MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Mamma un skaitļi


Šajās dienās mēs katrs dažādos rakursos atceramies, iedomājamies vai vienkārši zinām, kas ir mūsu mamma, ko viņa mums nozīmē, cik mīļa viņa ir. Bieži mēs to sirdī jūtam, bet ne vienmēr pasakām. Māmiņdiena ir tā reize, kad atļaujamies būt tuvāki savām mammām.

Kas tad ir mamma?

Šoreiz skatījums no numeroloģijas viedokļa. Katrs konkrēts vārds saistīts ar cipariem un nes noteiktas vibrācijas. Padomājam, kā tas ietekmē mūsu uzrunātās mammās un arī mūs, sievietes, kas ir mammas.

Mamma 8 = 8
Spēcīgs vārds, kas ietver sevī gan panākumus, gan atbildību, gan arī rūpes un atbalstu. Vairāk stingrs, noteikts un konkrēts. Nedaudz pietrūkst mīļuma, tādēļ arī bieži vien tiek veidots mīlināmajās izpausmēs un formās. Katrai mammai vārds mamma ir kā balva, ko arī parāda cipariskā nozīme.

Māte 12 = 3
Vārds ar draudzīgu skatījumu, aktīvs, salīdzinoši radošs. Ir cilvēki, kuriem liekas šāda uzruna nav nopietna, ir arī tādi, kas pieņem to uzreiz kā savu. Ciparos redzams mainīgums, bet tai pašā laikā arī draudzīgums.

Māmiņa 15 = 6
Mīlīgs variants, kas simbolizē ģimeniskumu. Viens no vissirsnīgākajiem un atbilstošākiem vārdiem, ja ir runa par ģimeni, bērniem, rūpēm un audzināšanu. Vārds sevī nes mīļumu, sirsnīgumu un lielas vērtības, ko vienkārši nevar atņemt.

Mammīte 20 = 2
Tas ir mīļš vārdiņš, kas dod vieglumu, savstarpējo komunikāciju, labestību. Ļoti harmonisks un atbilstošs, ja ar māti ir mīļas un jaukas attiecības. Tas rada draudzīgumu, sirsnīgumu, labu sapratni. Domājams, ka neviena mamma nevar būt vienaldzīga, ja bērniņš to nosauc par mammīti. Skaisti, mīļi, sirsnīgi.

Mammucis 25 = 7
Mazliet mistisks variants, bet bieži arī neizmantots. Ietver sevī izziņu, noslēpumainību, līdz galam neizprastas lietas. Vārdu arī izmanto samērā reti, tomēr ja izmanto, tad ne kā pamatvārdu, jo neietver sevī stabilitāti un ģimeniskumu. Vairāk noslēgtību.

Avots: https://www.facebook.com/simboli.lv
Komentāri (0)  |  2015-05-08 19:50  |  Skatīts: 1096x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ