MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Izvēlies vienu mandalu un uzzini, ko tā vēsta par tavu raksturu un tuvāko nākotni


Reizēm ir jādzird pareizie vārdi, kas mūs mudinās darīt lietas un virzīties pareizajā virzienā. Ko šīs mandalas var pavēstīt par tevi pašu un ieteikt, kā rīkoties? Izvēlies vienu mandalu un skaties turpinājumā skaidrojumu! Man patika šis skaidrojums... Varbūt palīdz arī Tev!
  1. Harmonija. Pašreiz notiekošais tevi nomāc, tāpēc pārdomā visu, ko līdz šim esi darījis, saistībā ar problēmām. Tev jāatrod balanss starp savām vēlmēm un vajadzībām!
  2. Iespēja. Tu nejūties piepildīts un tev kaut kā trūkst, tev nepieciešami jauni izaicinājumi. Neatsaki iespējām, kas tev tiek dotas.
  3. Intuīcija. Uzticies savai iekšējai balsij, tā tevi nepievils! Ieklausies citos un esi atvērts, nenosodi citus par viņu rīcību!
  4. Vīzija. Iztēlojies savu nākotni. Kāda tā ir? Vai tajā ir tie cilvēki, kas ar tevi ir tagad? Nostādi mērķus un dari visu, lai tos sasniegtu!
  5. Piedošana. Pievērs uzmanību savām sajūtām, vai jūtas pret kādu joprojām tevi neliek mierā? Kad piedosi sev un citiem, tikai tad sāks dzīt visas rētas!
  6. Komunikācija. Tu esi noslēpumains un interesants. Pārdomā, ko tu runā konkrētās situācijās, kā arī to, ko tu līdz galam nepasaki.
  7. Iztēle. Skaties uz notiekošo no cita skatupunkta. Pārstāj uztraukties un pārdomāt visu vairākas reizes! Ļauj iztēlei un tam, ko tu mīli, vadīt sevi!
  8. Mīlestība. Nemeklē jaunu mīlestību, bet nostiprini to ar jau esošajiem cilvēkiem, pavadot ar viņiem vairāk laika. Taču jāiemācās mīlēt arī sevi pašu.
  9. Līdzjūtība. Esi maigāks, un neļauj negativitātei bojāt tavu garastāvokli regulāri. Klausi savai sirdij!
  10. Spēks. Nenovērtē sevi tik zemu, pacel latiņu un dari vairāk! Nebaidies pieņemt to, ko patiešām esi pelnījis! Tu spēj paveikt daudz vairāk, nekā tev šķiet!
  11. Iedvesma. Ievēro to skaistumu, kas tev ir apkārt un novērtē to, kas tev jau ir dots! Parādi savus talantus un notici saviem spēkiem! Atveries!
  12. Aizsardzība. Tava intuīcija tevi nepievils, klausi savai sirdsbalsij un tā aizvedīs tevi pie nospraustā mērķa! Mīlas lietās centies nebūt tik aizrautīgs, lai nenāktos ciest!
  13. Pārliecība par sevi. Tev patīk dominēt. Harizmātisks, ar līdera dotībām apveltīts. Nebaidies no jaunām iespējām, tās tikai vedīs tevi tālāk!
  14. Motivācija. Pienācis laiks turpināt tos darbus, kurus reiz uzsāki, tāpēc nesēdi uz vietas un rīkojies! Tu iegūsi to, ko vēlies, tikai tad, kad darīsi ko lietas labā!
  15. Transformācija. Šī mandala tev iesaka parādīt sevi jaunā slavas gaismā.Ir lietas, kas tevi attur no kaut kā jauna uzsākšanas, tāpēc izvērtē to, kas tev joprojām ir nepieciešams.
  16. Iespēja. Tu nejūties piepildīts un tev kaut kā trūkst, tev nepieciešami jauni izaicinājumi. Neatsaki iespējām, kas tev tiek dotas.
  17. Radīšana. Ja izvēlējies šo mandalu, tad tev ieteicams pievērsties kreatīvākām nodarbēm, kas ļaus tev izpausties, vai tā būtu dejošana, gleznošana, mūzika, vai arī kas cits!
  18. Pateicība. Pavaicā pats sev, par ko tu šobrīd esi pateicīgs, un novērtē to, kas tev jau ir! Reizēm mēs iestrēgstam, vēloties vairāk un vairāk, taču aizmirstam par to, kas mums jau ir dots.
  19. Instinkts. Centies koncentrēties uz svarīgākajām lietām un darbiem! Virzies uz priekšu, neatskatoties, un tu nekļūdīsies!
  20. Saistības. Ja alksti pēc saistībām, tad šis ir īstais laiks, lai uzsāktu ko jaunu! Komunicē ar citiem un esi atvērtāks!
Avots: higherperspectives.com

 

Komentāri (0)  |  2016-01-30 16:59  |  Skatīts: 1765x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ