MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


Kā būt sevī, kā harmonizēt savu enerģētiku


Viena no spēcīgākajām aizsardzības metodēm pret svešu enerģiju un kā “būt sevī”, kā harmonizēt savu enerģētiku.
Ir daži raksti Baltu lapā, kas ir zelta vērti un šis ir viens no tiem. To, vai jūs šos ieteikumus izmantosiet, tas nu ir atkarīgs tikai no jums. Šis raksts iemācīs Tevi būt “šeit un tagad”, pārvaldīt savu enerģētiku un ieraudzīt visumu jaunā kvalitātē.

Vai kāds ir aizdomājies par sarunvalodas un vārdu enerģētiku? Cilvēki zin, ka lamāties ir slikti, ka tiem vārdiem ir sava enerģētika, bet kā ir ar citiem vārdiem. Šoreiz pastāstīšu par vārdiem kuru enerģētika ir visiedarbīgākā, par vārdiem kurus cilvēki izmanto neskaitāmas reizes dienā, pašiem neapzinoties ko ar šiem vārdiem izdara. Lai apzinātos šīs enerģijas nāksies mazliet sajust. Sāksim ar piemēru.
Divu cilvēku saruna: pirmā versija:
– Vai Tu dzersi zaļo tēju?
– Jā. Paldies.
Otrā versija:
– Vai Tu dzersi zaļo tēju?
– Labprāt nogaršošu zaļo tēju. Paldies.
Kas šajos divos variantos ir savādāks. Vienā atbildēja ar vārdu “Jā”, bet otrā ar teikumu. Vai sajuti kā enerģija mainījās? Piedāvātājs izveidoja enerģētisku pieprasījumu. Ja atbildētājs atbildot lieto vārdu “Jā”, viņš gluži kā atver enerģētiskās durvis pret piedāvātāju un ielaiž sevī otra enerģiju. Atbildot ar teikumu, atbildētājs līdzsvaro enerģiju pret otru un tiek izveidota enerģētiskā robeža kas atrodas pa vidu starp abiem sarunu biedriem. Varat paši paeksperimentēt ar itiem cilvēkiem un sajust nianses paši. Vārds “Jā” ir kā paraksts kuru mēs dienā lietojam simtiem reižu visam piekrītot. Šādejādi mēs sevī ielaižam teju katru pretīmnācēju. Un cilvēka enerģētika ir pārbāzta ar visu lieko.

Paskatīsimies vēl dažus piemērus:
– Vai Tu gribi ēst kūku, ja?
Šādi otrs ar savu enerģētiku agresīvi cenšas pārņemt virsroku un ielausties Tavā enerģētikā. Uz šādu jautājumu, ja jautātājs nav tuvs cilvēks, vēlams atbildēt:
– Nē, paldies, pēc maza brītiņa.
Šāda atbilde nogriež ienākošo enerģiju un atraida to. Vai vismaz pieklājīgi atbildot ka:
– Labprāt apēdīšu tortes gabaliņu.

Specifiska ir situācija kad viens jautā otram par pagātnes notikumiem.
– Vai vakar Tev darba sanāksmē kolēģi bija apmierināti
– Jā.
Ar šo “Jā” atbildētājs sevī atver durvis pret tiem cilvēkiem, pret notikumiem. Sajūtās kā caurvējš rodas. Labāk atbildēt:
– Kolēģi jutās labi par projekta izdošanos.

Būtisks ir par pagātni par pašu cilvēku:
– Vai Tu vakar runāji ar Zanīti pa telefonu?
Vispār šāds jautājums ir nekorekts jo ja cilvēks izvēlētos nodot šo informāciju tad pats pateiktu, un ir spiests melot ja nevēlas atbildēt. Tādejādi enerģija jau tiek izkropļota ar jautājumu vien. Bet ja reiz ir jautājums tad atbildot ar “Jā” cilvēks pietuvojas un atver durvis pret “Zanīti”
Atbildot ar pretjautājumu:
– Kāpēc Tu to jautā?
Jautātājs un atbildētājs attālinās. Vislabāk ir nejautāt vispār vai jautājuma izskaņā pielikt paskaidrojumu kāpēc jautājums uzdots:
– Vai Tu vakar runāji ar Zanīti pa telefonu? Gribu zināt jo viņa man jautāja par sestdienas vakara kinovakaru. Tu viņai kaut ko par to teici?

Vēl sarunās tiek izmantotas frāzes:
– Vai Tu gribi, lai es uztaisu Tev kafiju?
Šis ir ļoti interesants enerģētiski izveidots teikums. Šeit piedāvātājs ar savu gribu piedāvā par sevi bet atbildētājs atbild
– Jā, paldies
Tad šis “jā” ir procesā un pašam procesam tiek dota zaļā gaisma ar paātrinājumu. Šeit var lietot šo vārdu “Jā” un abi cilvēki pienāk soli tuvāk viens otram, bet šādām situācijām ir jābūt abpusējām, pretējā gadījumā piedāvātājs “palien zem otra” un enerģētika vairs nav līdzsvarā. Ja šādā situācijā atkal atkārtojas un atkārtojas vienpersoniski un atbildētājam nav iespējas piedāvāt otram arī pakalpojumu tad atbild ar pretējo enerģiju:
– Labprāt iedzertu kafiju. Paldies.
Tad šādi enerģija iet pretēji un cilvēku enerģētikas nesatuvojas.
Arī kafejnīcās un sarunās ar apkalpojošo personālu labāk izmantot šo neitrālo atbildes versiju.

Šis vārds “Jā” ir kā paraksts, kā līgums kuru cilvēki dienā izmanto simtiem reižu. Nevajaga to darīt! Šis ir ļoti spēcīgs vārds, līdzīgi kā “es Tevi mīlu” un ar šī vārda palīdzību var daudz ko izdarīt. Tāpēc sajūtiet kad to lietot. Ar svešiem noteikti to “Jā” nevajadzētu lietot. Ģimenē var, bet arī jāsajūt vienam otra enerģētiskā pozīcija un kad to teikt.
– Vai Tu nākamnedēļ plāno apciemot savus vecākus?
– Jā, mēs brauksim.
Tas ļoti spēcīgi materializē šo notikumu kā taisna virzība un atvērtas durvis šim projektam.

Arī galvas paklanīšana, kā arī citas apstiprinošas formas kā mhm, ir līdzvērtīga vārdam “Jā”.

Īsumā par vēl vienu ļoti izplatītu vārdu “OK” vai “Labi”. Šie vārdi arī ir spēcīgi, kas dod zaļo gaismu darbībām. Tos arī jāizvērtē kad lietot, bet tas nav tik bīstami.

Vārds “Nē” savukārt nogriež enerģētiku. Ja jūs sajūtat, ka kāds laužas jūsu enerģētikā, izmantojiet šo vārdu. Tas vienmēr nostrādā. Galvenais tādā situācijā neteikt “Jā”.
Pašu vārdu “Nē” arī nevajadzētu ikdienā lietot. Ja “Jā” ar visu enerģētiski sasaist un atver durvis tad vārds “Nē” aizver šīs durvis un atdala. Šo vārdu jālieto ar tik pat lielu bijību un piesardzību kā “Jā”. Šīs abas ir spēcīgas enerģijas formas un ar tām var izmainīt visu savu pasauli.

Un pēdējaie ļoti būtiskie vārdi par kuriem šoreiz uzrakstīšu ir “Paldies” un “Lūdzu”. Šī vārda enerģētika līdzsvaro un izlīdzina un sapludina. Atšķirība ir pielietojumā un kurā brīdī kuru vārdu lieto. Lietojiet šos vārdu bieži. Noslēdzot katru sarunu ar cilvēku. Noslēdzot katru “Jā”, “Nē” teikumu. Tas līdzsvaro enerģētiku.
– Vai atnest Tev tēju?
– Jā, lūdzu, Paldies.
Tur sākas dikti smalkas nianses enerģētikā. Tās visas tika iemācītas agrāko laiku inteliģencei. Šobrīd šīs zināšanas par šo spēcīgo enerģētiku ir aizmirstas, bet ir iespējams to sajust un atjaunot. Ja Jūs šo pārvaldīsiet tad arī tie ar kuriem runājat, to sajutīs un mainīsies.

Nelietojiet šo “Paldies” un “Lūdzu” tikai tad kad enerģētika vajadzīga asa un spēcīga. Piemēram:
– Eu, nu davai, kas Tu nevari? Negribi? Kur problēma?
– NĒ!!!

Harmoniskākās situācijās šādi:
– Vai Tu vēlies kakao ar medu?
– Jā, paldies!
Šis sirsnīgi pietuvina vienu otram.
– Jā
Šis nelīdzsvaroti pietuvina vienu otram.
– Nē, paldies.
Šis nenogriež bet mierīgi atstumj.

– Vai Tu gribi koņčiņu?
– Nē
Konkrēti nogriež kad piedāvātājs nesaprot un ir līdz kaklam ar savu koņčiņu.

Šī raksta tehnika ir pusceļš uz ļoti īpašu stāvokli ko dēvēju par “kluso runāšanu un kluso klusēšanu”. Tajā ieejot visuma durvis ir atvērtas. Var vēl piebilst, ka “klusās runāšanas” fāzē vārdu “Jā” un “Nē” izmanto dabiski ļoti reti jo cilvēki tajā atrodas dziļi meditatīvā stāvoklī, pilnīgā harmonijā ar sevi, citiem un pasauli. (Par “Kluso runāšanu” un “kluso klusēšanu drīzumā.)

Tātad. Rezume.
* Ja kāds spiež ārā vārdu “Jā”, labāk atbildēt ar “Nē, paldies;
* Sarunās nevajag izmantot vārdu “Jā” un “Nē” vienu pašu;
* Izmantojot “Jā, Paldies” enerģija līdzsvarojās un maigi pietuvojas. Šo var izmantot ja vēlies pienākt solīti pretīm. Neaizmirstam arī pretēji izdarīt pakalpojumu otram cilvēkam. Tad lai enerģijas tuvojas un esiet tuvi viens otram! Tikai caur šo varat būt tuvi, dodot, nevis ņemot!!!
* Izmantot “Jā” vienu pašu var tikai reizēs kad nepieciešams konkrēts enerģētiska paraksts un durvju konkrēta atvēršana, lai materializētu to ko izvēlamies.
* Izmantot “Nē” vienu pašu arī var ļoti reti, kad nepieciešama enerģijas nogriešana.
* Sajūtiet paši nianses un jūs būsiet pārsteigti par efektivitāti.
* Sāciet kontrolēt katru savu vārdu, katru savu domu.
* Un esiet gatavi jaukām pārmaiņām.

Ja cilvēks ne pa tēmu, visu laiku runā tad enerģētiski viņš ir kā vārošs katliņš kur tvaiki iet uz visām pusēm un vienīgais kas no šāda katliņa izdalās ir graboša vāciņa skaņa. Ja cilvēks pilnībā kontrolē savu enerģētiku tad viņš ir kā noslēgts trauks, kā šautene, no kuras vajadzības gadījumā izlido kā lode “Jā” vai “Nē” un vienmēr trāpa mērķī.
Sākumā nāksies patrenēties. Būs smieklīgi jo šie vārdi paši izsprūk ārā. Pēc tam, pamazām sāksiet kontrolēt savu enerģētiku, sāksiet savākt savu ķermeni un valodu. Labākajā gadījumā ieiesiet “klusajā runāšanas un klusēšanas fāzē” vai arī pilnībā kontrolēsiet katru savu vārdu. Šī kontrole sākumā būs apgrūtinoša, bet jo airāk trenēsieties jo labāk sanāks līdz šis stāvoklis kļūs jums dabīgs. Atrododoties šajā stāvoklī jūs sāksiet ne tikai ieraudzīt citu cilvēku enerģijas, bet mainīsies arī visa pasaule, priekšmeti, cilvēki un viss ko līdz šim domāji kā fiksētu faktu, iegūs jaunas aprises. Ķermenis kļūst strukturizēts, spēcīgāks un mērķtiecīgāks. Pamazām atveras jaunas un jaunas dimensijas. Tu mainies. Viss mainās.

Ir cilvēki kuri labi šo pārzin. Nu arī Tev ir tāda iespēja.

Un atceramies. Tikai došana un pašu iniciatīva palīdzēt, satuvina cilvēkus, bet tam jābūt abpusēji.

Lai fantastiski jums!

 

Avots: https://www.balturaksti.com/2017/ka-but-sevi-ka-harmonizet-savu-energetiku/

Komentāri (0)  |  2017-12-01 15:54  |  Skatīts: 1303x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ