MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Sena senču gudrība vēsta.


Apzinies, kas Tu esi un sapratīsi, ko Tu patiesībā gribi, ko gribi sasniegt un piedzīvot. Sapratīsi, kāds ir tavs tavas dzīves mērķis.

Kā ozola zīlē ir ielikta informācija - par ko kļūs zīle, tā mūsos ir informācija jau no dzimšanas - par ko mums jākļūst. Kokiem tikai neviens nestāsta, ka visiem jāizaug par bērziem, jo bērzu finierklučiem labāka cena, līdz ar to tie nekad sevi nepazaudē.

Apzinies kas Tu esi un sapratīsi, par ko gribi kļūt.

Apzinies, no kurienes Tu nāc un kāpēc Tu nāci šeit, šajā pasaulē, un Visums Tev ceļu parādīs - kā nonākt līdz tam, par ko Tev jākļūst.

Pašā sākumā jau ir informācija par to, kas būs beigās. Un mūsos jau ir visa informācija - gan par to, par ko mums jākļūst, gan par to, kas mums jādara, lai kļūtu tādi, gan pilnīgi viss pārējais. Šī apziņa - apziņa, kas es esmu modinās spēcīgu gribu, modinās motivāciju un iedvesmu kļūt par to, par ko man jākļūst un kā jau visi zinām, griba ir galvenais dzinējspēks šajā Visumā.

Mūsos ir pilnīgi viss, kas nepieciešams, tikai jāapzinās, kas mēs esam un tas viss kļūs mums pieejams. Tikai apzinoties, kas es esmu, es varu nonākt tādos apstākļos, kur spēšu izaugt un iestiepties ar savu galotni Debesīs. Katram dabā ir savi atšķirīgi labvēlīgie apstākļi, lai augtu ātri, spēcīgi un raženi, tieši tāpat arī mums. Saulespuķe nevar izaugt pagrabā un aļģes nevar izaugt koku zaros, ja vien tie nav ūdenī.

Apzināsimies, kas esam un nonāksim tur, kur apstākļi radīti mūsu izaugsmei.


Avots: https://www.facebook.com/harmonijasavots?fref=photo

Komentāri (0)  |  2015-04-09 16:49  |  Skatīts: 1030x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ