MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Ko pierakstīt blociņā. (Agnese Bērziņa)


1. Ego ir Dieva radīta, šīs dimensijas izpausmes forma. Jebkura pieredze, kādu šeit apgūstat, ir ego pieredze. Personības pieredze.

2. Ego ir liels un bezgalīgs, tāpat kā jebkas, kas ir Dieva radīts. Personība caur savu apziņu var ļaut sev to apzināties vai nē. Tieši tik lielā mērā, cik atļaujam sev JUST.

3.Vienīgā ego daļa, kas transformācijas procesā tiks neatgriezeniski izmesta ārā kā pilnīgi nederīga, ir patmīlība. Jo tā nav Dieva radīta pirmsākumā.

4.Patmīlība ir pseidoforma, kas spēcīgi caurauž cilvēka informatīvo lauku, īpaši spilgti izpaužoties tieši tajās jomās, kur pats sev netic.

5.Ego iekšējā pasaule savā ietilpībā un izpausmēs, un spējā ietekmēt dzīvi ir neskaitāmas reizes lielāka par ārējo. Jo patiesībā iekšējo pasauli nav iespējams paverdzināt.

6. Sieviešu un vīriešu ego neatšķiras. Atšķiras pilnīgi katra indivīda ego.
Visvairāk vīriešiem un sievietēm atšķiras priekšstati par dzimumiem, un kā tiem jāuzvedas ; ).

7. Priekšstati, principi, ekspektācijas, piederības, pārliecības un citi rāmji tiks nojaukti atkal un atkal, līdz cilvēks būs no tā brīvs. Brīvs just, brīvs atcerēties, brīvs mainīties, brīvs piecelties, brīvs dzīvot, brīvs nomirt, brīvs BŪT.

8. Ego transformācijas atslēga ir sirds.
Tā tiks atvērta.

9. Tad sirdis satiksies. Un tas mainīs pasauli.

Debesis

Avots : https://www.facebook.com/?sk=h_chr

Komentāri (0)  |  2015-10-27 16:14  |  Skatīts: 1263x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ