MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Apzināties sevi deviņejādi


Maza skice par 9 sauļu doto iespēju ieraudzīt pasauli, apzināties sevi dažādās gaismās.
Mūsu mazais ego-es savā prātā izmantojot šīs enerģijas savām vajadzībām, nonāk dažādos ierobežojumos, no kuriem kaut kad atkal jāizkļūst. Dziesmas te noder gan profilaksei - lai neiekristu slazdos, vai dziedināšanai - lai pavērtu izeju. 
Holodinamika ir viens no tiešiem instrumentiem, lai atrisinātu konkrētu sastrēgumu.
"Noskanējot" un pārstartējot sevi visā spektrā saskaņā ar sevi pašu un Veselumu vienlaikus - var dot visharmoniskāko rezultātu.

1. Es esmu - kā fiziska būtne. Darbs ar augumu, sevis fizisko pieņemšanu, dzīvības spēku, dzīves noliegumu, dabas izjūtu, sakņu enerģētiku, dzimtas informāciju.

2. Es esmu - kā attiecību subjekts, dalībnieks. Attiecības, draudzība, ģimene, vīrišķais, sievišķais, vecāki - bērni. Darbs ar pieķeršanos, nepieņemšanu, restarts tīrās jūtās, kopsajūtā, attiecību enerģētika.

3. Es esmu - kā daļa no sabiedrības. Ie-spēja sadarboties vai nespēja - noliekot sevi otrā plānā, jeb tiecoties uzkundzēties, manipulēt, uztvert citus, kā savu resursu. Kopīgā lauka enerģētika.

4. Es esmu - kā individualitāte, neatkārtojama būtne esoša saskaņā ar ar sava pašradošā mīlošā kodola starojumu. Darbs ar personības izkropļojumiem - sevis nepieņemšanas, nepazīšanas, nemīlēšanas viltus aizstājējiem. Mīlestības lauka enerģētika.

5. Es esmu - kā šīs pasaules līdzradītājs, jaunradītājs pieaugošā pašizpausmē un saskaņā ar esošo. Nespēja, bailes sevi izteikt, realizēt. Viltus nepieciešamība izrādīties, atšķirties, noliegt citus, pašmērķīgums. Radīšanas enerģijas vilnis.

6. Es esmu - kā šīs pasaules iz-zinātājs likumsakarību izpratējs, vērtību redzētājs un realizētājs. Veseluma dinamikas apzināšanās. Aizķeršanās vecās zināšanās, vecās vērtībās, subjektīva citu vērtēšana, tiesāšana. Atbrīvot enerģiju iepriekšējās dzīves uztveres pārradīšanai.

7. Es esmu - kā instruments Radītāja rokā, kā viena no krāsām, apzinoties visu mūžīgi sākotnējās radīšanas ideju staru krāsu paleti. Pieķeršanās kādai atsevišķai idejai, aprobežotu ideoloģiju radīšana, citu apkarošana - visgraujošākais spēks. Inspirācijas enerģija.

8. Es esmu - kā viena no dvēselēm ar savu uzdevumu, pašrealizācijas plānu. Spēja uztvert citus līdzīgi kā dvēseļu draugus kopīgā ceļojumā, mīlošā sadarbībā. Darbs ar nošķiršanos, pašizolāciju, bezmērķīguma sajūtu. Atgūt spēju un spēku saskaņoties ar saviem dzīves uzdevumiem. Mērķtiecības vektora enerģija.

9. Es esmu - sākotnēji un mūžīgi dievišķa būtne. Radītājs vienmēr ir manī un ap mani. Viss ir vienots Vienā Dzīvībā, Mīlestībā, Radīšanā, Tīrībā, Spēkā, Mierā.... Apziņa, kurā iespējams pārkausēt katru ierobežojumu.

Katra nākošā enerģija izaug no iepriekšējās un izsauc nepieciešamību pēc nākošās. Un tajā pašā laikā tās ir vienlaikus pastāvošas, katrā mirklī smalki saaustas, viena otru ietekmējošas. Tātad patiesi sajūtamas, izzināmas, izmaināmas holistiskā, vienotā pasaules uztvērumā.

Jānis Vītols
https://www.draugiem.lv/user/533182/blog/?p=13484835#_
Komentāri (0)  |  2015-08-05 21:32  |  Skatīts: 1110x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ