MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Kara Šalloka: Patiesa brīvība.


Dzīve ir vienkārša vai komplicēta, kā mēs izvēlamies. Ja mēs izvēlamies vienkāršību, mēs atlaižam visu, kam esam pieķērušies; visu, ko domājam mēs zinam un kļūstam par tukšu ietvaru. Šajā Tukšumā, mēs nonākam līdz sevis kodolam un tā ir Mīlestība.

Ir daudz kas tāds, kas mūs var apmulsināt ..vai nu, tas ir ārējā pasaulē vai iekšējā. Mēs varam tikt samulsunāti no mūsu mīļo, draugu puses, ikdienas dzīves un vēl, kad mēs to visu atlaižam un fokusējamies tikai uz mūsu Sirdīm; tikai mūsu Es; mēs piekļūstam vienkāršai Patiesībai un mēs tiekam vadīti. Te nav nekā no nejaušības, izņemot saplūšanu ar mūsu Dvēselēm. Vienīgais veids, kā to paveikt, ir atlaist visas domas un visus vārdus un meditēt. Meditācija ir, kā mēs stiprinām mūsu Dvēseles. Un, kad mūsu Dvēseles stiprinās, mēs jūtam..jā, ka uzpeld veci priekšstati un nepārtraukta vēlme kaut ko darīt. Šī 'kaut kā darīšana', iespējams ir lielākā piesaiste, kāda mums ir. Mēs varam dzirdēt savus vecākus sakām, "Tu esi slinks; ej, kaut ko padari."

Vai vari būt mierīgs vai tev noteikti jākustas? Kas rodams 'zem' tavas rīkošanās? Vai tā ir vadība; tās ir ārējas gaidas vai tie ir veci priekšstati vai modeļi? Esi nemierīgs, darot mazus mājas darbus, par ko tas liecina? Vai tu kaut ko uzspied vai tu aizver savu patieso dabu, "lai paveiktu lietas"? Kas notiek, kad tu apstājies? Vai tu vari apstāties? Vai tu meditē tikai, kad tev ir laiks? Vai tā ir pēdējā lieta tavā sarakstā, kad tai būtu jābūt pirmajai?

Kur tu esi piesaistīts? Tu vari izpētīt reliģiju, teroristus, politiku, nāvi un vairāk. Noteikti, izpētot šīs lielās un vecās konstrukcijas, tu tiksi vadīts uz dziļākiem priekšstatiem. Vai gribi to visu atlaist? Vai gribi būt viegli ievainojams un atklāt, ka tu neko nezini? Vai tici visam, ko lasi vai tev ticis teikts? Vai apzinies, ka tā tu atdod savu spēku, ikreiz, kad tā dari? Vai domā, ka dzīve notiek ar tevi nevis tavā labā? Atbrīvo upura enerģiju. Vai tici, ka pēdējā semināra vai konferences apmeklējums, patiešām tevi atjaunos vai izglābs? Kamēr, neliec lietā visu, ko esi apguvis, nekas nemainās.

Pirms ilga laika, es piedāvāju seminārus un klases. Gadu vēlāk, es paraudzījos uz kādu, kurš bija klasē un pamanīju, ka viņu dzīvē nekas nav mainījies; apzinājos, ka daudzi (ne visi) izvēlējās neintegrēt to, ko biju vadīta pasniegt. Es to visu atlaidu, ieskaitot seminārus un klases. Es apzinos, ka daudzi izvēlas neatlaist un es apzinos, ka ikviens evolucionē savā laikā un veidā. Tomēr, es izvēlos nebūt daļa no ilūzijas. Esmu vienīgi ieinteresēta Patiesībā, Vienkāršībā un Mīlestībā. Periodu. Man nav atbilžu un bieži man nav ar ko dalīties, un dalos, tikai, kad esmu vadīta tā darīt.

Tā kā, mēs saņemam augstas dimensijas Gaismas lejupielādes, es pievēršu mazu uzmanību nosaukumiem un portāliem, kā Lauvas Vārti. Katru reizi, kad saskaņojam laiku ar enerģiju, tā ir ilūzija, Patiesībā, laiks nepastāv.  Daudz kas no tā, ko mēs piedzīvojam, tam nav nekāda sakara ar laiku. Kā arī, es atlaižu nosaukumu 'pacelšanās simptomi', citādi šķiet, ka Pacelšanās ir kā slimība, un mēs zinām, ka tā patiešām nav. Te ir tas, ko tu vari piedzīvot vai nepiedzīvo. (Apzinies, ka viss ir tavai augstākajai evolūcijai/Pacelšanās un veidots tev; viss, kas vajadzīgs)...

Tu vari piedzīvot, ka jūties kā gripas laikā; tā tiek atbrīvoti toksīni, ieskaitot vecus priekšstatus un idejas, kas ierobežo un šie toksīni beidzas fiziskajā ķermenī. Galvassāpes: Kad tavs vainaga centrs, čiekurveida dziedzeris un/vai Trešā acs atbrīvojas, atjauno un/vai saņem augstas dimensijas enerģijas lejupielādes; tu vari piedzīvot arī iesnas, reiboņus un/vai justies ārpus līdzsvara. Tu vari piedzīvot pārmaiņas savā gremošanas sistēmā; reizēm, nelabumu, reizēm aizcietējumu vai gluži pretēji: tas attiecas uz zemākajiem enerģētiskajiem centriem un bieži norāda uz vecu emociju - dusmu, baiļu un kontroles atbrīvošanu. Tas norāda arī uz atbrīvošanos no paaudžu attieksmes. Kad pastāv bloki, tu vari piedzīvot sāpes, īpaši ceļos un gurnos, ja nevirzies uz priekšu. Tu vari justies depresīvs. Depresija, bieži ir uz iekšu vērstas dusmas, tāpēc, atbrīvo dusmas un vērs uzmanību uz sevi. To var radīt arī pāreju vibrācija. Tu vari būt jūtīgāks nekā parasti; pat raudulīgs; tā ir kā attīrīšanās. Pārliecinies, ka neuztver lietas personiski, tam ir atsevišķais ego kā upura enerģija..atlaid upura enerģiju (ir svarīgi to darīt). Tauriņi Sirdī: Tavs Sirds centrs atjaunojas. Saules pinuma un Sirds centra saplūšana, kas ienes mentālo ķermeni Sirds jūtu ķermenī. Ja izjūti nemieru, to var izskaidrot šādi. Atceries arī, ka daži ir citu enerģijas sūkļi. Ja tas esi tu, aizsargā sevi un 'piešķir robežas' (patiesībā, Mīlestībai nav vajadzīga aizsardzība, vēl, visi atrodas Pacelšanās dažādās stadijās). Tu vari justies noguris, pat, ja esi labi izgulējies (apzinies, ka arī gulēšanas modeļi mainās). Tu paveic daudz darba, kamēr guli. Jūties pastiprinātā režīmā (to var izjust arī kā nemieru); meditē. Tā ir enerģijas veidošana. Ja tu pieņemies svarā, tas notiek patiesībā tāpēc, ka tu saturi augstas frekvences enerģiju un tu aizsargā savu enerģiju no zemākām vibrācijām. Ej sevī un pārliecinies, ka tas nav tāpēc, ka esi uzņēmis citu enerģijas. Tu vari justies, ka neatrodies 'šeit' vai nespēj izpaust vārdos, ko tu vēlies..tavas smadzenes mainās. Uzturs mainās: tevi var piesaistīt tas, ko tu vari izbaudīt. Lai tā notiek un ļauj savam ķermenim pateikt, ko tas grib. Tas pats ar aktivitātēm un draugiem. Tas ir tikai daļējs uzskaitījums. Tas, ko piedzīvo ir paredzēts tavai augstākajai evolūcijai.

Lai sev palīdzētu, meditē, dzer daudz tīra ūdens, ēd viegli, izmanto ēteriskās eļļas un izmanto ziedu esences. Nostājies uz Zemes ar basām kājām, uzņem saules gaismu, esi Dabā, ienirsti ūdenī (okeāns ir piemērots, tas veidots no tā, kas ir tevī..tā pati sāls 'manna').

Nepiesaisties nekam ko jūti; esi novērotājs un virzies cauri ar grāciju. Tas ir tā, kā tas ir. Ja esi vadīts apmeklēt ārstu, dari tā. Vai zini, daudzi aiziet pie ārsta, vienīgi, lai viņiem tiktu pateikts, ka viss ir kārtībā..tā ir pareizi!

Mēs turpinām virzīties caur daudzām fāzēm..vecā atlaišanas fāzi un Jaunā integrēšanas fāzēm. Ir svarīgi zināt un uzticēties, ka tevī ir viss, lai sevi dziedinātu//padarītu par kopveselumu. Tavi pavadoņi ir iekšā, Svētais Gars ir iekšā un tava Kristus Apziņa ir iekšā. Ir svarīgi uzticēties tam un rīkoties. Protams, ja tu neseko savai vadībai, līdz ar pārmaiņām dzīvē un neatlaid vecos priekšstatus un modeļus, tu tam vari nenoticēt. Tas prasa attīrīt sevi no vecā un tad, atvērties sev kā brīnumam. Spriešana par dzīvi, savu, citu un globālo, notur tevi vecajā, tāpēc uzturi savas vibrācijas augstu, kad apzinies, ka viss ir Dievišķajā kārtībā. Šajā ziņā, tu ne tikai evolucionē, bet to dara arī Gaija. Tu, tad esi risinājuma daļa; nevis daļa no problēmas.

Ja tavs šī brīža ceļš ir būt vienam, apzinies, ka vienatne=Viss ir Viens. Patiesībā, dalījums nepastāv un tu patiesi neesi viens. Daudzi piedzīvo jaunu Brīvības un Svētlaimes stāvokli. Viņi atlaiduši zemākas emocijas un priekšstatus un dzīvo savā augstākajā apziņā. Viņu atsevišķie ego tagad ir viņu paceltie ego, kalpo Dvēselei un Avotam. Augustā, tas izpaudīsies vēl vairāk. Jaunais ir pilnīgi citāds, ja tu atlaid veco, tu piedzīvo dzīvi pilnīgi jaunā veidā. Pretošanās vai vecā projicēšana Jaunajā, vienīgi kalpo, lai samulsinātu un padarītu tevi depresīvu, jo tu vienkārši redzi, ka nevari paņemt veco dzīvi Jaunajā. Seko savai vadībai un jūti, kur un ar ko tu rezonē. Ļauj visam pārējam iet. Kad tu uzticies, ko tu saņem un seko tam, tu dod spēku Kristus Apziņai un dzīve plūst pārsteidzoši.

Mēs esam atvērti jaunam ieskatam gan sevī, gan citos un pasaulē. "Bizness, kāds tas ir parasti" vairs tā nedarbojas, tāpēc dari kaut ko jaunu un daudz radošāku. Tava intuīcija ir stipra, esi drošs, seko tai, ja ne, tā samazinās. Meklē jaunus risinājumus vecām problēmām; nerisini lietas izmantojot veco loģiku un vecos rīcības veidus. Pievērs uzmanību vēstījumiem, kas pienāk tevī un caur citiem (viņi var neapzināties, ka dod tev vēstījumu). Pārliecinies, ka esi līdzsvarā starp domām, sajūtām un rīcību; tas tev lieliski palīdzēs plūst. Nereaģē vai neuztver lietas personiski. Ja tā dari, ej sevī un saskati, kādi dziļāki modeļi vēlas atbrīvoties. Uzturi savu vibrāciju augstu. Vēro sevi un citus bez nosodījuma vai spriešanas, kuram taisnība un, kuram nav. Augusts nes Vienotības atjauninājumu. Būs vieglāk, ja būsi savā Sirdī.

Mīli un pieņem sevi, un dari visu, kas to iedrošina; atlaid, kas to samazina. Atlaid savus vecos stāstus un birkas. Kad tu stāvi savā Spēkā, tu paplašinies kā Mīlestība. Būt spēkā nenozīmē būt pārākam par citiem vai apspiest citus. Tā ir patiesa brīvība un mīlestība. Vienkārši, tie esam mēs.

Tulkoja: Kwana Mikaela (c)2016'Augusts
Komentāri (0)  |  2016-08-10 17:12  |  Skatīts: 913x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ