MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Dievišķā Sinhronitāte …


Visums ir iecerēts un izveidots tā, lai darbotos dievišķā sinhronitātes dejā. Kad uzticies savas Sirds vadībai, tad viegli pamanīsi, ka tiec maigi virzīts pie tiem, kam nepieciešama tava palīdzība vai atbalsts, gluži tāpat kā citas dārgas Dvēseles tiek virzītas palīdzēt tev tavā izaugsmē.

Tu nekad neesi viens, un nevienu brīdi tavas vajadzības netiek ignorētas. Paraugies uz visu radīto! Ekosistēmas darbojas smalkā un brīnišķīgā sabalansētībā. Planētas precīzi riņķo pa savām orbītām apkārt zvaigznēm, kas savukārt burvīgā dejā riņķo savās galaktikās. Ikviena lieta, ikkatra būtne Dabā un Visumā tiek Debesu vadīta, aprūpēta un lolota.

Cilvēka prāts tomēr sliecas domāt, ka ir atšķirts no visa. Prāts ir kā dators – brīnišķīgs, pārsteidzošs dators, kas tev tiek dāvāts, lai tu varētu iemiesoties šīszemes dzīvē. Tas ir instruments, kas domāts lietošanai, un nekad nav bijis domāts, lai valdītu pār tavu Sirdi.
Un tātad, kad tev ir vajadzība, vai kāda vēlme – pirms vēl sāc ”lauzīt galvu” par veidu, kā to visu paveikt vai īstenot – paliec mierā vispirms un apsēdies. Ievelc elpu, un fokusējies uz to, ko tu vēlies uzradīt – varbūt risinājumu kādai problēmai, varbūt grūtību pārvarēšanu, vai arī kāda sava Sapņa piepildīšanos. UZ TO vispirms vērs Savu uzmanību! Un tad raidi nelielu lūgšanu … ”Dārgais Dievs, Dārgie Eņģeļi, man patīk šī realitāte, ko es vēlos uzradīt. Man ir nepieciešama jūsu palīdzība. Es lūdzu jūsu vadību. Es vēlos zināt, kādu soli man tagad spert.” Tad sēdi mierīgi, elpo dziļi, un ievēro, ja kaut kas ienāk prātā. Tā var būt kāda pēkšņa doma, kāds vārds, kas iešaujas galvā, kāda sajūta, vai gluži vienkārši zināšana. Bet ja tomēr nekas neienāk prātā – atslābinies – jādara tev šobrīd nav nekas! Priecājies par šo dienu! Uztici mums savas rūpes! Dievišķais dos tev ziņu, kad būs pienācis laiks rīkoties. Mēs vadīsim tevi un palīdzēsim aptvert tās enerģijas, ko nepieciešams pamainīt sevī, lai tavā dzīvē varētu ieplūst tas labais, ko tiecies uzradīt.

Dārgie, jūs esat Visuma neatņemama daļa. Jūsu vajadzībām ir milzu nozīme! Jūsu Sapņi ir Dieva Sirdī dzimuši. Un šis Radītājs vēlas ļoti jums palīdzēt un atbalstīt jūs jūsu dzīvē. Cilvēku valodā runājot … pārstājiet, dārgie, stresot, sāciet vairāk paļauties uz Debesu palīdzību, un ticiet, ka jūs tiekat Mīlēti un Vadīti, kā nespējat pat iedomāties!

Avots:

23.05.2015 … Eņģeļi caur Ann Albers

https://angelmessages.visionsofheaven.com…

No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …
Komentāri (0)  |  2015-05-25 19:11  |  Skatīts: 2006x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ