MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Arktūriešu vēstījums. 20.09.2015.


Mīļie, jūs sākat pamanīt, ka pasaulē notiek daudz pārmaiņu. Centieties neturēties pie koncepcijas, kā šīm pārmaiņām jāizskatās, lai būtu pareizi, tā vietā mācieties mierīgi vērot to, kas notiek apkārt. Vērojiet cilvēku reakciju un ieklausieties tajā, ko viņi saka. Pievērsiet uzmanību pieaugošajam tracim ap politiskiem darboņiem, kas cīnās par to, lai noturētu jūs tur, kur viņi vēlas: bailēs un vecajā enerģijā. Vai pamanījāt, ka reklāma kļuva arvien uzbāzīgāka un kaitinošāka?

Visas vecās un blīvās enerģijas formas cenšas ar visiem spēkiem noturēties, neskatoties uz pastāvīgi pieaugošo apziņas Gaismu, kas pārpludina Zemi šajā laikā. Tie, kas joprojām vēl stingri turas pie bailēm, kas balstās uz nepamodušās apziņas projicēšanu, vienkārši nezina un pagaidām neinteresējas par attīstītākiem un vieglākiem dzīvesveidiem.

Šīs mīļās dvēseles turpina stingri pretoties pārmaiņām, cerot noturēt sevi un pasauli tajā, kas ir pazīstams vai izdevīgs, izmantojot instrumentus, kas vairāk ar daudziem nerezonē. Vairums no jums pamana, ka kļuva vieglāk redzēt, kas slēpjas aiz murgiem, kurus jūs dzirdat un redzat... jūs vairāk nedzīvojat tajā līmenī.

Ejot savu garīgo meklējumu ceļu, jūs uzzinājāt, ka bijāt radītāji, un ka cilvēki paši rada savu likteni. Tas bija par iemeslu tam, ka daudzi nopietni skolēni skatās uz savas dzīves “problēmām”, kā uz garīgajām neveiksmēm, kā uz pazīmēm, ka viņi nesaprot patiesību pareizi. Visdrīzāk katru jūsu dzīves “problēmu” jūs paši apzināti un pareizi radījāt, lai mācītos un augtu. Šajā jūsu ceļojuma brīdī nav nejaušību.   

Šis ir klusuma un uzticības laiks. Ļaujiet sev absolūti neko nedarīt un vienkārši būt. Vecas koncepcijas iegrožo cilvēci ar pārliecību, ka laiks, kad jūs neko nedarāt, atspoguļo slinkumu. Rezultātā pasaule ir pilna ar cilvēkiem, kas nepārtraukti steidzas, kas ir zaudējuši kontaktu un izpratni par savu kluso vietu, kur var atpūsties un atjaunoties. Pavadiet laiku dabā, pat ja tas ir neliels skvērs pilsētā. Meklējiet vietas, kur jūs varat vienkārši atrasties bez trokšņa un nekas jūs netraucē. Mācieties vienkārši klausīties klusumu.

Bieži vien ir ļoti grūti atrast laiku klusumam, kad esi aizņemts ar mājas darbiem vai darbu. Tomēr, ja jūs pacentīsieties, tad drīz sapratīsiet, ka spējat viegli un ātri sakoncentrēties un ienest mieru savā ikdienā. Daži mostas nakts vidū, lai meditētu un padomātu, jo tas ir vienīgais klusais brīdis.

Daudzi no jums zina par noteiktiem datumiem, kad pirmais vilnis augšāmcelsies. Nepierakstiet augšāmcelšanos pie noteikta datuma. Tas nozīmē, ka tuvojoties šim laikam tie, kas ir gatavi pāriet uz augstāko dimensiju enerģijām, izdarīs to. Priekšstats, ka tas var notikt tikai noteiktajā datumā, ir 3D priekšstats. Faktiski daudzi no jums jau ir tur vai arī ienāk šajās enerģijās.

Nebaidieties, jūs nepametat, bet fiziskajos ķermeņos pārejat uz jauno rezonansi, kuru atpazīstat jaunas izpratnes rezultātā. Lūk, kāpēc ir nepieciešams attīrīt šīs un iepriekšējo dzīvju vecās enerģijas.   

Negaidiet pēkšņi ieraudzīt, ka visi kari beidzās, jo vēl joprojām daudzi nav gatavi iziet no šiem un līdzīgiem 3D notikumiem. Taču jūs nepiedalīsieties karā, ja paši neizlemsiet, jo tas vairāk nav jūsu apziņas daļa.

Daži karavīri pēc piedalīšanās kara darbībās atklāja, ka viņu apziņas stāvoklis attīstījās augstāk par nogalināšanu un vardarbību, un tādējādi viņos notika intensīva iekšēja cīņa, kas izsauca vainas sajūtu, apjukumu un kraha stāvokli. Daži no viņiem, neredzot citu ceļu, izvēlējās pašnāvību, kas viņiem likās kā vienīgā izeja.

Šie mīļie ticēja tam, ko viņiem teica, tā vietā, lai uzticētos savai intuīcijai un uz šo notikumu pamata guva smagu personīgās varas un izvēles mācību. Šo stingro pārliecību viņi pārnesīs uz nākamo dzīvi, kurā būs miera nesēji.

Vienotības apziņas sasniegšana izpaužas, kā attieksmes maiņa pret tā saucamajiem “ienaidniekiem”. Ziņas bieži vien propagandē bailes, pastāvīgi fokusējot uzmanību uz kaut kādu “ienaidnieku”, lai saņemtu pilnīgu sabiedrības piekrišanu, ka vajadzīgas papildus kara darbības un kontrole.

Vienmēr atcerieties, ka “ienaidnieks” arī ir Dievišķības izpausme, bet ne tik attīstīta, kā jūs. Ir dvēseles, kas inkarnējās tikai dažas reizes un nezināšanas dēļ atļāva sev tikt pakļautiem hipnozei ar atšķirtības un dualitātes tēliem. Tāpat arī, nezinot, kas viņi patiesībā ir, viņi atdod savu personīgo varu tiem, kuri apgalvo, ka viņiem uz visu ir pareizas atbildes un kuri savukārt izmanto savus sekotājus, lai sasniegtu personīgos, aprobežotus, egoistiskus un varas kārus mērķus. Visi, galarezultātā, atmodīsies, jo tas ir jāizdara, bet tam, iespējams, būs vajadzīgas daudzas dzīves.

Laiks, šķiet, skrien ātrāk un ātrāk, piespiežot visus just negantu vajadzību katru dienu veikt daudzus darbus. Tas notiek tāpēc, ka enerģija kļuva pilnīgāka un tās vibrācijas pieauga, atstājot aizmugurē veco un lēno, pie kā jūs pieradāt. Šajā jaunajā un augstākajā enerģijā jūs pamanīsiet, ka pat, ja jums ir bezgalīgs darbu saraksts, izdarīt tos var vieglāk un ātrāk. Lēmumi, šķiet, paši nāk pēc vajadzības.

Jūs varat pamanīt, ka cilvēki, vietas un priekšstati, kas agrāk jūsos izsauca kritiku un nosodīšanu, vienkārši vairāk nešķiet svarīgi. Mīļākās filmas, grāmatas, mūzika, žurnāli, seriāli, dažas sporta sacīkstes un citas izklaides jums vairs nav tik interesantas kā agrāk. “Izklaides”, kas fokusējas uz cilvēkiem ar nosodīšanu un sarkasmu, vairs nav patīkamas, bet tā vietā, norāda uz neattīstītu uzvedību, kas balstās uz atšķirtības sajūtu.

Arktūrieši vēlas, lai jūs zinātu, ka laika apstākļi kļūs mierīgāki. Tuvojas laiks, kad pasaule, kas nogura no cīņas, kas pārņēma daudzus, varēs atpūsties.

Ugunsgrēki, plūdi un ekstremāli laika apstākļi – tas ir veids, kā Gaija atbrīvojas no vecas un sapuvušas enerģijas, kas vēl bija palikusi. Tas ir vajadzīgs Gaijas augšāmcelšanās procesā. Šie notikumi domāti arī tam, lai varētu vienlaicīgi daudzus atmodināt. Vecā enerģija “trūcīgie un turīgie” nestrādā, kad visi nokļūst vienādos apstākļos un saskaras ar vienādām problēmām. Katrā dzīvē visiem Zemes notikumiem ir vien vienīgais mērķis – atvest, galarezultātā, katru dvēseli pie Vienotības apziņas, kas savā tīrākajā formā ir Mīlestība.     

Bēgļi, ko jūs redzat katru dienu, kas bēg no kara un vardarbības, pievērš pasaules uzmanību, lai arvien dziļāk varētu izprast Vienotību, ka visi ir saistīti neatkarīgi no valodas un ādas krāsas. Šī problēma pievērš uzmanību un palīdz daudziem cilvēkiem, kas dzīvo pēc principa “mani tas neskar” un kas domā, ka notikumi, kas notiek kaut kur tālu, uz viņiem neattiecas, atmosties. Tas arī ir lielisks piemērs tam, ka karš un vardarbība neko nerisina.

Vienmēr atcerieties, ka katra dvēsele izvēlas vai tai palīdz izvēlēties notikumus, kas ir vajadzīgi, lai tā atmostos. Pārbaudījumi, kas jūs apmāca, ir atļauti tikai tad, kad cilvēks ir sasniedzis evolūcijas spēku, kas ir vajadzīgs, lai tiktu galā ar problēmām un gūtu no tām mācību. Ir garīgi attīstītas dvēseles, kurām liekas, ka viena liela problēma seko viena pēc otras un jautā: “Kāpēc?”. Tas notiek tāpēc, ka šajā enerģētiski jaudīgajā laikā lielākā daļa no jums atnāca ar veselu sarakstu ar dzīves mācībām, kuras ir jāpabeidz, lai pārietu uz augšāmcelšanās enerģiju. Ja jūs nebūtu pilnībā gatavi tam, jums neatļautu iziet tik daudzas mācības.

Mēs gribētu pabeigt vēstījumu ar dažiem vārdiem par godu. Godīgums un gods ir ļoti svarīgi, pieņemot lēmumus, un lai saglabātu personīgo viedokli. Kad darbība izriet no augstākās cilvēka patiesības izpratnes (pat ja viņam ir pilnībā 3D uzskati), viņš ļauj sev būt atvērtam pārmaiņām un augstākai savu uzskatu un darbību izpratnei.

Obligāti, lai katrs, kas nopietni attiecas pret garīgo ceļojumu, būtu īpaši godīgs pats ar sevi: “Vai es sekoju šim noteiktam uzskatam un darbībai, jo tas liek man justies un izskatīties svarīgam? Vai tas dod man pārākuma sajūtu pār citiem? Es šaubos, bet turpinu darīt kā parasti? Es baidos, ja nebūšu vienisprātis ar ģimeni, baznīcu, draugiem, vecākiem, viņi atstums mani?”

Šos jautājumus, kas attiecas uz ilgiem un striktiem uzskatiem, vajadzētu uzdot katram cilvēkam, kas nopietni attiecas pret garīgu attīstību: “Es ticu tam, jo tas man atklājās kā patiesība vai arī tāpēc, ka man tā teica? Vai bailes pazaudēt autoritāti, kā skolotājs, konsultants, vecāks vai draugs liek man pieturēties pie tās uzskatu sistēmas, kuru es pāraugu?”

Godam, godīgumam un tīram nodomam jābūt visu darbību un uzskatu pamatā, lai augtu, mācītos un augšāmceltos.

Tie, kas patiešām zina patiesību, glabā savas zināšanas slepeni, klusi un svēti, un nejūt vajadzību kliegt par to uz katra stūra un mainīt kaut ko vai kādu.

Mēs – Arktūriešu grupa
20.09.2015.


Tulkoja Ina Irbe

Man šķita interesants un noderīgs arī šis videomateriāls –

Komentāri (0)  |  2015-09-25 18:03  |  Skatīts: 1591x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ