MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Sudrabs ne tikai matos, bet arī debesīs...


Ir daudz lasīts, kā dzīvi padarīt krāsaināku vai novērst domas uz ko citu… Kā viens no paņēmieniem esot izdarīt ko tādu, ko nekad neesi darījis… -
Saulainā rītā, gan par to nedomājot, tas notika ar mani… Pa ceļam uz jūru piestāju pie viena “balsotāja”. Nekad to nebiju darījusi, bet tā kā paskatījos, ka tā ir sirma kundzīte - nodomāju, nekas tak slikts nevarētu notikt, jo ir dzirdēts, ja sudrabs matos, tad zelts sirdī.
Nezinu kāpēc, bet man vispār simpatizē cilvēki ar izteikti sirmbaltiem matiem. Liekas, ka viņi ir dabīgi un īsti - tādus bieži nemaz neredz.
Kopīgais brauciens nebija garš, bet saruna lika pasmaidīt un pat ko jaunu uzzināt.
Runājām par mieru un relaksēšanos pie dabas un par to, ka redziet, esot katru rītu tukšā dūšā jāiedzer glāze ūdens (to es zināju), kurā iepriekšējā vakarā ir iemaisīta tējkarote ar medu (tas man bija jaunums). Tas esot labi nervu stiprināšanai un galvenais - medus vērtīgās īpašības strauji izplatās pa visu organismu, kas esot ļoti svarīgi.
Lūk tā!
Un vispār, es braucot par vēlu uz jūru (9.00), jo ozona slānis ir plāns un saule pārlieku intensīva. Tā kā man jau ap 11.00 vajadzētu doties mājup... Tad, pasniedzot šokolādi, mani palūdza apstāties. Abas novēlējām viena otrai patīkamu dienu un atvadījāmies!
Kādu mirkli padomāju par sirmo kundzīti ar smaidu un devos pie jūras. Ilgs laiks bez domām par viņu man nepagāja, jo nogaršojot ļoooti garšīgo šokolādi, bija jādomā par to, ka neesmu tādu mūsu veikalos manījusi. Būs tā kārtigāk jāpaskatās.
Kā jums liekas, kas notika 11.00? Zilajās debesīs sāka parādīties lieli, balti un pūkaini gubu mākoņi - tikpat skaisti kā sirmās kundzītes galvas rota.
Tad nu biju klausīga un jau atkal ar smaidu braucu mājās…
Nebija jau nezin kāds piedzīvojums, bet kas mīļš un nedaudz burvīgs gan. Un pats galvenais, ka uz kādu laiku manā galvā ikdienas uzbāzīgās domas bija pastumtas maliņā.
Arī šobrīd.
Tātad - šis paņēmiens strādā…

Ar stāstu dalījās Aiva Ā.

P.S. Ja arī Tev ir kāds stāsts ar kuru esi gatavs/a dalīties, sūti to uz dveselesstigas@gmail.com
vai harmonija53@inbox.lv
Komentāri (0)  |  2016-05-12 20:57  |  Skatīts: 1301x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ