MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Maruta Pētersone "72 gaismas dzimšanas sargeņģeļi"


     Grāmatas autore Maruta Pētersone ir gaismas darbiniece, eņģeļu praktiķe-medijs, ezotēriķe, gaišreģe, dziedinošo gleznu un zīmējumu autore un šo grāmatu radījusi ar mērķi atklāt stāstus, kas sniegs atbalstu, palīdzību, drošību un aizsardzību. Grāmatu izdod apgāds „Veranda”.

Pārņemti ar ikdienišķām problēmām un to risināšanu, cilvēki parasti nepievērš pelnītu uzmanību savai iekšējai pasaulei, tādēļ šis ir aicinājums meklēt atbildes uz jautājumiem, kas aicina iepazīt un izprast dzīvi, sevi, savus tuvākos, veicināt dvēseles attīstību, pilnveidi. 72 gaismas dzimšanas sargeņģeļi ar mums ir katru dienu. Šajā grāmatā katrs no eņģeļiem dāvājis jums savu vēstījumu. Tos varat lasīt ik dienas vai atverot brīžos, kad vajag padomu, palīdzību, spēku. Grāmatā autore atklās, kā var noteikt savu sargeņģeli pēc dzimšanas datuma un kādēļ tam ir svarīga saikne ar mūsu iekšējo balsi un intuīciju.

“Lasot domājošu un patiesību meklējošu cilvēku uzrakstītas grāmatas, mēs mācāmies domāt paši. Lai reāli ieraudzītu zvaigznes, mazliet ir arī jāzina. Un šeit jūs ļoti labi redzat, ka grāmatas nav, lai no tām mācītos, – pilnīgi neanalizējot un nedomājot. Grāmatas ir, lai uz tām pakāptos,” par jauno grāmatu saka Ivo Puriņš, “dienu salicējs”, Latvijā darbojošās tolteku līnijas benefaktors; astrologs, zīlnieks, šamanis, “Objektīvā Laika asociācijas” dibinātājs. 


Raksti par grāmatu:
 
Komentāri (0)  |  2017-07-14 17:25  |  Skatīts: 998x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ