MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Jūsu dzīve var izmainītes vienā acumirklī


Jūsu dzīve var izmainīties vienā acumirklī. Tanī momentā, kad jūs izmaināt savu enerģiju, jūs izmaināt visu savu esamību. Jebkuras problemātiskās situācijas, jebkuri uztraukumi un sarūgtinājumi, ko jūs piedzīvojat, sāks izdziedināties tanī pašā brīdī, kad jūs izvēlaties fokusēties uz Mīlestību.
 
Dievs lūkojas uz jūsu pagātni – vienīgi – lai palīdzētu jums no tās mācīties. Jūsu Eņģeļi nekad necentrējas uz jūsu pagātni. Tā ir tikai jūsu cilvēciskā daba, kas piesaista jūs pagātnei un liek domāt, ka jums ir jāveltī laiks savu pagātnes ”kļūdu” nogludināšanai. Mēs, Eņģeļi, gribam atgādināt jums, ka no mūsu puses raugoties, jums nav itin nekādu ”kļūdu” – ir tikai pieredzes gūšanas process. Kad jūs izdarat kādu izvēli, ar kuras rezultātiem neesat apmierināti – vienkārši mācieties no tā, Mīliet Sevi, un dodieties tālāk uz priekšu, jo tieši tas mums dod iespēju palīdzēt jums daudz labvēlīgākas realitātes radīšanā.
 
Tik ļoti daudzi no jums vēl turas pie nepiedošanas sev. Tur sevi lamatās. Pārstājiet sevi tirdīt! Vienkārši pajautājiet sev, ”Ko es no tā visa iemācījos? Ko es tagad darīšu savādāk?” Un tad, dārgie, nosviniet to, jo ikviena pieredze – tas ir solis tuvāk Priekam un Labklājībai, solis tuvāk Īstai Mīlestībai.
 
Mēs nekad neraugāmies uz jūsu pagātni savādāk, kā tikai ar cieņu, jo mēs saprotam, ka jūs visi esat skolnieki šinī skolā, ko sauc par Zemi, un mācības jums šeit ne vienmēr ir tās vieglākās. Mēs Godājam jūs, Mīlam jūs, un Respektējam ikvienu jūsu izvēli, savā Mīlestībā pieaugot. Dāvājiet arī PAŠI SEV šo Mīlestību, respektējiet arī PAŠI SEVI – un jūsu izaugsme uzreiz kļūs daudz pilnīgāka un priekpilnāka.


25.04.2015 … Eņģeļi caur Ann Albers
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …
Komentāri (0)  |  2015-04-27 02:22  |  Skatīts: 1917x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ