MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Iespējams, esi aizmirsis, ka…


… dzīvē svarīga ir PATI DZĪVE!

Atlaid vēlmi kontrolēt, jo pats Visums spēlē ar Tevi lielo eksistences spēli.
Uzaicini savā dzīvē brīnumu, atļauj to savā saprātā un katra tavas dzīves sekunde kļūs par brīnumu. Paplašini savu uztveri līdz pat kopdarbībai ar Veselumu un tu iegūsi Zināšanas, pēc kurām vienmēr esi tiecies. Tava dzīve kļūs pilnīga, garšīga, skaista, spontāna, viegla, tajā parādīsies spēles elementi, bērna azarts, laimīga cilvēka smiekli. Tu būsi pārsteigts par notikumu, kuros pats piedalīsies, milzīgajiem mērogiem. Tu sajutīsies viens vesels ar Visumu. Tu pamodīsies!

Ieklausies, viss runā ar tevi, un viss, kas eksistē, ir domāts tev.
Nav nekā nejauša – ne saules stari, ne rāpojošā skudra, ne garāmgājēju izmestās frāzes, grāmata, kas nonākusi redzes lokā, reklāmas plakāti, mākoņi, lietus, laimests loterijā, zaudējums, kredīts, salūzušas lietas, aizmirstas lietas, tavs nogurums, tavs prieks, peļķes, netīrumi uz zābakiem, iesnas, komunālās maksas pieaugums, aizmirsti vārdi, ar acu kaktiņu nejauši noskatīts skūpsts, apskāviens, smaids. Tas viss runā ar tevi, tas viss alkst tavas uzmanības, tavas līdzdalības.

Tu aizmirsi, ka dzīvē svarīga IR PATI DZĪVE!
Tu izgudroji sev mērķi, izejot no savas domas par beigām, izejot no pārliecības par to, ka tu esi tikai ķermenis, MIRSTĪGS ĶERMENIS, kam lemtas tikai kādas nedaudzas dzīves drumslas.Tavi mērķi tevi pievelk tikai tam, kas tev nav vajadzīgs un atvelk tavu uzmanību no spēles. Bet tu taču esi daudz lielāks, grandiozāks, varenāks par to, ko spēj izdomāt tavs Ego. Tu alksti atzinības, naudu, varu, finansiālu brīvību – taču esi aizmirsis, ka tu esi šīs realitātes RADĪTĀJS, tu esi tās AVOTS, tās Kosmiskais Arhitekts.

Paskaties uzmanīgi uz pasauli sev apkārt.
Paskaties uz cilvēkiem, kuri steidz uz darbu, neapmierināti ar spiešanos sabiedriskajā transportā. Tev šķiet, ka tie ir tik tālu no tevis, tik sveši tev, vai ne? Bet tu taču zini katru no tiem, zini tik sen, ka nav tādu ciparu un rakstu – tik senu. Tu jūti katru no viņiem – tāpat kā sevi, saproti bez vārdiem, sajūti ikkatru to domu kustību, emocijas un vēlmes. Iegremdējies pūlī, kā dzimtajā miteklī, un izkūsti tajā, sajūties kā daļa no kaut kādas grandiozas ieceres, kļūsti par dzirksteli sildošā kolektīvā saprāta ugunskurā, pārvērties par daļiņu no veselas cilvēces Gara, ļauj sev atdzerties no mūžīgās dvēseļu radniecības avota.

Vēro formas, krāsas, apbrīno parādību skaistumu, mācies gudrību no mākoņiem, iemācies dzīves pamatus no akmeņiem.

Skaties uz Sauli un redzi tajā sevi!  Tu esi savas sistēmas centrs, ap tevi riņko pasaule, tava personīgā pasaule, jo tu taču esi Gaisma – kas iekļūst visur, piepilda visu un zin visu. No tavu staru spēka dzimst tīras sirdis, tavu vētru brāzmās lūzt likteņi. Tavi nolūki, tava griba, tava gudrība, tava Mīlestība rada šo pasauli un nav neviena cita Radītāja, izņemot tevi.

Savieno visu vienā, neļauj sadzīves loģikai izjaukt Visuma principu “Kas augšā, tas – apakšā!”
Savieno sevi ar visu cilvēci, Zemi ar visu Kosmosu, savu apziņu ar visu Visumu. Neļauj sev samierināties ar mazumiņu, meklē sakarus tur, kur pirmajā acu uzmetienā to nav. Tu esi sarūgtināts un skumsti – skaties, kā transformējas visas tavas lietas un apkārtējo garastāvoklis. Tu esi iemīlējies, iedvesmots, sajūsmināts – pavēro dabu, putnus, zinātniskos atklājumus, senās zināšanas, jaunus cilvēkus, kuri ienāk tavā dzīvē. Tu piedzīvo vienotību ar augstākajiem spēkiem – ievēro, kā realitāte atspoguļo tavas atklāsmes ar pārsteidzošu notikumu kaskādi. Neļauj nekam būt nejaušam, vēl jo vairāk – sev.

Atklāj sevī dzīves vērotāju, atklāj sevī savu sapņu vērotāju.
Vērīgi ieskaties pagātnes bildītēs, esi uzmanīgs pret domām un, konkrētāk, ar vēlmēm. Noskaidro, kur slēpjas tavs “Es” un ļauj tam paplašināties līdzi Visumam. Jūties kā daļa no Visa, jūties kā viens vesels, savieno savas kārtas un izjūti savu daudzslāņainību. Atrodi Avotu un savienojies ar to. Iepazīsti to, kas caurvij visu telpu un pārvar laiku – ej dziļāk mīlestībā un mācies no tās, kamēr savienosies ar to nedalāmā veselumā, kamēr būsi pārliecināts, ka tev nav bail pazaudēt sevi, pārliecināts, ka esi pilnība un nav spēka, kas apdraudēs tavu bezgalību.

Apstājies un ļauj sev BŪT!

Sajūti, kā garšo, smaržo šī esība, kā tā izskatās, kāda ir tās faktūra, iemācies būt tā, lai katrā sekundē atklātos mūžība. Un tagad uzmanīgi skaties, kā pati esība atgriež tev tavu pazaudēto dievišķību.


Autors nezināms

Tulkoja: Ginta FS
Komentāri (0)  |  2016-05-19 23:20  |  Skatīts: 1495x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ