceļu. Esmu laimīga, jo man ir tik daudz dots! Esmu laimīga, jo varu dalīties!

Es priecājos, ka visapkārt ir tik daudz kā interesanta! Ar smaidu eju pretī šī gada Pavasarim!
Ar mīlestību - Maija

P.s.
Fotogrāfijā - tā saulīte rotājās šorīt, kad pēc sulām gāju...
Komentāri (0)  |  2015-03-16 22:25  |  Skatīts: 835x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ