MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Akaši ierakstu meditācija


Lūdz, lai Tevi ietver Dievišķā Baltā Gaisma un piesauciet erceņģeli Metatronu, lai viņš palīdz Tev piekļūt Akaši ierakstu zināšanām, gudrībām, dziedināšani un patiesībai.

Atļauj sev vienkārši būt, un kādu laiciņu pavadi tikai veicot dziļas ieelpas un izelpas.

Iztēlojies kā ieelpo baltu gaismu un kā kopā ar izelpu izlaid ārā sasprindzinājumu, stresu un sāpes.

Ieelpo baltu gaismu, kas piepildīta ar positīvu enerģiju, mīlestību, atslābināšanos un spēku, bet uz izelpu ļauj visam iet.

Ieej sevī.

Akaši ieraksti tiek turēti ļoti dzidrās, smalkās un vieglās vibrācijās, tāpēc Tev būs jāpaceļ savas vibrācijas, lai tiktu klāt šiem ierakstiem.

Kad esi gatavs, lūdz Metatronam lai vada Tevi cauri Akaši ierakstiem.

Iztēlojies gaismas liftu, kas parādās Tavā priekšā un atver durvis. Iztēlojies kā ieej tajā iekšā un, kad durvis aizveras, sajūti kā celies ar to augšup.

Liftam ceļoties uz augšu, sajūti kā nonāc tuvāk ar visa Avotu, Garu un Visu kas ir.

Ļauj savai sirdij atvērties, kad sāc saplūst vienotā enerģijas plūsmā ar Dievišķo Avotu caur Visu Kas Ir. Sajūti kā Tavs prāts izplešas, Tava sirds atveras un mierīga mīlestības, prieka un gaismas enerģija skalojas tev pāri un apkārt, kamēr lifts ceļas aizvien augstāk un augstāk.

Celies ar liftu tik augstu, cik jūti ka tas ir nepieciešams. Un kad sajūti, ka lifts ir apstājies un durvis atveras, ieej svētajā vietā, kas atrodas Tavā priekšā.

Zini, ka esi nokļuvis gala mērķī un esi iegremdējies zemapziņas valstībā, kas ir Akashi ieraksti.

Ļauj sev uz brīdi vienkārši tur būt. Ievēro zināšanas, kas ir tur iekodētas gaismā Tev visapkārt. Sajūti kā ieraksti, kuri pieder dažādām dvēselēm, ir plaši un sarežģīti savienoti savā starpā. Ievēro kā katra dvēsele ir cieši saistīta ar otru, kā katra individuālā izvēle veido atbalsi un ietekmē plaši un ļoti tālu loku.

Izjūti savu konekciju ar ierakstiem, ar Visumu, ar visiem un visu un, kad esi gatavs…

Uzdod savu jautājumu un paļaujies, ka atbilde nāks tieši tādā veidā un izskatā, kas Tev ir vispiemērotākais. Tu varu sajust, ka Metatrons Tev pasniedz grāmatu, vizuālu filmiņu vai kāda scēna var mirgot Tavu acu priekšā, vai arī Tu vienkārši ielādē sevī zināšanas par dzīvi, informāciju un izpratni, tieši to, kas Tev vislabāk palīdzēs šajā posmā.

Apzinies, ka tiec atbalstīts un vadīts, lai Tu varētu saplūst ar zināšanām, kas Tev visvairāk šobrīd ir noderīgas. Ja sāc šaubīties vai nonāc sava prāta čatošanas gūstā, vienkārši pasauc erceņģeli Metatronu, lai tas palīdz pieklusināt prātu un koncentrēties. Atver savu sirdu, iegrimsti Akaši ierakstu valstības zināšanās un saņem ielādi, bildes, sajūtas, iedvesmu, saprašanu, kurā virzienā doties vai nu kas tur šobrīd ir pieejams tieši Tev.

Kad esi pabeidzis zināšanu ieguvi vai arī bilde sāk plūst prom, pasaki paldies Metatronam un Akaši ierakstiem un iztēlojies kā atkāpies atpakaļ gaismas liftā, kurš Tevi mierīgi, ātri un droši nogādā uz esošo tagadnes laiku un vietu.

Atgriezies tagadnē, atgriezies pie apziņas, atgriezies savā fiziskajā ķermenī un uzreiz pieraksti visu, ko atceries no šī ceļojuma – ko redzēji, dzirdēji, sajuti. Ja nogaidīsi, zināšanas var pazust no tavas apziņas kā sapnis.

Ja arī neizprati visu, ko redzēji un uzzināji, rakstot palūdz, lai erceņģelis Metatrons paskaidro un sapratne par to atnāks.

Trennējoties, Tu vari iegūt aizvien vairāk un plašākas zināšanas par savu esošo vai pagātnes dzīvēm. Esi pret sevi iecietīgs, kamēr mācies pieskaņoties pareizajām vibrācijām un izbaudi procesu – sakonektēties ar Akaši ierakstiem augstākā labuma, dziedināšanas, gudrības un patiesības vārdā.

Lai veicas sevis izzināšanā!

https://www.ask-angels.com/

Latviskais tulkojums no : https://gaismasdarbinieki.blogspot.com/2016/06/akasi-ierakstu-meditacija.html
Komentāri (0)  |  2016-06-04 17:23  |  Skatīts: 1745x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ