MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Priekšnojautas, kuras vajadzētu respektēt


Ja vēlies iemācīties redzēt Visuma zīmes, ir uzmanīgi jāklausās savā intuīcijā.
Lūk. 5 priekšnojautas, kuras nevajadzētu ignorēt. Pajautā sev: kad tu ko līdzīgu jau esi sajutis, pie kā tas ir novedis, un kā tu vari arī turpmāk, pēc iespējas efektīvāk izmantot šīs sajūtas.

1. Prieks no iespējas.

Mums bieži citi cilvēki stāsta par to, ko mēs esam spējīgi sasniegt, tā iemānot mūs slazdā, jo tad mēs sākam dzīvot atbilstoši viņu gaidām. Tavā darbā ar sevi ietilpst ierobežojošo pārliecību atrašana un pārvarēšana. Palīdzēt sev šajā procesā tu vari, pievēršot uzmanību katrai sajūtai, kas tevi iedvesmo vai uztrauc.

Kad tu sajūti šādu sajūtu, dod sev atļauju pilnībā mijiedarboties ar savām sajūtām. Ja jaunā iespēja iedvesmo, ej tai līdzi!

Un lai arī tā neatbilst tavai iepriekš izveidotajai idejai par to, kas tu esi, vai pat ir pretrunā ar “veselo saprātu” – kaut kas tevi mudina tai sekot. Var gadīties, ka, ja tu to neņemsi vērā, pēc tam nožēlosi, ka tai nesekoji.

2. Sajūta, ka neesi vesels.

Visiem mēdz būt tadas dīvainas sajūtas, ka ar organismu kaut kas nav kartībā, taču vairums ignorē šīs sajūtas un cenšas par tām nedomāt (vai arī iedzer kādas pretsāpju zāles, kas šo sajūtu nomāc).
Centies neignorēt šādas iekšējās sajūtas – tā tu izvairīsies no lielākām problēmām nākotnē.
Tu vari sajust sāpes kādā noteiktā ķermeņa vietā vai vienkārši tracinošu disbalansa sajūtu. Tavs ķermenis zin daudz vairāk, kā tev varētu šķist, tāpēc runā ar to, vai pieraksties vizītē pie ārsta.
Tomēr ir svarīgi atcerēties, ka nepatīkamas sajūtas ķermenī var rasties psiholoģiskā stresa ietekmē, tās var norādīt uz noteiktām emocijām, atkarībā no tā, kur atrodoties, tu sajuti šo dikomfortu.
Nepatīkamas sajūtas ķermenī var rasties ne tikai fiziska vai psihiska vārguma rezultātā.
Pavēro sevi, kā tu jūties, kad atrodies noteiktās vietās vai ar noteiktiem cilvēkiem.
Ja jūties iztukšots, sajūti pēkšņas sāpes vai nelabumu, esot  kopā ar kādu cilvēku, tā var būt Visuma zīme, kas signalizē par to, ka šis cilvēks bloķē tavas izpausmes šajā pasaulē.

3. Bīstamības sajūta.

Tā parasti rodas pēkšņi, kad, piemēram grasies iziet no mājas, satikties ar nepazīstamu cilvēku, kādās sabiedriskās vietās.
Neatkarīgi no tā, kad tev radās šī sajūta, ka neesi drošībā, izturies pret to nopietni un pacenties izmainīt situāciju.
Atceries, ka lielāko daļu tavu smadzeņu aizņem zemapziņas un bezapziņas procesi, kuri nav sasniedzami tavai apziņai, un tu ļoti daudz ko zini, pat neapzinoties to. Primitīvā smadzeņu daļa prot pievērst uzmanību draudiem mūsu drošībai. Šie signāli var izglābt tev dzīvību.

4. Vilkme pie kaut kā.

Instinkti, kas saistīti ar citiem cilvēkiem, vienmēr ir uzmanības vērti.
Viens no tādiem instinktiem, ir mūsu vēlme kādam palīdzēt – pat tad, ja mēs nesaprotam, kāpēc to vēlamies.
Tu vari ievērot žestu valodu vai citus enerģētiskos indikatorus, kas norāda uz stresu. Dažkārt tu vienkārši jūti, ka zini, kurš cilvēks var tev palīdzēt realizēt tavus nodomus un mērķus. Šis cilvēks var tev palīdzēt tavā karjerā, kadā no sociālajām sfērām, vai kļūt par tavu romatisko partneri. Vai arī viņam var būt pieejama tā informācija, kas aizvedīs tevi pie brīnumainām iespējām.
Ja tev ir sajūta, ka ar kādu tev nepieciešams aprunāties, dari to, runā, tad jau redzēsi, pie kā tas novedīs.

5. Savas taisnības sajūta.

Centies neatraidīt sajūtu, ka kaut kas tev der, lai cik tas pēkšņs un dīvains nešķistu. Daudzi skaisti mīlestības un veiksmes stāsti ir sākušies no sajūtas, ka tev ir taisnība, kuru varēji arī ignorēt.
Tava sirds zin, kas tev ir labi, un tā vienmēr norāda pareizo virzienu agrāk, kā smadzenes paspejušas apstradāt loģisko informāciju.
Ievērojot šos signālus, tu kļūsi daudz parliecinātāks par to, ka vari paļauties uz savu intuīciju un iemācīties to uzklausīt.

Tulkoja: Ginta FS
Komentāri (0)  |  2017-04-21 16:23  |  Skatīts: 1043x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ