MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Gints Barkovskis “Okeāna saviļņotie. Atklāt sevi no jauna”


    Bijušais žurnālists Gints Barkovskis un pasaules apceļotājs Kārlis Bardelis dodas galvu reibinošā ekspedīcijā pāri Atlantijas okeānam, lai airu laivā bez motora, bez burām, bez pavadošā kutera 142 dienās un naktīs, laužoties cauri sānu viļņiem, virpuļstraumēm un pretvējam, ar lauztām ribām, bet laimīgi noairētu 8297 kilometrus no Namībijas līdz Brazīlijai un kļūtu par pasaulē pirmo airēšanas komandu, kas šķērsojusi Dienvidatlantiju. Vienreizējs piedzīvojums, unikāla pieredze un patiess stāsts, kā gandrīz neiespējamais kļūst iespējams.

"Visu laiku visekstrēmākā latviešu ekspedīcija." Raimonds Dombrovskis, piedzīvojumu meklētājs.

"Viena no labākajām piedzīvojumu grāmatām." Kaspars Smilga, jahtas “Milda” komandas ārsts.

"Satriecošs stāsts un elpu aizraujošs piedzīvojums, reizēm pat paliek baisi." Ligita Šmeile, uzņēmēja, “Komercizglītības centra” vadītāja.

------------------------
Tas grāmatas anotācijā...
Tā kā esmu regulāra www.art-of-peace.lv lapas apmeklētāja, tad zināju par šo ceļojumu, klausījos intervijas, mazliet sekoju līdzi informācijai par braucienu un zināju, ka taps grāmata un filma. Nu grāmatu esmu izlasījusi. Mani uzrunāja... Es apbrīnoju... Paldies par šo grāmatu!
 
Daži citātiņi no grāmatas:
 
“Jo mazāk ierobežojumu galvā, jo skats uz dzīvi kļūst plašāks, un, jo tīrāka galva, jo vieglāk dzīvot. Tāpēc mali malās salasītās menedžmenta gudrības es sašķūrēju kaudzītē un izmetu miskastē, atstājot tikai vienu: “Seko savai iedvesmai!” Un VISS! Tā ir universāla metode. Tas ir veids, kā notiek dzīve, tas ir pašizpausmes veids katrā ziedā, mežā, mākslas darbā, bērnā, okeānā, Kosmosā.
Placebo efekts rodas, kad tu TICI zālēm, dziedniekam, šamanim, Dievam, pats sev, un, kad tu patiešām notici, tad brīnumi ir neizbēgami. Ticēt nozīmē pieredzēt. Spogulim nav citas izvēles, kā vien atstarot tevi pašu. Dod dzīvei iespēju tev uzsmaidīt, sāc smaidīt pirmais!”
 
“Ne jau katram ir jāsaprot tavs ceļš, tas ir tavs, nevis kāda cita, un tas ir okey, bet, ejot pirmatklājēja ceļu, tu nevienam nezināmā teritorijā uzzīmē pats savu karti, un tas ir radīšanas akts visā savā krāšņumā. Un, kad tu radi un esi iedvesmas pārņemts, tev pazūd laiks, tev pazūd robežas, tev kļūst iespējams pilnīgi viss, tādā brīdī tu un pasaule beidzot atkal esiet viens vesels, viens un tas pats. Un KAS var būt vēl skaistāks par šo?!”



https://www.youtube.com/watch?v=VEMytYQSgcM

Šī ir intervija ar Gintu Barkovski un par grāmatu Okeāna saviļņotie un filmu.


Komentāri (0)  |  2017-05-26 00:42  |  Skatīts: 1675x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ