MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


11 veidi, kā izveidot kontaktu ar saviem garīgajiem pavadoņiem


Vērsies pie sava garīgā atbalsta tīkla,
vadoties pēc Rebekas Kembelas (Rebecca Kampbell) padomiem.

Tev ir garīgo pavadoņu komanda, kas gaida, lai varētu tevi atbalstīt. Vienīgais āķis ir tāds, ka viņi nevar tev palīdzēt, ja vien, tu viņiem vispirms nepalūdz.

Rūpīgi atlasīti un strādājot, tikai tev, garīgie pavadoņi ir būtnes, kas pilnībā veltītas tavai izaugsmei. Daudziem bijušas dzīves šeit, uz Zemes, un tāpat, kā tev, arī viņiem ir elektisks dāvanu, gudrības un pieredzes uzkrājums. Perfekti sagatavoti tavam augstākajam aicinājumam, viņu vienīgais darbs ir tevi atbalstīt un vadīt, cik vien daudz vai maz vēlies. Savos seansos ar klientiem, esmu atklājusi, ka vairumam cilvēku ir aptuveni seši gidi savā iekšējā lokā, pieaicinot jaunus, ja viņiem tas vajadzīgs.

Te būs 11 vienkārši veidi, kā attīstīt savas attiecības ar saviem garīgajiem `policistiem`, tieši šobrīd:

1.Izsaki skaidru lūgumu.
Mūsu garīgie pavadoņi var vadīt mūs visā, - no automašīnas stāvvietas atrašanas līdz lauztas sirds dziedināšanai, no spējas vairāk izjust prieku līdz īsta darba atrašanai, no drosmes īstenot savu augstāko aicinājumu līdz pagātnes atlaišanai. Neviena prasība nav par lielu vai mazu, specifisku vai plašu. Taču, tā kā, mēs dzīvojam brīvās gribas pasaulē, lai viņi varētu sākt kārtot lietas, vispirms, mums par to ir jāpalūdz.

2.Esi atvērts.
Kad es sāku strādāt ar saviem garīgajiem pavadoņiem, es pavadīju daudz laika gaidot, kad viņi parādīsies melnā un baltā, pirms sāku viņus uztvert nopietni. Es vēlējos personiskas attiecības, redzēt un sajust viņus, kā varēju draugu vai ģimenes locekli. Es vēlējos zināt viņu vecumu, stāstu, viņu personību un matu krāsu. Es vēlējos viņus ielūgt uz vakariņām un dalīties sarkanvīnā. Brīdī, kad atlaidu, ko biju iedomājusies, kādai šai pieredzei vajadzētu būt (piem., ka viņiem vajadzētu būt budistu mūkiem vs metāla dziedātājam, ka man viņus vajadzētu redzēt vai dzirdēt, ka man vajadzētu saņemt viņu vadību uz sava iekšējā ekrāna vai caur citu personu), manas attiecības ar pavadoņiem padziļinājās. Atlaid savas domas par to, kādiem viņiem vajadzētu būt. Un atver sevi viņu vadības saņemšanai veidos, kas pārsniedz tavas gaidas.

3.`Satiec savus garīgos pavadoņus` meditācijā.
Mūsu garīgie pavadoņi, vienmēr ir gatavi veidot kontaktu ar mums, taču, reizēm, noskaņoties uz viņu frekvenci nav tikpat viegli kā ieslēgt TV (pēdējais nav pirmais). Veltot laiku meditācijai, tas ir lielisks veids, kā uzsākt kontaktu ar saviem pavadoņiem.

4.Izveido garīgo pavadoņu vadības kārbu.
Atrodi sev mazu, īpašu kārbu saziņai ar saviem garīgajiem pavadoņiem. Uz mazas papīra strēmeles uzraksti jautājumu vai kaut ko specifisku, kur vajadzīga viņu palīdzība. Saloki papīra strēmeli un ieliec kārbā.

5.Lūdz zīmi.
Izvēlies konkrētu objektu, kuru vēlies saņemt, kā komunikācijas ar saviem pavadoņiem, zīmi. Tas var būt jebkas, sākot no tāda simbola kā zvaigzne, līdz sarkanai rozei. Pirmoreiz, kad izdarīju šo izvēli, tā bija persika krāsas spalva. Pēc 60 minūtēm, es atradu persika krāsas spalvu, kas mani sagaidīja pie parādes durvīm.

6.Radi sakrālu vietu.
Radi sakrālu vietu savai saziņai ar saviem pavadoņiem katru dienu. Tā var būt palodze, tavs naktsgaldiņš vai vesels istabas stūris. Ik dienu, pavadi kādu laiku, lai sazinātos ar saviem pavadoņiem. Tāpat, kā ar jebkurām attiecībām mūsu dzīvēs, lai tās pilnveidotos, mums tajās jāiegulda.

7.Intuitīvā rakstība.
Viens no maniem iecienītākajiem veidiem saziņai ar augstāko valstību ir intuitīvā rakstība. Sāc ar sakrālās vietas attīrīšanu, aizdedzot sveces un apsēdies pie sava žurnāla un divām atšķirīgas krāsas pildspalvām. Ar pirmo pildspalvu uzraksti savu jautājumu. Tad, paņem otru krāsaino pildspalvu, lūdz saviem pavadoņiem atbildes un ļauj atbildei plūst caur tavu roku uz papīra.

8.Aicini savu komandu.
Ja tu esi uzņēmies īpašas pūles, nebaidies izsaukt labākos pavadoņus darbam! Piemēram, ja tu raksti savu pirmo grāmatu, tu vari pasaukt pavadoni, kurš ir sarakstījis grāmatas vai dzeju pats savā dzīvē. Ja ej caur īpaši smagu laiku, tev vajadzētu aicināt viedu skolotāju-pavadoni, kas palīdzētu tev saprast, ko situācija tev cenšas iemācīt. Piemēram, kad es rakstu, es paaicinu savu iecienītāku Sūfisma dzejnieku un Dievmāti. Kad strādāju reklāmā, pirms lielas prezentācijas man vajadzēja izsaukt vienu no tiem vecās skolas pārstāvjiem palīdzēt man manas koncepcijas pārdošanā, un, ikreiz, tas nostrādāja!

9.Nenorādi viņiem.
Tāpat, kā darbavietā, labākie līderi ir tie, kuriem ir skaidrs uzdevums un viņi uzticas, ka komandai piemīt prasmes, šo darbu paveikt. Ar tavu garīgo pavadoņu komandu ir tāpat. Esi skaidrībā par to, kādu vadību vēlies un uzticies, ka darbs tiks paveikts. Nenorādi, nešaubies, vienkārši uzticies, ka darbs ir paveikts.

10.Ievies garīgo pavadoņu vadības žurnālu.
Veic ierakstus par visa veida vadību, vīzijām, sapņiem vai intuitīvām norādēm, kuras saņem. Kontakts ar taviem garīgajiem pavadoņiem prasa pierakstīt un uzticēties intuitīvai vadībai, kad to saņem.

11.Saldus sapņus.
Miegs ir brīnišķīgs veids, kā sazināties ar saviem garīgajiem pavadoņiem. Pirms dodies uz gultu, lūdz savus pavadoņus atnākt pie tevis, kamēr guli. Kad no rīta atmosties, tver savu žurnālu un sāc pierakstīt vēstījumus, kurus saņēmi savos sapņos. Neatkarīgi no tā, vai tev par to ir atmiņas, esi atvērts idejai, ka informācija atnāks, kad uzliksi pildspalvu uz papīra. Pieraksti jebkuru domu, kas ieskrien tavā prātā, neatkarīgi no tā, kādas sajūtas tā raisa.
 
Tulkoja: Kwana Mikaela © 2016`Janvāris
Komentāri (0)  |  2016-01-09 17:18  |  Skatīts: 1542x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ