MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Par nepieciešamību atpūsties un pateicības svarīgumu


Arktūriešu vēstījums 21.06.2015.

Mīļie, mēs labi zinām par vilšanās sajūtu, ko izjūt daudzi no jums dēļ tā, ka Jaunā laikmeta atnākšana ir lēna. Tas ir tāpēc, ka tas, ko jūs redzat, neatbilst jūsu priekštatiem par to, kā tam ir jābūt. Tajā nav jūsu vainas, jo tas vienkārši atspoguļo to, kā jūs iemācījāties dzīvot 3D enerģijā.

Jūs gaidījāt, ka evolucionārās pārmaiņas risināsies noteiktā, zināmā veidā, bet atcerieties, ka cilvēku apziņa ir ierobežota ar to, kas jau ir zināms. Esiet atvērti tam, kas pagaidām vēl nav zināms, jo pārmaiņas notiks pašā neiedomājāmākā veidā. Ziniet, ka pakāpeniski tiek iepludinātas jaunas, jaudīgas enerģijas, un tās visiem ir pieejamas, bet izpaužas ne vienmēr tā, kā jūs to sagaidāt. Lielākā daļa no tā, ko jūs izjūtat kā haosu, ir attīrīšanās no vecās enerģijas.

Ir ļoti svarīgi pa dienu veltīt kādu laiku atpūtai, lai integrētu šīs jaunās, jaudīgās enerģijas, kas bieži vien liek cilvēkam justies tā it kā spēki būtu izsīkuši. Pat intensīvajā darba vai ģimenes grafikā svarīgi ir iekļaut nelielus pārtraukumus, kas ļauj vienkārši, piemēram, pabūt vannā aiz slēgtām durvīm un atpūsties dažu minūšu laikā “Es Esmu” apziņā. Ja ir iespējams, labāk nedaudz paguliet.

Integrācijas process nenotiek ātri, bet tas ir ļoti svarīgs process. Esiet pacietīgi, mīļie, un izvairieties no  kārdinājuma domāt, ka jūs neko nedarāt vienkārši tāpēc, ka ar jums un pasauli nenotiek tas, ko jūs gaidījāt. Pagaidām nenotiek.

Daži, jūtot, ka nāk miegs dienas laikā, pretojas tam, jo uzskata, ka tas ir slinkums vai fiziskais vājums, kas agrāk ar viņiem nenotika. Svarīgi ir nepretoties, jo integrācijas process prasa daudz enerģijas, un aktīvam dzīvesveidam, pie kura jūs pieradāt, tās paliek mazāk. Cilvēks, kas uzstāj uz vecu ieradumu turpināšanu darīt, darīt un darīt neskatoties uz vajadzību vēl vairāk atpūsties, drīz sajutīs enerģijas izsīkumu.

Veltīt laiku tam, lai apstātos un atpūstos, nav bezdarbība, kā var šķist. Tā ir neatņemama atbrīvošanas/integrācijas procesa daļa. Jūs esat ieprogrammēti uzskatīt, ka darbošanās ir veiksmīgas un produktīvas dzīves ekvivalents. Skola un vecāki mācīja jums, ka laiks, kad jūs neko nedarāt, ir velti iztērēts, un tas ir slikti. Tāpat kā arī citas pārliecības, šī ir vienkārši koncepcija, ko nodod no paaudzes paaudzei.

Iepriekšējās dzīvēs tā arī bija, tāpēc daudzi vēl joprojām nes šūnu atmiņu par dzīvēm, ka tie, kas neara, nevāca ražu, kas nestrādāja ilgas un nogurdinošas stundas, tie neēda. Tas nenozīmē, ka katrs dzīves moments ir cīņa. Ziniet, ka prieka un jautrības enerģija visvairāk tuvinās dievišķajai.

Jūs pamanāt, ka daudz kas, ko jūs agrāk uzskatījāt par patiesību, sāk pamazām izzust no šūnu atmiņas. Jūs sākat saprast, ka jūs neesat vienkārši fiziskais ķermenis, bet esat apziņa dažādajos izpratnes stāvokļos, kas par savu mērķi izvēlējās mācīties un testēt materiālo pasauli fiziskajā ķermenī. Šis ir to cilvēku cīņas iemesls, kas uzskata, ka viņi ir piedzimuši ne tajā dzimumā vai ne ar to ādas krāsu.

Šūnu atmiņa, kas tika krāta daudzu dzīvju garumā, dzīvo kā viens dzimums, kas dominē cilvēka apziņas stāvoklī, un tas nekādā veidā nav saistīts ar ķermeni. Tādēļ, ka šie cilvēki neizprot bildi kopumā, viņi uzskata, ka notika sava veida fiziska kļūda un cenšas to izlabot, mainot dzimumu uz to, ar ko viņi vairāk rezonē. Dzimuma izvēle ir lēmums, ko dvēsele pieņem pirms dzimšanas, lai integrētu virišķās un sievišķās enerģijas, kuras ir nepieciešamas, lai veidotu viengabalainību un balansu.

Centieties nenosodīt un nesalīdzināt savu ceļojumu ar citiem, tā vietā uzmanīgi mācieties visu, ko jūs vēl neizprotat savos personīgajos vai pasaules notikumos ar mērķi atrast apslēptās mācības – gudrības pērles, kas gaida savu atklāšanu. Katrs ceļojums ir individuāls un tā pamats ir iepriekšējās dzīves.

Arvien vairāk un vairāk, mirkli pēc mirkļa jūs sākat rezonēt ar jaunajām un augstākajām Gaismas frekvencēm, tāpat jūs sāksiet redzēt un dzirdēt augstāko dimensiju enerģijas. Nebaidieties, kad tas notiek, uzticieties pārmaiņu procesam, nekas nevar palikt neizmainīts. Nevajag ne no kā baidīties. Tie, kas cenšas noturēt to, kas ir pabeigts, ķers pēc gaisa pasaulē, kas izšķīst.

Mēs gribētu parunāt par pateicību, kas ir mīlestības mērs. Pateicība patiesajā nozīmē ir “Man ir” atzīšana, nevis pateiktais “paldies” par saņemtajiem labumiem, kā tiek uzskatīts. Vēl dziļākā garīgajā izpratnē pateicība ir apzināšanās, ka jebkurš labums, kas šķiet nāk no ārpuses, patiesībā ir viengabalainības (veseluma) un pabeigtības izpausme. Pateicība viegli nāk no iedzimtas pabeigtības apzināšanās un bagātības, ko sniedz vienotība ar Avotu.

Neizteiktā pateicība, ja tā var teikt, darboja ka plūsmas bloķēšana, jo mīlestība un pateicība līdzsvaro viena otru. Iedomājieties monētu – no vienas puses mīlestība, no otras – pateicība. Esiet pateicīgi jebkurai savas dzīves jomai, izsakiet pateicību par visu, kas jums ir, arī par to, ko jūs uzskatāt, ka jums nav – emocionāli, mentāli un garīgi, jo nepietiekamības (trūkuma, ka man nav) notikumi kalpo par logu uzskatu sistēmā. Vienmēr atcerieties, ka sāpīgās mācības tika izvēlētas, lai augtu un attīstītos, tas ir tas pie kā jūs tiecaties.

Jūs sākat saprast, ka jūs esat radītāji, ka jūsu vārdi un domas pārtop par formu un izpaužas dzīvē. Pateicības izteikšana kalpo par šūnu atmiņu pārveidošanu no trūkuma (ka man kaut kas trūkst) līdz “Man ir.  Es esmu bagāts un bezgalīgi svētīts ar Vienotības ar Avotu spēku.” Dzīvojot katru dienu, laujiet sev izjust mīlestības enerģiju un dziļāk izprast vajadzīgās mācības.

Tā kā pateicība ir mīlestības aspekts, tai jāintegrējas tāpat kā visiem pārējiem mīlestības aspektiem, beigu rezultātā, tam jākļūst par jūsu panākto apziņas stāvokli, pilnībā vienotam un izpaužoties kā beznosacījuma Mīlestībai.

Lai izteiktu pateicību vienkāršām lietām, nevajag dižus paziņojumus, bet vajadzīga vienkārša izpratne “Man ir, jo es esmu”. Dodoties uz darbu, izsakiet pateicību ceļam un ceļa zīmēm. Iepērkoties, izsakiet pateicību par vienkāršību un tā pieejamību, kas, iespējams, jums ir vajadzīgs.

Pateicība var izpausties jebkurā līmenī. Materiāli – jūs varat atdot tās mantas, kuras jums vairs nav vajadzīgas, kuras jūs vairāk neizmantojat, sakot savām šūnām: “Es esmu pateicīgs, ka man ir pietiekoši visa, lai es varu dalīties ar citiem.” Emocionāli sniedziet plecu, atzīstot: “Es esmu pateicīgs par mācībām, ko man sniedza platie pleci.” Mentāli, sarunājoties ar cilvēkiem, sniedzot intelektuālo informāciju, kā rīkoties tiem, kas meklē šajā līmenī, sakiet: “Es biju tur, es varu padalīties, kā tas bija man. Es esmu pateicīgs par to, ka varu palīdzēt citiem.”

Pat cents, ko jūs ziedojat ar mīlestību, nes spēcīgu enerģiju, jo gars nezina materiālo naudas vērtību, bet atzīst tikai nodomu.

Esiet pateicīgi par to, ka jūs esat attīstījušies un tagad spējat atzīst to Dievišķo dabu ar ko kontaktējaties. Izskatiet pateicību par kāda smaidu, putnu dziesmām, labu grāmatu, un jūs ātri sapratīsiet, ka katrs parastās dienas moments satur bezgalīgas iespējas, lai pateiktos.
Šis ceļojums ir tas pēc kā jūs tiecaties, tas ir tas, kāpēc jūs esat šeit. Jūsu laiks uz Zemes ir privilēģija. Maksimāli to izmantojiet!

Mēs esam arktūriešu grupa.

Tulkoja Ina Irbe

Avots krievu valodā https://sacralis.com/channelings/3728 poslanie_arcturianskoj_gruppi_21_ijunya_2015.html  

No - https://www.art-of-peace.info/index.html?do=forum&cat=150201072909&lang=lv&id=423&title=Par%20nepiecie%C5%A1am%C4%ABbu%20atp%C5%ABsties%20un%20pateic%C4%ABbas%20svar%C4%ABgumu

Komentāri (0)  |  2015-06-29 01:00  |  Skatīts: 1395x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ