MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

MĪLESTĪBA! GAISMA! HARMONIJA!

 


09.12. 2017.


Kā redzams, nomainījies lapas dizains. Tas vienkārši tā notika, it kā pats no sevis...:) Pamanīju, ka trūkst manis ievietotā zīme un gribēju ievietot citu, taču nomainījās VISS tā, kā man šobrīd šķita labākais, ko varēju no piedāvātām iespējām pielietot. Laikam jau pārmaiņas bija vajadzīgas!:) Kā jau katram no mums.

Paldies, mīļie, kuri ienākat šai lapā un lasāt šeit ievietoto! Atgādināšu, ka ļoti gaidu katru vēstulīti, jo tās man ļoti palīdz. Nekādus konkrētus padomus gan neiesaku, jo mēs taču esam tik dažādi un katram no mums ir savas zīmes tulkojamas, savi ceļi un celiņi ejami. Taču es vienmēr esmu atvērta atklātai sarunai, kuras rezultātā ieguvēji parasti ir abas puses.

Jā, mēs tādā vai citādā veidā satiekam citus, no kuriem mācāmies, tačus VISAS ATBILDES ir mūsos pašos. Mūsu dzīve ir tieši tāda, kādu to paši veidojam, kādas ir mūsu izvēles. Un nevainosim nevienu - ne sevi, ne citus! Pabūsim biežāk kopā ar SEVI, lai pēc tam varētu turpināt to, kas mums uzticēts vai mēs paši esam izvēlējušies!

Paldies, ka lasāt manis radīto Maijas avīzīti - SIRDSPRIEKS! Es priecājos, ka vismaz šādi vēl varu būt noderīga. Un gan jau kādu domu graudu vai atbildi atrod ikviens lasītājs. Vismaz es tā ceru!:)

Skaisti aizvadīt aizejošo gadu!

Priecīgi sagaidīt Jauno!:)

AR MĪLESTĪBU - MAIJA

Komentāri (0)  |  2017-12-09 22:33  |  Skatīts: 681x         Ieteikt draugiem
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ