MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Virzies uz patieso!


Vai pazīsti situāciju, kad pēkšņi nez kādēļ sāc izvairīties no tā, kas Tev tiešām ir svarīgs, nozīmīgs vai patīkams? Izvairīties no darba, kas Tev patīk, no svarīgas tikšanās vai no iespējas beidzot sākt realizēt kādu ilgi izsapņotu projektu. Tā vietā Tu pēkšņi no visas sirds sāc kārtot drēbju skapi vai rakstīt e-pastā atbildes uz maznozīmīgām vēstulēm vai izdomā iet iepirkties!

Izrādās, ka iemesls ir pavisam vienkāršs - Tu atliec sev svarīgo darbu uz vēlāku laiku, jo ir bail no neveiksmes. No tā, ka neizdosies. No tā, ka kļūdīsies. Un patieso vēlmi mēģini apslāpēt ar surogātvēlmēm. Rezultātā iekšējais spēks jeb radošā enerģija, kas tika krāta patieso vēlmju realizēšanai, tiek izšķērdēta.

Bieži vien mēs arī vēlmes izdomājam tādas, kas ir pretstatā mūsu patiesajām vēlmēm, kurām būtu jāsagādā patiesas, mums vajadzīgas sajūtas. Arī pārspīlēta tieksme gūt lielus panākumus var būt pašapmāns, kas aizved prom no sajūtām, kuras īstenībā meklējam. Ir jātiek skaidrībā, ko tad īsti es vēlos sajust, darot to, ko daru, tiecoties, pēc tā, pēc kā tiecos. Tas, ko apzināti darām saskaņā ar savu patieso vēlmi, dod īpaši lielu un radošu spēku. Tad nekas neapturēs, pat iespējamās problēmas ne! Tad problēmas vienkārši atrisināsim, nevis izvairīsimies no tām.

Viens no veiksmīgākajiem veidiem, kā pārvarēt izvairīšanos no patiesajām un pakļaušanos surogātvēlmēm, ir iztēloties sevi jau darām to, ko gribas atlikt. Iztēlojies, kā Tu jutīsies, darot šo darbu. Iztēlojies, ka paveic to viegli, bez vismazākās piepūles un esi apmierināts un baudi darba rezultātu. Pārstāj tērēt savu spēku nelietderīgi citur un sāc, iesākumā kaut iztēlē, būt tajā, kas Tev sagādā īstu prieku! Pamēģini atkārtot šo iztēles vingrinājumu vairākas reizes. Eksperiments būs izdevies, līdzko sajutīsi radošā spēka pieplūdumu. Tā Tu uzsāksi kustību savu patieso vēlmju virzienā un Tevis iztēlē radītais atspoguļosies Tavā realitātē. Izdošanos Tev!

Cieņā, Janita Andersone

Komentāri (0)  |  2015-11-11 17:42  |  Skatīts: 1049x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ